Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Call-Girls 56020
Γενική βαθμολογία

1.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Καλησπέρα σε όλους
Είχα πολυ καιρό να γράψω γιατί προτιμώ να βλέπω κάποιες κριτικές και να στοχεύω!!
Γράφω απλά γιατί είμαι πολυ τσαντισμένος και επειδή τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τουλάχιστον να περνάμε καλά ! Η δυο μεμπερ που γράψανε τη κριτική για την Ρέιτσελ δεν τους θεωρώ με την καμια μεμπερ , απλά άλλους σκοπούς έχουν !! Το κακό είναι ότι αυτή η κοροϊδία είναι άσχημο πράγμα!!
Για τη κοπέλα έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε , από στοματικό αστα να πάει από σώμα ;;; Άμα αυτή έχει κωλο στο θεό Ε τότε πάω μα πηδήξω από Ακρόπολη , βυζος;; Μικρός αλλά τίποτα το ιδαιτερο! Πρόσωπο;; Βάλε σακούλα ! Γενικά το σέρβις ένα χαλί μαυρο και πέρα ότι μου έκανε και χαρη που τη συνάντησα 1800, και το λέω λες και πήγα 4 το πρωί και ήταν κουρασμένη!!!
Αυτά παίδες και ότι κριτική γράφουν αυτή η δυο ούτε καν μα μπαίνετε στο κόπο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
DECO718
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, Moku, doc_lin και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

33 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Αυγούστου, 2022
τύπε κάποιες παρατηρήσεις
α. από τον τίτλο πίστεψα ότι έκανες τρίο με ανδρόνικο και ανναπούρνα γι αυτό μπήκα. απογοητεύτηκα...Money Mouth
β. γιατί σου γύρισε το μάτι μετά το 17 και τις γαμοσταυρίζεις όλες? Χμμμ;
g. και οι δύο προαναφερθέντες λένε ότι η κοπέλα ΔΕΝ είναι αυτή στις φωτό. γιατί το ρίσκαρες?
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2022
Ρε μάγκες ένα λεπτό, γράφουμε κριτική για μια γυναίκα που έχει ψεύτικες φώτο?
Πράγμα το οποίο είναι φάουλ εξαρχής?
Αλλά εάν είναι γαμευσιμη οκ δεν πειράζουν οι ψεύτικες φώτο?
Και οκ προχωράμε στο ραντεβού και απιθεωνουμε κιόλας?
Υπάρχει ζήτημα αρχής εδώ πέρα ναι ή όχι?
Καταδικάζουμε τις ψεύτικες φώτο ναι ή όχι?
Ή αφού μας κράξουν τα βάζουμε δημόσια με το γραφείο?
Άρα όταν μας ήρθε ή κοπέλα με ψεύτικες φώτο δεν παραπονεθηκαμε πουθενά δημόσια...
Είναι ζήτημα αρχής οι ψεύτικες φώτο
Από την εποχή της χρυσής ευκαιρίας μας απασχολούσε τι θα μας έρθει στο δωμάτιο.
Μην έχουμε το ίδιο πρόβλημα αδιαμαρτυρητα στο 2022 ρε παιδιά.
review reaction 1 claimain, Yatoputso, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη
20 Αυγούστου, 2022
Ρε Annapurna τραβά γαμησου μαλακα !!!! Εσυ ποσό έκατσες ;;; Τουλάχιστον εγώ πήγα για μια. Ώρα αλλο που το έκανες μισάωρο !! Και κάτι τελευταίο ,, αν κρίνεις ότι επίσης έχω 10 κριτικές τότε βλέπω και σενα που έχεις τόσες !!! Όποτε βλέπω κριτική από σενα θα αλλάζω σελίδα
ΑΥΤΑ
review reaction 1 hornyasfuck, pilofori, TheRealMandigo και 1 ακόμα μέλος
20 Αυγούστου, 2022
Ρε ουσττττττυυυυτττττ προμοτορες!!! Λες και εχω κανα λόγο μα ασχοληθώ με τους μαλακες !!! Μας λεει και καραγκιοζη η πουτσνα!!!
review reaction 3 hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2022
Βασικά δεν έχει αφήσει κάποια που να μην έχει θάψει, αλήθεια είναι αυτό.

Κατα τα άλλα, ναι οκ αν οι φωτός είναι τοσο παραπλανητικές ή εντελώς άλλη κοπέλα τότε ναι υπάρχει θέμα, και θα πρέπει και το γραφείο να πάρει θέση.
review reaction 1 hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2022
Ας μην τσακωνομαστε εδω μεσα για τετοια ζητηματα.Ο αγοραιος ερωτας θελει ερευνα και ρισκο.Ο καθενας εδω μεσα μπορει να ελεγθει μεσω των κριτικων του απο τον καθενα απο εμας.οπως και για την αποδοση των κοριτσιων ενα μεσο συμπερασμα βγαινει.Οσοι παιρνουν δωρακια για καλες κριτικες αργα η γρηγορα θα φανουν.Ειμαστε ενηλικοι και υπευθυνοι για τις επιλογες μας.Στο φιναλε το ρισκο του καθενος σωζεται στελνοντας το κοριτσι πισω και επικοινωνια με το γραφειο.Ας μην αναλωνουμε τον χρονο μας με καβγαδες.
review reaction 1 hornyasfuck, Stavros(2), neomelos1
20 Αυγούστου, 2022
Η φωτογραφία έχει ξεκάθαρα το πρόσωπο της . Έστω κ 1 αλλά το έχει . επειδή είσαι γνώστης και πολύ έμπειρος μάλιστα και έχουμε μιλήσει τυχαία σε p.m για μια μασατζου εγω μαζί σου . Ξέρω τη φρίκη είναι να περιμένεις κάτι συγκεκριμένο η έστω να μοιάζει και να βλέπεις άλλη .
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck, Διαγραμμένο μέλος 201295
20 Αυγούστου, 2022
Καλό είναι ακούγονται όλες οι απόψεις. Με ηρεμία κ σεβασμό όσο μπορούμε.
review reaction 1 hornyasfuck
20 Αυγούστου, 2022
Eχω να πω μετα απο λιγη ερευνα κ οτι το ο ντεκο εχει ριξει αρκετα χεσιμο στης κριτικες του (δικαιωματα του). Αλλα κ τα προφιλ με 200 κριτικες ειναι επιφοβα αυτα. Επισης παιδια να μαθετε λιγο να κρινετε απο φωτο στη συγκεκριμενη το προσωπο κρυβεται. Οταν φορανε κορμακια επισης να σας βαζει σε υποψιες. κτλπ οτι δεν δειχνουν ειναι μειον συνηθως. Αυτα κ πηδατε υπευθυνα κ με αγαπη κμ ην βγαζετε αποθημενα.
J
Johnykk
review reaction 1 hornyasfuck, Stavros(2)
20 Αυγούστου, 2022
Συμφωνώ απόλυτος για όλες του τις κριτικές και μπράβο . Η συνθια , η Liza , nagia ήταν στα top παλιά . Σωστότατος και για την παραμορφωμένη στη μουρη Olivia . Και ελάτε τώρα να μου πείτε ότι η Κατερίνα 20 είναι καμία μουναρα στη φάτσα και κάνω λάθος . Έχασες το δίκιο σου στη κριτική σου με το κράξιμο που έριξες αλλα από μάνα πολλά +++ για τις κριτικές σου .
review reaction 1 Elganador, hornyasfuck, Διαγραμμένο μέλος 201295
33 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3 4