Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Call-Girls 28846
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση Παρασκευή βράδυ στην Αγία Παρασκευή. Ήρθε στην ώρα της και με το που μπαίνει ζητάει τα χρήματα (280 για 2 ώρες). Μου λέει έχει ζέστη - άνοιξε το παράθυρο και τα στόρια (????). Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμος και έδωσα τόπο στην οργή.... Της προσφέρω ποτό - παραγγέλνει ουίσκι κόλα. Μου λέει πάω για μπάνιο.... δεν πιστεύω να καπνίζεις μαριχουάνα !!!!!! Της λέω όχι, μόνο Καρέλια... Μετά απο 15 λεπτά (????) βγαίνει από το μπάνιο και έρχεται δίπλα μου. Κάνω να την αγκαλιάσω φέρνοντας το χέρι μου στον αυχένα της, μου λέει όχι.... τη ρωτάω αν φιλάει, μου λέει όχι. Της λέω κάλεσε τον οδηγό σου - φεύγεις τώρα. Μου κάνει: όχι εντάξει, φιλάω (?????). Κάνω να γδυθώ και μου λέει: πολύ μεγάλο, δεν θα μπορέσω.... μόνο στοματικό !!!!!! Της λέω έφυγες τώρα και παίρνω τηλέφωνο το γραφείο. Από το γραφείο μου είπαν οτι ενω είχε περάσει μισή ώρα, θα έπρεπε να πληρώσω για μία ώρα. Τους είπα οκ αλλά δεν θα ξαναπάρω κοπέλα από το γραφείο τους. Σημειώνω οτι μια εβδομάδα νωρίτερα είχα πάρει στον ίδιο χώρο την Πέγκυ για 2 ώρες και πέρασα σούπερ. Λοιπόν φίλοι μου, συγνώμη που σας κούρασα. Η τύπισσα ειναι ο,τι χειρότερο έχουν δει τα ματάκια μου απο θέμα συμπεριφοράς. Μια κουτοπόνηρη βλαχούλα που έρχεται μόνο για να πάρει τα φράγκα, ενώ δεν δίνει "φράγκο" για τον πελάτη. Πλήρωσα 140 για μία ώρα και 7 ευρώ για το ουίσκι το οποίο το ήπιε κιόλας.... και δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Τα πιο άκυρα λεφτά που έχω πληρώσει ever. Και επειδή κάποιοι μπορεί να σκεφτούν ότι εμφανίστηκα από το πουθενά για να βλάψω τη συγκεκριμένη, ενημερώνω οτι γενικά δεν γράφω κριτικές. Και το αποφάσισα γιατί όντως σε εμένα η συμπεριφορά της ήταν τρισάθλια. Μήπως και σωθεί κάποιος "συνάδελφος". Και φυσικά είμαι πολύ καχύποπτος για τις μέχρι σήμερα κριτικές της κουτοπόνηρης βλαχούλας......... Καλή Χρονιά σε όλους !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 07, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
280€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 missak 43, Johnny_Castle, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 17
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2022
Γιατι ρε Ικτινε δεν ρωτας το γραφειο να σου πει ????? Εγω ξερω οτι λεω την αληθεια 100%. Και ρωτα τους αν μια εβδομαδα πριν ειχα παρει Πεγκυ και ηταν σουπερ. Εγραψα οτι αποφευγω να γραφω κριτικες. Μηπως κατι τρεχει με εσενα ????? Που θα μας πεις οτι λεω ψεματα πως μου ζητησαν λεφτα για μια ωρα και τα πληρωσα μαζι με το ποτο της απαραδεκτης βλαχουλας !!!!!! Κανε μας τη χαρη !!!!!!!
10 Ιανουαρίου, 2022
Και για οσους αμφισβητουν τα οσα εγραψα για αυτη την απαραδεκτη τυπισσα και για να δουμε αν αυτα που γραφω ειναι αληθεια, καλω το ιδιο το γραφειο να παρει θεση και να με αμφισβητησει !!!!!! 3 μερες εχουν περασει απο το ραντεβου. Μαλλον θα θυμουνται τι εγινε !!!!!!! Επαναλαμβανω την απαντηση οταν τους καλεσα απο το ξενοδοχειο: Κρατηστε την αλλη μιση ωρα γιατι ετσι κι αλλιως θα πληρωσετε για μια ωρα που ειναι η ελαχιστη χρεωση του outcall !!!!!!!! Να το κρατησω να το κανω τι το κομοδινο που μου εσκασε ?????? Να μου λεει να ανοιξω τα στορια Γεναρη μηνα ????? Ή οτι καπνιζω μαριχουανα ?????? Λεγετε ο,τι θελετε ρε προμοτορακια !!!!!!!!!!!
