Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 186 10
Call-Girls 769976
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Λοιπόν συνάντηση με την Αντριάνα Κυριακή στο bill… της είχα πει για 2 ώρο ( μ στέλνει ηχητικό στο viber , Ε 2 ώρες γαμησι ας το κάνουμε 1-1.30 ώρα … μια ψιλό ξενερα φάνηκε … κλείνουμε 7 το απόγευμα το κάνει 8… έρχεται 8.25 στο δωμάτιο … χωρις να ενημερώσει… πάμε πάρακατω … μπαίνει στο δωμάτιο με υφος χιλίων καρδιναλίων …. ( δεν έφταιγα σε κάτι εγώ ) ο προηγούμενης μύστης δεν είχε βάλει αιρ είχε ιδρώσει δεν είχε κάνει μπάνιο , και την γκρίνια την άκουσα εγώ … για 20 Λέπτα αυτό το θέμα …. Η ξενερα είχε επέλθει στο φουλ … πάει για μπάνιο , βγαίνει ξανά τα ίδια με τον προηγούμενο , αρχίζει πέρνει μια βιδωτη της τα έδωσα στο στόμα … δεύτερος γύρος δεν υπήρξε Γτ ειχα χαλαστεί στο έπακρο… την ρώτησα την χρωστάω 60 ευρώ μ λέει αλλά μην το πεις πουθενά …
Υγ1) προσφέρθηκε να μ στείλει άλλη κοπέλα αλλά δεν δεκτηκα με την καμία
2) μου είπε μην βάλω κριτική η μην πω ποσά λεφτά μ πήρε …3) μπορεί να ήταν η κακια στιγμή
4) απο ιέρεια του σεξ ήταν σαν ειναι παγκιτης στην ομάδα της Καλαμάτας
5) καλό καλοκαίρι .. καλά γαμησια
6)Αντριάνα πήγαινε διακοπές

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2021
Στο χώρο μου
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Saftes87
Ενεργό Μέλος
1
Πόντοι:
201
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Elganador, Ντουνταράς, doc_lin και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2021
Τι 80 τι 60 για μια πίπα δεν έχει σημασία, ένα πολύ αποτυχημένο ραντεβού.
review reaction 1 ISINAS, hornyasfuck
22 Ιουλίου, 2021
Λοιπόν... Αν και δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν κοπέλες.... αγαπούλιδες και τα λοιπά και τα λοιπά ούτε έχω να κερδίσω κάτι Καθώς την κοπέλα την Έχω συναντήσει δύο φορές και ομολογουμένως ήταν από τα καλύτερα ραντεβού έχει αυτό που έχουν λίγες σέβεται τα λεφτά που της δίνεις και μπορείς μαζί της να περάσεις καλά πριν και μετά το ραντεβού στο ενδιάμεσο για μένα η Αντριάνα είναι ίσως η μεγαλύτερη τσόντα που έχω δει κακές μέρες έχουμε όλοι μας κακές στιγμές έχουμε όλοι μας το να γράψεις μία μέτρια Κρητικοί δεν είναι κακό είναι κάτι θεμιτό που ίσως πρέπει να γίνεται από όλους για όλες τις κοπέλες τώρα το ότι η κοπέλα Κατάλαβε το λάθος της ή το σφάλμα της Σε έφτιαξα με τον τρόπο της όσο καλύτερα μπορούσε και με κόστος που καμία άλλη κοπέλα δεν θα το έκανε το καλύτερο που είχες να κάνεις ήταν να γράψεις Απλά δύο λογία που να γράφουν την εμπειρία σου καλή η κακή χωρίς οικονομικές λεπτομέρειες που να εκθέτουν εσένα και την κοπέλα
review reaction 1 Constantinos27
22 Ιουλίου, 2021
Όταν τις δίνετε ξερά μετά μην τις λέτε και καριόλες…
Όταν απαιτείς σεβασμό από την πόρνη και εσύ πρέπει να ‘σαι τίμιος.
Καθρέπτης σου είναι.
review reaction 1 Sandra Magic, spipis71, f21 και 6 άλλα μέλη
22 Ιουλίου, 2021
Η κριτική σου φίλε δείχνει πόσο σωστή είναι η κοπέλα!! Μπράβο τής κ ίσως είναι κ η καλύτερη τής κριτική! Ότι δίνεις παίρνεις!
22 Ιουλίου, 2021
Αγαπητοί μου μύστες … αν διαβάσετε προσεχτικά την κριτική , δεν την ξεφτιλίζω ούτε είπα οτι φταίει ούτε κράζω … περιέγραψα το ραντεβού που δεν βγήκε ..!! Αυτά από εμένα άντε ?…..
review reaction 1 Ωρίων, hornyasfuck, Ntavelis
23 Ιουλίου, 2021
Μα πόσο τρισάθλιος μαλάκας είναι αυτός που με τέτοια ζέστη την περίμενε άπλυτος και χωρίς να έχει βάλει κλιματισμό ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
review reaction 1 Ntavelis, hornyasfuck, chris moraitis
27 Ιουλίου, 2021
Ορισμενα ναυαγια εχετε τερματισει το αγαπουλιλικι, αλλο λεβελ αληθεια. Επειδη του ειπε να μην βαλει κριτικη δεν θα βαλει; Γιατι;
Ο τυπος ηθελε 2 ωρες σεξ και εισεπραξε μια πιπα ! Ποσο χειροτερα μπορει να παει ενα ραντεβου;
Και οι υπολοιποι κλωνοι του κερατα που γραφετε οτι "εκθετει την κοπελα γραφοντας τιμη", κουνηστε τα κεφαλια σας να πανε τα μυαλα στη θεση τους. Οι κριτικες γραφονται για να ειπωθουν ολα τα του αγωνος, υπαρχει κουτακι που γραφεις ποσα εδωσες και περιγραφεις τι πηρες με αυτα τα λεφτα. Αμα δεν σας αρεσει, στο πουτσο μας.

Αν τα λες ολα οπως εγιναν @Saftes87 , μπραβο σου που ανεβασες κριτικη, μακαρι και ολοι οι αλλοι πυρφοροι να ηταν ειλικρινεις στις κριτικες τους
review reaction 1 gymaster, Saftes87, socratis969 και 7 άλλα μέλη
27 Ιουλίου, 2021
Επιτέλους και κάποιος που τα είπε έξω από τα δόντια!Μπραβο σου paparotriftoulas και θα προσθέσω με την σειρά μου αγαπούληδες=πυρφοποί=προμότορες=νταβατζήδες και έχουν και κλωνάρια(κλώνοι) Καπέλο
review reaction 1 gymaster, Saftes87, gnnakos και 1 ακόμα μέλος
27 Ιουλίου, 2021
Ρώτησε φίλος:
Αφού σου είπε μην γράψεις κριτική … γιατί το κανείς ;

Μα φίλε μου οι κριτικές γράφονται, αρκεί να είναι αξιόπιστες, για να ενημερωθούν τα μέλη. Σωστός ο φίλος που την ανέβασε.
review reaction 1 Ωρίων, hornyasfuck, gymaster
19 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 19
1 2