Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 70 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 248791
Γενική βαθμολογία

1.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η ποιο απαράδεκτη συμπεριφορά κοπέλας.
Στην πορνό καριέρας μου.
Τηλέφωνο γραφείο.
Και άμεσα διαθέσιμο το πουτανακι.
Σκάει μύτη ξενοδοχείο.
Χαιρετουρες και μπανάκι.
Συμφωνία για μία ώρα .
Στα 160.
Ξεκινάμε των αγώνα πίπα αγγαρεία στο γαμιση ψεύτικα βογγητα.μεχρι αηδία σας.σε φάση ξενερα σας.τελειωνειτο πρώτος γύρος.στο εικοσαλεπτο.παει για μπάνιο.ερχεται και αρχίζει να ντύνεται.τι λέω πού πας μία ώρα ραντεβού έχουμε.και λέει ότι πρέπει να φύγει.λεω έχουμε μισή ώρα ακόμα και αν θέλει να φύγει να με δώσει τα λεφτά πίσω και να την κάνει.αντι αυτού άρχισε να λέει κάτι μαλακίες στα ρωσικά και να με παίρνει τηλέφωνο το γραφείο και να λέει μαλακίες ότι στο άλλο ραντεβού θα έχεις εκπτώσεις.για μένα απαράδεκτη.καλυτερα φατετα σε σουβλάκια.
Υ.Γ.Με αγάπη μαυρος

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 xan4625, srek7, GetYouBarbara και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2022
Δεν είμαι ο εραστής της Ντάσα. Είμαι αυτή η Dasha!!!! Είμαι ένα κορίτσι που δεν θα δημιουργούσε ποτέ λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο αν δεν ήξερα ότι δεν θα με συκοφαντούσαν. Γνωρίζω καλά πού εργάζομαι και ποια είναι τα καθήκοντά μου. Λατρεύω να ικανοποιώ έναν άνδρα, ξέρω πώς να το κάνω, προσπαθώ να βεβαιώνομαι ότι οι καλεσμένοι μου φεύγουν πάντα ικανοποιημένοι. Ξέρω ότι οι Έλληνες άνδρες είναι πραγματικοί κύριοι, οι περισσότεροι από αυτούς είναι καλεσμένοι μου, εκτός από αυτό που μου συνέβη. Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα διαγράψω τον λογαριασμό μου όπως δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αποκαταστήσω τη δικαιοσύνη. Και σε εσάς τους άνδρες, σας εύχομαι καλό σεξ και πολλούς οργασμούς. Καλή διασκέδαση.
review reaction 1 xan4625, Jelly Bean, Theodor73 και 7 άλλα μέλη
22 Νοεμβρίου, 2022
απο συντακτικο, στιξη και τονισμο σκιζει η ντασα παντως...
οχι ο εραστης της ντασας. ΜατάκιΚαπέλο
22 Νοεμβρίου, 2022
Επειδη την εχω συναντησει την κοπελα 2 φορες ουτε για πλακα δεν ειναι εμφανισης του 3.Μην μπερδευεις την αποδοση και την συμμετοχη με την εμφανιση, γι’ αυτο υπαρχουν διαφορετικες βαθμολογιες.Η κριτικη ειναι ανακριβης και κακως δημοσιευτηκε.
review reaction 1 Rensten, hornyasfuck, roughfucker και 2 άλλα μέλη
23 Νοεμβρίου, 2022
Η κριτικη σου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ παραπλανητικη, για να μην πω βαλτη κ ψευτικη.
Μπορει οντως να κουραστηκε και να μην απεδωσε γιατι ειναι εδω 2-3 μηνες συνεχομενα.
Μπορει να μη σε γουσταρε κ να μην απεδωσε.
Μπορει για πολλους λογους να μην απεδωσε κ ειναι δεκτη η χαμηλη βαθμολογια σου ως προς τη συμμετοχη...
Αλλα 3 στο προσωπο και 3 στο σωμα ????
Οταν μιλαμε για ατοφιο 9αρι, για να μην πω 10αρι ????
Σοβαρεψου αν κ πλεον μαλλον κανεις δε θα σε παιρνει σοβαρα
review reaction 1 xan4625, Rensten, srek7 και 4 άλλα μέλη
23 Νοεμβρίου, 2022
Τυπε κάνα μπάνιο είχες κάνει πριν το ραντεβού ή ήσουν καθαρός από παραπροχθες??
Ωραίο πράγμα το τσιγάρο αλλά κάποιες δεν το αντέχουν, είσαι κι έμπειρος τρομάρα σου.
review reaction 1 review reaction 3 xan4625, Αγγελική, Rensten και 3 άλλα μέλη
23 Νοεμβρίου, 2022
Θα σεβαστώ την επιλογή ενός κοριτσιού να αποχωρήσει στα πρώτα λεπτά από το ραντεβού μας επιστρέφοντας μου την αμοιβή.