10 Ιανουαρίου, 2022
Δηλαδή θες να μας πεις ότι πήρες το γραφείο τηλέφωνο και τους είπες η κοπέλα δεν γαμιεται!!! , Δεν φιλάει !!! , Δεν έχει καλή συμπεριφορά !! Και σου είπαν ελάχιστη πληρωμή στο outcall είναι τα 140€ ????

Που γίνονται αυτά ? Σε πιο πλανήτη ? Και γιατί το δέχτηκες αν έγινε ?
Τόσο καιρό πελάτης όποτε υπήρξε πρόβλημα πάντα λυνόταν με το γραφείο !!
10 Ιανουαρίου, 2022
Κατσε λιγο ρε φιλαρακι γιατι πηρες φορα κ τα ισοπεδωσες ολα να πουμε,κανεις δεν αμφισβητει οτι περασες ασχημα,αλλα τσουβαλιαζεις 21 συναδελφους οτι ειναι προμοτορες,επειδη εσυ ο 22ος περασες χαλια.σου φαινεται λογικο δηλαδη οτι στους προηγουμενους 21 δεν βρεθηκε τουλαχιστον ενας ακομα που να μην ηταν προμοτορας.
γιατι δεν δεχεσαι οτι μπορει εσυ απλως να πετυχες τη γκομενα σε κακη στιγμη?
& εμενα μου εχει τυχει να περασω χαλια με γκομενα που ολοι περασαν καλα,αλλα μετα δε βγηκα να κατηγορησω τους αλλους.
11 Ιανουαρίου, 2022
Φίλοι Ικτίνε και TOMCRUISE, εγώ ξέρω πως ό,τι έγραψα είναι 100% αλήθεια. Και ναι, η συγκεκριμένη είναι τόσο απαράδεκτη και οι κριτικές της ειναι προμοτορικες. Είναι ό,τι πιο ψυχρό και ντεκαβλέ υπάρχει. Και κουτοπόνηρη και κακίστρω. Αν δεν ήταν καλά να μην ερχόταν. Αλλα δεν παίζει. Ή να μη δεχόταν να πληρωθεί και να φύγει. Το γραφείο με υποχρέωσε να πληρώσω 140 ευρώ ως ελάχιστη χρέωση outcall χωρις την παραμικρη υπηρεσία απο την αισχρή αυτή τύπισσα. 15 λεπτα έφαγε στο μπάνιο, και μετά ήπιε το ουισκάκι που την κέρασα..... και στο 25λεπτο την έδιωξα αφου ήδη μου είχε πει τα κουλά που έγραψα στην κριτική. Απλά αίσχος η φάση. Μπορείτε να δείτε ότι έχω γράψει και γραφείο εδώ στο φόρουμ. Και δεν έχει ασχοληθεί κανείς να απαντήσει.
12 Ιανουαρίου, 2022
Φίλε για την Πέγκυ που πέρασες καλά γιατί δεν έγραψες ? Δεν είσαι υποχρεωμένος αλλά με 0 δραστηριότητα στο site περιμένεις να σε πιστέψουμε?
Δεν είναι παράλογο αυτό που σου λέω. Δεν γίνεται να γράφουμε κριτική μόνο όταν δεν περνάμε καλά. Γνώμη μου!
12 Ιανουαρίου, 2022
Δεν περιμένω απλά να με πιστέψετε φίλε. Ειδικά εσύ, ξέρω ότι με πιστεύεις !!!!! Μήπως επίσης ανφισβητείς ότι μια βδομάδα πριν είχα πάρει την Πέγκυ ? Μπα, κι αυτό το πιστεύεις !!!!!! Τέλη Μαίου είχα πάρει Αμύρα από το ίδιο γραφείο για 2ώρες αλλα και αυτή μου αρνήθηκε την επαφή λόγω μεγέθους. Την κράτησα όμως μια ώρα γιατί ήταν γλυκύτατη και ευγενέστατη και με ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που πήγε να πληρώσει για να τη δει. Γι αυτό το καδρόνι την βλαχοΚατερίνα που μου έφαγε τα λεφτά μου χωρίς να την ακουμπήσω, όχι δεν κάνω χάρες. Ξαναλέω... Μια χαρά με πιστεύεις και εσύ και οι άλλοι που μου την πέσατε για να αμφισβητήσετε το κύρος της κριτικής μου.
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 17
1 2