Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 6 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τα γράφω μόλις τα έζησα τώρα για να έχω φρέσκο το συναίσθημα της αποτυχίας και του εκνευρισμούΕν ολίγοις,η κοπέλα είναι πολύ όμορφη, όντως 18, φαίνεται το νεανικό της ηλικίας.
Σωματακι νεανικό κι αυτό, πραγματικά ένα πολύ ωραίο μουνάκι που θα δεις έξω και θα θέλεις να ξεσκίσεις στα 4.

Δυστυχώς,δεν είναι έτσι τα πράγματα.Δεν άκουσα συμβουλές επειδή ήθελα να το γαμησω αυτό το μουνι και βαυκαλιζομουν ότι θα το κάνω εγώ να χύνει και να κάνει σε μένα ότι δεν κάνει στους άλλους.

Πολύ μαλακας!!
Η κοπέλα είναι μικρή και δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο, πρωτοβουλίες μηδέν, αγγλικά κυριολεκτικά 0, ουτε google translate δεν ξέρει να χειρίζεται καλά...
Συνεχίζουν τα άσχημα, πίπα ΜΕ προφυλακτικό, τζελ να φάνε κι οι κότες, επίσης η πίπα νεροβραστη. Δάκτυλα πουθενά δεν αφήνει, ούτε να ακουμπήσεις επάνω στο μουνι της με τον πουτσο σου έστω και μερικά εκατοστά μακρυά...
Από σεξ, πολύ νεροβραστη η φάση, θετικό ότι είναι στενή αλλά μόλις άρχισα λίγο να της τον χωνω πιο δυνατά και βαθιά, κατευθείαν με σταμάτησε.Κι όλη την ώρα να λέει ρωσικά τύπου όλα καλά, τί συμβαίνει ( δεν ξέρω ρωσικά αλλά σταματαγε την ροή επειδή το καθετί που έλεγα το έπαιρνε σαν να είναι αναγγελία του Πάππα σε σημαντικότητα.Μαλλον είναι πάρα πολύ ψαρωμενη για να χαλαρώσει αρκετά ώστε να δείξει τουλάχιστον ότι το ζει.

Την έδιωξα στα 28 λεπτά,και το χειρότερο είναι ότι πήρα το γραφείο για να ζητήσω να μου αφήσουν τουλάχιστον τα μισά χρήματα ή κάποια από αυτά εφόσον έμεινε πολύ λίγο μέσα στο δωμάτιο και εκείνοι μου έλεγαν μαλακίες ότι στα εξωτερικά ραντεβού το ελάχιστο είναι μία ώρα και δεν μπορούν να μου δώσουν τίποτα.

Μου έλεγαν ότι με είχαν προειδοποιήσει για την απειρία της κοπέλας και το ότι δεν μιλάει αγγλικά, αλλά έχω τα μηνύματα που τους έλεγα τουλάχιστον να συνεννοείται και μου έλεγαν ναι.Παπαρια συνεννόηση!!

Δυστυχώς δεν πέρασα καθόλου καλά μαζί της παρόλο το ότι είναι μουναρα, αλλά τι να το κάνεις.
Ίσως αν περάσουν κάποια χρόνια και φάει πολλές ψωλες να πουτανεψει παραπάνω,αν και δεν το βλέπω, είτε διότι θα αποκτήσει τεράστιο τουπε είτε επειδή είναι κορίτσι χαμηλών τόνων.
Από εμφάνιση ,μου ήρθε με τις βλακείες που φοράνε τα 18χρονα ,σπορ παπούτσια, ένα κολλητό δερμάτινο μαύρο παντελόνι και ένα πανωφόρι μαύρο φτηνιαρικο.

