Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 5 10
Call-Girls
20958
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Έχει περάσει 1 μήνας περίπου από την συνάντηση μου με την Εμμανουέλα και επιτέλους για να την ξεχάσω όσο γίνεται πιο γρήγορα.
Η τύπισσα πολύ απλά δεν γουστάρει αυτό που κάνει , το κάνει αγγαρεία με λίγα λόγια...και μου άφησε και ένα ωραίο δωρακι...
Ήθελα να την πάρω από κώλο και με κόλλησε και βλεννόροια (γονοκκοκική ουρηθρήτιδα) ...έπαιρνα vibramycine για 2 εβδομάδες αντιβίωση και τώρα είμαι κομπλέ....Θα μου πεις γιατί δεν έγραφες την κριτική πιο νωρίς?
Γενικότερα δεν γράφω κριτικές αλλά αυτο είναι αρκετά σοβαρό...Χρησιμοποίησα προφυλάκτικό στο πρωκτικο οπως παντα αλλα ισως να μην ειχε τοποθετηθει καλα...
Κριμα γιατι ενω η veronica και η nicole είναι αστέρια η εμμανουέλα χαλάει τελείως την εικόνα....
Απλά Κύκλωπα είσαι μεγάλος μαλάκας...δεν ξέρω τι συμφέρον εχεις απο το γραφειο ή αν έχεις όντως ένα μάτι...αλλά πιστεύω πως οι admins δεν πρέπει να ποστάρουνε τις κριτικές σου γενικότερα γιατί μας εχεις φλομώσει στο ΨΕΜΑ !
Αυτά.
Η τύπισσα πολύ απλά δεν γουστάρει αυτό που κάνει , το κάνει αγγαρεία με λίγα λόγια...και μου άφησε και ένα ωραίο δωρακι...
Ήθελα να την πάρω από κώλο και με κόλλησε και βλεννόροια (γονοκκοκική ουρηθρήτιδα) ...έπαιρνα vibramycine για 2 εβδομάδες αντιβίωση και τώρα είμαι κομπλέ....Θα μου πεις γιατί δεν έγραφες την κριτική πιο νωρίς?
Γενικότερα δεν γράφω κριτικές αλλά αυτο είναι αρκετά σοβαρό...Χρησιμοποίησα προφυλάκτικό στο πρωκτικο οπως παντα αλλα ισως να μην ειχε τοποθετηθει καλα...
Κριμα γιατι ενω η veronica και η nicole είναι αστέρια η εμμανουέλα χαλάει τελείως την εικόνα....
Απλά Κύκλωπα είσαι μεγάλος μαλάκας...δεν ξέρω τι συμφέρον εχεις απο το γραφειο ή αν έχεις όντως ένα μάτι...αλλά πιστεύω πως οι admins δεν πρέπει να ποστάρουνε τις κριτικές σου γενικότερα γιατί μας εχεις φλομώσει στο ΨΕΜΑ !
Αυτά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
230€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Kapsonis19891989
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Απλά θα σου πρότεινα να σοβαρευτείς λίγο με τις κριτικές σου ,να καταλάβεις ότι διαβάζει κόσμος αυτά τα πράγματα και δυστυχώς ή ευτυχώς κάποιοι επηρεάζονται...το ξέρω είσαι ελεύθερος να γράφεις ότι θες αλλά λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει
Λες τον Κύκλωπα αγαπούλα, λες εμένα προμότορα και μωρή σαύρα πας μετά και συναντάς αυτές που δοκιμάζουμε γράφοντας και εσύ παρόμοιες κριτικές? Πόσο Λούλης Κουκλεντές μπορεί να είσαι? Και άντε πες ο Κύκλωπας είναι προμότορας.. Σε πόσες είναι προμότορας ρε ανόητε αφού έχει πάρει σχεδόν ότι "κινείται" (ανεξάρτητες, γραφεία κλπ).
Δε στα λέω αυτά για να ανεβάσεις πίεση και να βρίζεις πάλι (είσαι και κάποιας ηλικίας), πάρε υπογλώσσιο..
Ολες οι κριτικες είναι υποκειμενικες ... στις περισσοτερες κοπελες θα δεις κριτικες που είναι ακρως αντίθετες . Αυτό συμβαινει για πολλους λογους που ολοι ξερουμε ( χημεια , διαθεση , διαφορετικα γουστα κλπ κλπ. )
Εχω δει 10 κριτικες σε κοπελα που 5 επαθαν τη πλακα τους και οι αλλοι 5 ουτε να τη ξαναδουν .... αυτό τη παει να πει ?!!! ότι οι 5 την δυσφημουν και οι αλλοι 5 τη προμοταρουν ?!!!
Αυτό το πραγμα με το promotion καλο είναι να ακούγετε λιγοτερο γιατι εχει αρχιζει και ξεφτιληζετε η λεξη και η εννοια ... δεν χρειαζετε να αναφερω την εννοια της λεξης ( ελπιζω στους περισσοτερους τουλαχιστων εδώ μεσα να εναι γνωστη η εννοια )
Δεν θα γινω δικηγόρος κανενος αλλα ο τυπος που αναφέρεις εχει παρει ότι κινητε σε cg , ανεξάρτητες κλπ... ολες τις προμοταρει ? παρακολουθα λιγο τις κριτικες του καθενος και θα καταλάβεις που κινητε , πως σκεφτετε την ωρα της κριτικης ,τι του αρεσει πανω στις γυναικες .... Ο συγκεκριμένος λοιπον είναι λιγο γλυκομίλητος γενικα με τις γυναικες ... και εχει έναν δικο του τροπο να καταγραφει στη σκεψη του .... κατε εμε όμως δεν πεφτει μακρυα από αυτά που γραφει .... απλα είναι λιγο ποιο ρομαντικος από εμενα η από εσενα ... αυτό δεν σημαινει ότι είναι ψευτης η προμοτορας.
Προσωπικα όταν διαβαζω κριτικες , πριν παω με τη κοπελα , η ρωταω ατομα που εμπιστεύομαι η εχω τσεκαρει 3 - 4 - 5 που εχω καταλαβει ότι ημαστε κοντα στα γουστα και τοτε αποφασίζω ....
περαστικα για το γεγονος που σου συνεβει !!
φιλικα
Μιλησα με τον Κυκλωπα και τα βρηκαμε...απλα ημουνα λιγο νευριασμενος...
αλλου εστιασα αλλα απαντησες στο τελος !!
Π