Μπορεί να βρωμαω, να είμαι μεθυσμένος, χαπακωμενος, να δείχνω άρρωστος, να είμαι αγενής, προσβλητικός, να της δημιουργώ ανασφάλεια και ταραχή. Ή ακόμα γιατί απλά δεν κάνει κέφι να πηδηχτει μαζί μου.

Όλα αυτά τα σέβομαι.

Αν παραμείνει όμως στο ραντεβού και ζητήσει να πληρωθεί θα περιμένω κι εγώ τα αυτονόητα.
review reaction 1 papaphilips, Aragorn135, Πάμε για άλλα και 1 ακόμα μέλος
23 Νοεμβρίου, 2022
Την κοπέλα δεν την έχω συναντήσει, μπορεί στο μέλλον να την συναντήσω μπορεί και όχι.
Μπορεί να είναι τόσο καλή εμφανισιακά όσο λένε κάποιοι μπορεί και όχι.
Με τον συναγωνιστή που έγραψε την κριτική δεν έχω καμία επαφή, μπορεί να είναι όπως τον περιγράφει η κοπέλα μπορεί και όχι.
Κάθε εργαζόμενη μπορεί να δεχτεί να προχωρήσει σε μια "συνάντηση" με κάποιον πελάτη μπορεί και όχι. (αν δεν εκπληρώνονται κάποιες προϋποθέσεις που η κάθε μια ορίζει για τον εαυτό της).
Όλα αυτά είναι θεμιτά και επιδέχονται συζήτησης.
Αυτό που είναι αθέμιτο και δεν επιδέχεται καμίας συζήτησης είναι η εργαζόμενη να πάρει τα χρήματα και να μην εκτελέσει το πρόγραμμά της στο ακέραιο. Μιλάμε, πιστεύω, για επαγγελματίες άλλωστε. Όπως πολύ σωστά έγραψε και ο συναγωνιστής ntinosam.
Όλα τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε...
review reaction 1 KALLIMAXOS, Aragorn135, Πάμε για άλλα
23 Νοεμβρίου, 2022
Για τι είδους αντιεπαγγελματισμό μιλάτε; Ήμουν μαζί του για 50 λεπτά, δηλαδή σχεδόν μια ώρα, του έδωσα τα ρέστα μου χωρίς να πάρω ούτε ένα σεντ παραπάνω Συνέχισε να μπερδεύει το μουνί μου με τον κώλο μου και να χώνει τον πούτσο του εκεί που δεν έπρεπε. Τον προειδοποίησα αρκετές φορές ότι δεν δουλεύω πρωκτικά. Αλλά επέμενε στο πρωκτικό σεξ. Ίσως προσβλήθηκε από την άρνησή μου και έγραψε αυτές τις ανοησίες. Ίσως αυτός ο επισκέπτης θα πρέπει να κοιτάξει στον κατάλογο των υπηρεσιών μου και να καλέσει μια κοπέλα για να εκτελέσει την υπηρεσία που θέλει. Φυσικά, είναι πιο εύκολο να κατηγορηθεί ο εργαζόμενος και να προστατευτεί ο πελάτης. Και αυτός ο πελάτης πρόσφερε 30 ευρώ για το πρωκτικό και παζάρευε όπως στην αγορά Ποιος ήθελε να εξαπατήσει ποιον;
review reaction 1 xan4625, Jelly Bean, George Iakovidis και 3 άλλα μέλη
23 Νοεμβρίου, 2022
Συγνώμη κυρα dasha μου η κύρε ντασο μου η οποιος γράφει εξ ονόματος σου . Εσυ και μόνο φταις . Αν έχεις κανει τόσες εκατοντάδες ραντεβού και δε μπορείς να διαχειριστείς έναν πελάτη το πρόβλημα το έχεις και θα το έχεις εσύ . Φεύγεις απλά λέγοντας μια απλή δικαιολογία . Πονοκέφαλο , νύστα , ένα τηλέφωνο πριν μπεις που σε έκανε χάλια . Τα χρήματα ηθελες να βάλεις τσέπη απλά δε σου βγήκε οπως νόμιζες . Πάντα υπάσχουν 2 πλευρές στην αλήθεια . Η επαγγελματίας είσαι εσυ όμως . Μη κλαίγεσαι τώρα μετά από τόσος και τόσα ραντεβού . Γιατί δε γύρισες τα λεφτά πίσω και να του πεις συγνώμη δε μπορώ ?
review reaction 3 review reaction 1 srek7, andronikos3, old boy και 3 άλλα μέλη
23 Νοεμβρίου, 2022
Το ότι έκατσε να ολοκληρώσει το ραντεβού δείχνει ποσο καλή επαγγελματίας είναι
Και προσπάθησε με υπομονή από ότι φαίνεται να βγάλει το προγραμμα της
Η κοπέλα αν και δεν την έχω πάρει δε νομίζω να έχει τόσο πολύ ανάγκη για ένα ραντεβού
Όποτε ρώτησα κλεισμένη ήταν…
Με ένα ρνβ και με 160 η 80 δεν έγινε και κάτι ούτε για την Ντασα ούτε για το πρακτορείο
review reaction 1 xan4625, Rensten, Score73
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3