Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 59 10
Call-Girls 85280
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την κοπέλα τη συνάντησα σε ξενοδοχείο πριν λίγο καιρο ορμώμενος από τις καλές κριτικές των προηγούμενων συναγωνιστών. Με το που άνοιξε η πόρτα η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα καθώς η κοπέλα πραγματικά μου θύμισε Έφη Θώδη εξού (και όχι εξ ου) και ο τίτλος της κριτικής. Ντράπηκα να τη διώξω, ήταν φτηνή είχα και κάβλες, λέω δε βαριέσαι.
Μπαίνει για μπάνιο, βγαίνει με ένα κορμάκι που δυστυχώς δε μπορεί να κρύψει τα πολλά παραπανίσια κιλά και την ευτυχώς όχι τόσο ευρεία κυτταρίτιδα. Να φανταστείτε εμένα μου αρέσουν οι γεμάτες αλλά αυτό παραπήγαινε. Ξεκινάει καλό τρομπόνι με περιποίση της γύρω περιοχής με πολύ σάλιο. Η κοπέλα το ευχαριστιέται δε μπορώ να πω. Στήσιμο στα τέσσερα και γρήγορη κατάθεση με πολλές σφαλιάρες στα κωλομέρια.
Η συνάντηση δε κράτησε πάνω από μισάωρο γιατί δε μπορούσα να βλέπω άλλο αυτό το πρόσωπο. Εννοείται ούτε λόγος για δεύτερο γύρο. Δε θέλω να αποθαρρύνω όσους από εσάς θέλετε μια γυναίκα που ευχαριστιέται το σεξ, από την άλλη όμως οφείλω να προειδοποιήσω ότι μπορει να απογοητευθείτε πάρα πολύ από την εμφάνιση. Την φανέλα πάντως την ιδρώνει και την τιμάει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
hard_rocker
Ανώτερος
66
Πόντοι:
7.181
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, LanciaRallye037, primordial και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαΐου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

1.καταρχήν η κάθε κοπέλα είναι ξεχωριστή
2. η σύγκριση γίνεται στο ίδιο επίπεδο τιμών , άμα αρχίσεις ελα μωρέ +40 , μετά πας στο +70 κτλ είναι η διαφορά την έχασες την μπάλα.
3. Την μαριαλένα κ την αγγελική δύσκολα σου δίνουν τηλεφωνο και άλλο τόσο δύσκολο είναι να την πετύχεις . Με την εύα είναι σαφώς πιο ευκολη η συνάντηση
4. Προσωπικά θεωρώ ότι η 1.30 ωρα στα 90 είναι μια καλή τιμή που προσφέρει
5. Κανείς δεν είπε ότι είναι το σούπερ μοντέλο , σίγουρα όμως θα την πρόσεχες στο δρόμο μια που μια ωραία γυναίκα
Υ.Γ αντε πλασαριστέ καμιά κουνια μπελλα για υπερμουνο και vfm
02 Μαΐου, 2017
Λοιπόν επειδή εδώ μέσα διάφοροι θέλετε να μου το παίξετε έξυπνοι του στυλ "Η αλεπού 100, το αλεπουδάκι 110" θα το συνεχίσω παρ' ότι δεν το είχα σκοπό.
Εμένα λοιπόν ας με αφήσουμε, μπορεί να είμαι γέρος και να έχω ξεκουτιάνει ή οτιδήποτε παρόμοιο. Να βλέπαμε τί λέει το λοιπό κοινό ίσως;
Το υπόλοιπο κοινό λοιπόν, όλως τυχαίως ίσως, έχει βάλει στις δύο ακριβώς προηγούμενες κριτικές από του φίλου μας 4 στην Μαριαλένα και 8 στην Εύα για το πρόσωπο!!! Σας κακοφάνηκε σε κάποιους να υποθέσω και σκεφτήκατε να αποκαταστήσετε την τάξη.
Να δούμε όμως και τι συνολικό Μ.Ο. έχουν τα δυο κορίτσια. Ουπς! 7.9 εκάστη δηλαδή το ίδιο, ενώ στον φίλο μας έχουν 9.5 και 7.3 αντίστοιχα. Και δεν σχολιάζω καν πως έγινε αυτό το 7.9 της Μαριαλένας και με πόσο διαφορετικές βαθμολογίες όπου καταλαβαίνει κανείς πως κάτι δεν πάει καλά.
Και βέβαια δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψή του είναι, αλλά και δικό μας δικαίωμα είναι να σχολιάζουμε, πόσο μάλλον όχι υποκειμενικά, αλλά με αντικειμενικά στοιχεία, με νούμερα.
Αλλά εκεί βέβαια που πέφτει το πολύ το γέλιο και χάνεται κάθε αξιοπιστία είναι το 10.0 για το vfm στα 210 μάλιστα! Δηλαδή είναι πιο vfm από την Εύα στα 70, διότι αυτό σημαίνει vfm ο παρανομαστής είναι η τιμή, και για να έχει ο Καραγκούνης με τα βυζιά καλύτερο vfm από την άλλη πρέπει να είναι πάνω από τρεις φορές καλύτερη, που ασφαλώς δεν είναι διότι αυτό λέει ο Μ.Ο. των κριτικών!
Περαστικά σας!!
02 Μαΐου, 2017
Δεν ειναι κακο να λεμε την αποψη μας απλα ο φιλος την ειπε με αγαρμπο τροπο.Απλα να ηρεμησουν λιγακι οι υπερασπιστες της εκαστοτε κορασιδας και να γραφονται κανοκικες κριτικες οσο για τους νταβαδες ειναι η δουλεια τους να υποστηρίζουν το προιον τους.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ
02 Μαΐου, 2017
Σιγα ρε παιδια μια κριτικη είναι.
Και στο φιναλε ολες οι γυναικες
2 τρυπες εχουν από την μια κατουρανε και από την άλλη χεζουν
Κουλ
G
gioum
03 Μαΐου, 2017
Λίγο δύσκολο να είμαι προμότορας ή νταβάς διαμένοντας μόνιμα 560km βορειότερα. Χμμμ; Θα πρέπει να έχω καλούς βοηθούς μάλλον. Μεγάλο χαμόγελο
Τώρα σχετικά με τις 2 φίλες μου, όποια ή όποιος μου κάνει αίτημα φιλιάς τον αποδέχομαι αν δω ότι έχει ενδιαφέρον.
Εσείς που το ψάχνετε τόσο με τις φίλες μου, μήπως να μου κανονίζατε και μια συνάντηση με την Αρετούλα ?
03 Μαΐου, 2017