Δεν προτείνεται γενικά μέχρι να μάθει να τον παίρνει σαν καλό πουτανακι.Τι να πω πλήρης απογοήτευση....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ragnar Bjornson
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, xagnostos2006, doc_lin και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2023
θα είμαι πάλι αιρετικός. και ρεαλιστής. και για πολλούς ο "μα τι λέει, ξέρει που γράφει?".
α. καλά έκανες που δεν την πίεσες (αν κατάλαβα σωστά). έστω κι αν πιστεύεις ότι έχασες τα λεφτά σου ήταν το σωστό κι αυτό που έπρεπε να γίνει.
β. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν κάνουν όλες οι κοπέλες για το επάγγελμα. πιθανότατα και η συγκεκριμένη. ας της ευχηθούμε γρήγορα να φύγει από το χώρο.
γ. προσωπικά της εύχομαι να μην φτάσει ΠΟΤΕ στο σημείο να "την προτείνουν" και αυτη της η απόφαση (να εκδίδεται) να γίνει μια μακρινή ανάμνηση. αναφέρομαι στο "Δεν προτείνεται γενικά μέχρι να μάθει να τον παίρνει σαν καλό πουτανακι". να σημειώσω ότι η όλη έκφραση είναι ατυχής καθώς μειώνει την προσωπικότητα της κοπέλας και της κάθε κοπέλας. δεν είναι αντικείμενα προς ενοικίαση αλλά ζωντανές ψυχές που για ΑΔΡΟ (βεβαια) τίμημα δίνουν σώμα. και μαζί με αυτό κομμάτι της ψυχής τους - είναι το αντίτιμο που πληρώνουν.
δ. το γραφείο από ότι κατάλαβα (πάλι) σε είχε προειδοποιήσει. ή έστω προιδεάσει. παρόλ'αυτά πιστεύω ότι στα πλαίσια της καλής θέλησης και "καλής έξωθεν μαρτυρίας" θα έπρεπε να σου είχε χρεώσει λιγότερα χρήματα. σιγά μην πέφταν έξω...
review reaction 1 james034, Makedonas1971, ggalatsi και 7 άλλα μέλη
19 Φεβρουαρίου, 2023
@Rebirthed ίσως η φράση που αναφέρεις ήταν ατυχής ναι,κι εγώ διέκρινα ότι μάλλον δεν κάνει για αυτή τη δουλειά και δεν θύμωσα μαζί της ούτε ποτέ θα πίεζα μία γυναίκα να κάνει κάτι που δεν θέλει.Θα μπορούσα αν θέλω να συνεχίσω όπως θέλω εγώ αλλά αυτό θα έφτανε τα όρια του βιασμού.Με προϊδεασαν ναι, κατά την γνώμη μου όχι αρκετά κυρίως διότι εγώ δεν έχω εμπειρία από τον χώρο και πολύ και το άπειρη για εμένα σημαίνει δεν έχει πρόγραμμα συγκεκριμένο ή δεν έχει τρόπο να ελκύει τον πελάτη.Εμενα με ενδιέφερε να μπορεί να συνεννοηθεί και το είχα πει πολλές φορές και μου είχαν απαντήσει καταφατικά.Φταιω που δεν την έδιωξα πιο νωρίς μόλις το κατάλαβα, επειδή ήταν πολύ όμορφη και έμοιαζε να μην έχει ύφος και σκέφθηκε κάπως θα την ξεκλειδώσω σιγά σιγά.
Κάποιος με ρώτησε για τα χρήματα,ναι τελικά όταν τους είπα ότι δεν θα τους ξαναπροτιμησω προσφέρθηκαν να μου δώσουν τα 20 πίσω,στα οποία δεν είναι εκεί το θέμα αλλά και έκατσε μισή ώρα και όλη η διάρκεια ήταν πολύ ξενερωτη για εμένα, σκέφθηκα ότι να δώσω 160 συν δωμάτιο για να περάσω χειρότερα από το να είμαι μόνος μου και να τον παίξω, πάει πολύ.
