Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Παιδιά καλησπέρα ειμαι καινούριος και πρώτη φορά γράφω.καταρχας θελω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα οικονομικό πρόβλημα.η βερονικα ήρθε στο ξενοδοχείο μου άνοιξα την πόρτα και έπαθα πλάκα τι πλάσμα ειναι αυτό.μπηκε μέσα έβαλα κρασί τα είπαμε και πήγε για μπάνιο.φοβερω κορμί.στα του σεξ απλά υπέροχη φιλάει φοβερά πολύ καλό στοματικό και σεξ σε ολλες της στάσης δεν θελω να μπω σε πιο πολλές λεπτομέρειες τα έχουν πει και τα αλλά τα παιδιά.ενα θα πω έμεινα τρέις μέρες αθηνα και την κάλεσα και της τρεις την 3φορα που ήρθε δεν κάναμε σεξ δεν ήθελα.ηθελα απλά να την έχω στην αγκαλιά μου και να την φιλάω.η βερονικα βέβαια ήθελε αλλά δεν την άφησα.θα με πήρε βλάκα άλλα αυτό ήθελα.το Σάββατο ανέβη αθηνα για να την δώ αλλα της έτυχε κάτι και δεν δούλεψε τελικά δεν πειράζει θά ξανά ανεβώ.ευχαριστω το γραφείο και τον Παναγιώτη.βερονικα είσαι κούκλα..μην με πητε αγαμητω δεν ειμαι..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
190€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

22 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ορθογραφία να ξέρες...μας στράβωσες φιλαράκι..τεσπά καλή τύχη σε ότι κάνεις..Γερο-μύστης
18 Μαρτίου, 2014
Τόσα σχόλια και μόνο κράξιμο πέφτει...και που να σε πάρουνε χαμπάρι.Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση σου και έκανα αυτά που μας λες ότι έκανες,θα τα κράταγα για πάρτη μου κυρία Πίγκυ.....
18 Μαρτίου, 2014
Το mispiggi με προβληματιζειΧμμμ; υποδηλώνει κατι?
18 Μαρτίου, 2014

περαστικα σου!! και να συνεχισεις την θεραπεια σου..
19 Μαρτίου, 2014
Δεν παμε καλα. Πεσατε να τον φατε επειδη γουσταρει τοσο πολυ την Βερονικα. Μα εχει βγει η ρωσσιδα στα 5 πρωτα ....τανακια. Κατι αλλοι που γραφουν για city tours και ξοδευουν 200 και 300 για μια ωρα τι πρεπει να τους κανετε ? Στα λιονταρια ή λυντσαρισμα ? Εχουν γραφτει εδω τοννοι μαλακιες , η κριτικη για την ρωσσιδουλα σας μαρανε. !!!!!!!!!!
19 Μαρτίου, 2014
Απο όσα βλέπετε να πιστεύετε τα μισά
και απο όσα ακούτε...
ΜΗΝ πιστεύετε τίποτα.....
19 Μαρτίου, 2014
Toυλάχιστον αυτός το παραδέχθηκε πως την πλήρωσε και δεν την πήδησε. Διότι υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που περιγράφουν συγκλονιστικές δίωρες μάχες στο κρεβάτι και μετά τις διαβάζουν οι πουτάνες και γελάνε, διότι στα 110 λεπτά από τα 120 βλέπανε τηλεόραση...
19 Μαρτίου, 2014

πεστα φιλε μου αυτή είναι η αληθεια...και άλλη καλουν μια κοπελα είναι μπαζω της κρατανε της πληρωνουν 100 με 150 ευρω και μετα γραφουν τη μαλακια εκανα που δεν την εδιωξα....Μαλακία..εγω ηξερα τι εκανα αυτό ηθελα να περασω μια ωρα μαζι της....εδώ βγαλανε κακια ακομα και για το ονομα που εβαλα για τα λεφτα ότι είναι κληρονομια....το σαββατοκυριακο που ημουν αθηνα καλεσα δυο κοπελες από πρακτορειο και της εδιωξα και της 2 γιατι δεν μου αρεσαν εμενα..εχουν γραψη αλλα παιδια για αυτές τα καλητερα..δεν εκατσα να σχολιασω γιατι αυτά είναι γουστα και ουτε εγραψα κατι κακο για της κοπελες γιατι θα ηταν αδικο....
19 Μαρτίου, 2014
Ο ερωτισμος εκφραζεται στο καθενα μας με διαφορετικο τροπο.δεν χρειαζεται να γαμισεις με το πουλι σου αν ξερεις και μπορεις να γαμησεις με την ψυχη σου.ωραια κριτικη.ειλικρινης
20 Μαρτίου, 2014

Τύπε τώρα επιτέλους κατάλαβα τι εννοούν με το ανάταση ψυχής, το κάβλωσε αλλά με κυριλέ περιτύλιγμα.

Επίσης μιας και το ΄χεις το θέμα μπορείς να μας αναλύσεις λίγο παραπάνω πως γαμάς με την ψυχή σου; Εκτός αν το εννοείς ως σχήμα καθ' υπερβολή, πχ. την ξέσκισα στο πήδημα, μου βγήκε η ψυχή κτλ.
22 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3