Gianevan Όσο γράφεις εκτίθεσαι. Όσοι έχουν πάρει και τις δυο και δεν είναι φιλαράκι όπως εσυ με την Εύα (δικά σου λόγια στο νήμα της) βλέπουν τη διαφορά. Η Εύα δεν σε χρειάζεται, της προσφέρεις κακές υπηρεσίες. Μην συγκρίνεις τα ασύγκριτα. Με ανάγκαζεις να μπω σε ξεκατίνιασμα και να αποδομώ τα επιχειρήματα σου χωρίς λόγο. Αν αποφασίσεις να κρίνεις αντικειμενικά θα δεις ότι στο τέλος συμφωνούμε. Και τώρα πάμε να εξηγήσουμε το προφανές στα νούμερα που δεν λένε τελικά πάντα την αλήθεια και ένας έξυπνος άνθρωπος σαν και σένα είμαι απόλυτα σίγουρος πως το ξέρει.
Ας το δούμε με παράδειγμα:
Στο booking σήμερα
- το Grand Bretagne στην Αθήνα έχει βαθμολογία από τους επισκέπτες του site 9,1
- το Phaedra Apartments στην Αθήνα έχει βαθμολογία από τους επισκέπτες του site 10!!!
σύμφωνα με το σκεπτικό σου είναι ξεκάθαρο ότι το Phaedra Apartments είναι πολύ καλύτερο από το Μεγάλη Βρετανια.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την Εύα, είναι ένα πολύ τραβηγμένο παράδειγμα καθαρά και μόνο για να εξηγήσω τα αυτονόητα, ότι τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια και το γνωρίζεις πολύ καλά φίλε Gianevan. Μπορώ να το εξηγήσω κιόλας γιατί υπάρχει αυτή η συμπεριφορά όμως όλοι είμαστε ενήλικες και καταλαβαίνουμε.
Είναι εντελώς άτοπο να συγκρίνουμε κορίτσια και γι αυτό ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί σου. Νομίζω ότι ήταν λάθος το αρχικό σου σχόλιο στην κριτική του συναδέλφου.
03 Μαΐου, 2017

Το εχετε παραγαμησει εδω μεσα με τη μαριαλενα τα θυματα δεν υπαρχουν πια! Οσο για την ευα μεγαλωσε αφησε λιγο τον εαυτο της αλλα γαμιεται πολυ καλα!!
03 Μαΐου, 2017
Gianevan από πότε έγινε προμοτορας της Εύας ! Ε όχι ρε φίλε και την Εύα ημαρτον
04 Μαΐου, 2017
Λοιπόν μάγκες επειδή το θέμα το ξεφτιλίσαμε ακόμα δυο λόγια και γράφτε ότι θέλετε μετά.
ΔΕΝ είμαι προμότορας της Εύας διότι ΔΕΝ χρειάζεται προμότορα! Το εμπεδώσαμε αυτό να πάμε παρακάτω; Πάμε λοιπόν.
Έχω πει πως είμαι φίλος της (δεν το έκρυψα από την αρχή) και αν αναμείχθηκα στην ιστορία αυτή είναι διότι κατάλαβα πως την έθιξε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, την κάθε γυναίκα θα έθιγε. Επαγγελματικά ούτε που την ακούμπησε, πιστέψτε με δεν βρίσκει καν ελεύθερο χρόνο για να βρεθούμε οι δυό μας από τα τόσα ραντεβού που της ζητάνε.
Και καθόλου δεν θα ασχολιώμουν αν δεν είχα βρει την κριτική κακοπροαίρετη και προσπάθεια να υποτιμηθεί η Εύα για να αναδειχθεί το γκρέμλιν που μάλλον βαράει μύγες και καλά να πάθει!

Έτερον τί δεν έχω και γράμματα γνωρίζω!Γλώσσα
04 Μαΐου, 2017
Μια χαρα κοπελα ειναι και με τα σωστα κιλα της και το κυριοτερο απολαμβανει το σεξ και συμετεχει 100% ,πραγμα ζητουμενο σημερα,καπου εισαι λαθος φιλε .
23 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3