Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
363164
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική.
Θετικά: Τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί, υπήρχε έντονη συμμετοχή και προσπάθεια από την κοπέλα, ωραίο σώμα.
Αρνητικά: Μύριζε έντονα τσιγάρο, μιλούσε και με άλλους πελάτες την ώρα της συνάντησης,
Γενικά η κοπέλα πιστεύω ότι αξίζει αλλά εμένα δε μου ταίριαζε και δνε υπήρχε χημεία. Έχυσα μόνο μία φορά,τη 2η όσο και αν προσπαθούσε η κακομοίρα δεν είχα όρεξη. Απλά δεν υπήρχε χημεία και ίσως δεν ήταν αυτό που ήθελα.
Θετικά: Τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί, υπήρχε έντονη συμμετοχή και προσπάθεια από την κοπέλα, ωραίο σώμα.
Αρνητικά: Μύριζε έντονα τσιγάρο, μιλούσε και με άλλους πελάτες την ώρα της συνάντησης,
Γενικά η κοπέλα πιστεύω ότι αξίζει αλλά εμένα δε μου ταίριαζε και δνε υπήρχε χημεία. Έχυσα μόνο μία φορά,τη 2η όσο και αν προσπαθούσε η κακομοίρα δεν είχα όρεξη. Απλά δεν υπήρχε χημεία και ίσως δεν ήταν αυτό που ήθελα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 21, 2020
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Απριλίου, 2020
Χριστος Ανεστη επειδη γραφοντε ανακριβιες εχω σταματησει να δουλευω απο τις πρωτες μερες μαρτιου γιατι πρωτον φοβαμε για τον εαυτο μου και δευτερον για ολους οσους ειναι διπλα μου γονεις φιλικα μου προσωπα το οτι γραφετε ασυναρτησιες μερικοι μπορειτε να ρωτησετε αυτους που με παιρνουνε τηλεφωνο τι τους απαντω....
Anna_Pipinaki
21 Απριλίου, 2020
εχω δυσαρεστη εμπειρια στο παρελθον με την συγκεκριμενη--πολυ κακη επιλογη γενικοτερα θα ελεγα
L
LOUPOS100
23 Απριλίου, 2020
Ότι κάποιος μπορεί να μην πέρασε καλά με την Άννα δεκτό γιατί ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του κριτήρια. Όσο αφορά όμως τις υπηρεσίες της και τη συμπεριφορά της τη θεωρώ άψογη. Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έκλεισε το τηλέφωνο της και για να ρίξει μια ματιά στα μηνύματα της κάποια στιγμή με ρώτησε πριν το κάνει. Το αν μύριζε τσιγάρο θα μπορούσε κάποιος να ρωτάει την κάθε κοπέλα αν είναι καπνίστρια ή όχι. Εδώ ρωτάμε άλλα κι άλλα για το αν καπνίζει ντρεπόμαστε να ρωτήσουμε; Και τέλος να προσθέσω πως δεν δουλεύει όλο αυτό τον καιρό.
A
an16817
23 Απριλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
ποιο παρελθον ρε παραμυθα κλωνε που εχεις γεμισει ολα τα νηματα αρλουμπες .....
TK
TASSOS karipidis
23 Απριλίου, 2020
Υπερεκτιμημένη φλομπα ολκής !!!!!!!
alafroiskiotos
24 Απριλίου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Το ότι είναι καπνιστρια δικαιολογεί την βρώμα?? Υπάρχουν τσίχλες, διαλύματα κτλ που θα χρησιμοποιούσε αν σεβόταν το που κάνει. Επίσης που ξέρεις ότι δεν δουλεύει? Σου είπε όχι? Μήπως δεν είσαι στους πολύ συχνούς πελάτες?
J
Jimaris2019gr