Τέλος, ρωτήθηκαν αν είναι για αγαπουληδες που δεν θέλουν πολλά πολλά,θα απαντήσω ναι,αν θέλετε μία πολύ όμορφη κοπέλα για χλιαρά πράγματα.Μονο που το gfe σημαίνει ότι νιώθεις σαν να είναι η κοπέλα σου μαζί σου, αυτό εγώ δεν το ένιωσα.Ενιωσα ότι η κοπέλα θέλει να περάσει η ώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά μέχρι να περάσει κάθεται με ένα αμυδρό χαμόγελο και περιμένει εσένα να πάρεις όλες τις πρωτοβουλίες,κι αν κάνεις κάτι που δεν αντέχει σε κόβει ευγενικά, βάλε και την πλήρη ανικανότητα επικοινωνίας στα αγγλικά, πολύ δύσκολα τα πράγματα.
review reaction 1 TOMCRUISE, ggalatsi, Rebirthed Sapiens Sapiens και 2 άλλα μέλη
19 Φεβρουαρίου, 2023
Baby ... come to daddy ... Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck
19 Φεβρουαρίου, 2023
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Γλύτωσες πολύ κόσμο από τη φόλα. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η απειρία, αλλά κυρίως η αδυναμία συννενόησης η οποία φέρνει ανασφάλεια και αμηχανία και το ραντεβού πάει κατά διαόλου. Αν νιώθει ανασφαλής κλείνεται σαν στρείδι και μετά χέσε μέσα.
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, Ragnar Bjornson και 1 ακόμα μέλος
19 Φεβρουαρίου, 2023
Φίλε Ragnar Bjornson, ότι και αν πούμε η ουσία είναι μια...
Όλα προέρχονται από την διαφορετική λειτουργία εγκεφαλικά και σωματικά του άντρα και της γυναίκας...
Είναι οι προαιώνιοι ρόλοι τέτοιοι που πάντα τέτοια "λάθη" από εμάς θα γίνονται με την γυναίκα να είναι "κερδισμένη"...
Αλλιώς σκεφτόμαστε και λειτουργούμε εμείς, αλλιώς σκέφτονται και λειτουργούν αυτές...
Πάντα η προσποίηση θα είναι προνόμιο των γυναικών, τουλάχιστον στο κομμάτι του sex...
Η γυναίκα είναι που μπορεί να κάνει τον άντρα να να νοιώσει βασιλιάς ή μαλάκας στο κρεβάτι, είχε πει μια αλλοδαπή ιερόδουλη σε συνέντευξή της που ήταν μέρος μιας έρευνας - ρεπορτάζ για σχετικό θέμα με την πορνεία...
Τελειώνοντας θα ήθελα να σχολιάσω την ηλίθια άποψη που έχει σχηματιστεί από πολλούς ότι οι Σλάβες είναι πιο εύκολες από τις Ελληνίδες και πιο σεξουαλικές από αυτές...
Αυτό είναι μια πεποίθηση-στερεότυπο που διαμορφώθηκε από τις αρχές τις δεκαετίας του '90 όταν ο κάθε ένας πήδαγε μουνάρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ με 2000-3000 δρχ...
Από την άλλη είναι και το πρόσωπο που ήθελαν να παρουσιάσουν στον μέσο Νεοέλληνα οι ίδιες, ότι δηλαδή ότι είναι πιο απλές και προσιτές από τις Ελληνίδες...
Φυσικά αυτά είναι παραμύθια για μικρά παιδιά και ιστορίες με δράκους...
Απλά η μέση Ελληνίδα (τουλάχιστον των παλαιότερων γενεών) υστερεί σε εμφάνιση από την μέση Σλάβα...
Και πάλι τονίζω κατά μέσο όρο...
Αυτή η διαφορά τείνει όλο να μικραίνει με τις καινούριες γενιές Ελληνίδων...
Αυτά και με υγεία πάνω και πρώτα από όλα...
review reaction 1 Makedonas1971, ggalatsi, hornyasfuck και 2 άλλα μέλη
11 Μαΐου, 2023
Φίλε γιατί δεν την πηδηξες όπως ήθελες άλλα σταμάτησες όταν σου είπε ?
review reaction 1 hornyasfuck
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2