Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 19 10
Call-Girls
42720
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Είπα και εγώ να κάνω τη δεύτερη δοκιμή μου με cg. Ημερομηνία ενδεικτική. Είχα λυσσάξει για την Κατερίνα από το συγκεκριμένο γραφείο. Παίρνω ένα, δύο τηλεφωνάκια την προηγούμενη ημέρα, δεν το σηκώνουν. Και μετά από μία ώρα, η "θεά" του γραφείου μου κάνει αναπάντητη!!! Πρώτο φάουλ! Ούτε κολλητή μου είστε κυρία μου, ούτε ξέρετε το χώρο που βρίσκομαι ή την οικογενειακή μου κατάσταση ή το πώς έχω περασμένο το τηλέφωνο σας στο κινητό μου για τέτοιες αβρότητες. Το καταπίνω και παίρνω ξανά. Το σηκώνει μία αλβανορουμάνα, που αφού με τα χίλια ζόρια συνεννοηθήκαμε, τις μισές του γραφείου μου τις έβγαλε στη σύνταξη και τις άλλες μισές με περίοδο(οι κριτικές εδώ μέσα βέβαια να πέφτουν βροχή για τις κοπέλες τις συγκεκριμένες ημέρες). Τέλος πάντων, μου πρότεινε ή την Αλεξάνδρα στα 170 ευρώ ή την Αναστασία στα 130. Με βαριά καρδιά, αφού για άλλη ξεκίνησα, επιλέγω την Αναστασία για να είμαι εντός μπάτζετ. Την ημέρα του ραντεβού (1,5 ώρα πρίν) μου ξανακάνει αναπάντητη η θεά. Ξαναπαίρνω σαν το μαλάκα και μου πετάει οτί δυστυχώς μόνο με Αλεξάνδρα μπορώ να συναντηθώ. 1,5 ώρα πρίν το ραντεβού, αυτό λέγεται εκβιασμός κυρία μου. Γι'αυτο λοιπόν και εγώ προτείνω στη συγκεκριμένη αλβανορωσσιδορουμάνα να πάει εσώκλειστη να ξεσκατίζει καμιά γριά, γιατί για αυτήν τη δουλειά δεν κάνει. Ούτε ευρώ σε ζώα. Ευτυχώς, για μένα, την έσωσα τη βραδιά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2013
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Δε το πήγα στο ρατσιστικό. Εσύ έκανες αναφορά σε πιθανή καταγωγή και όχι στην ιδιότητα (τηλεφωνήτρια κτλ), φαντάζομαι για να δείξεις ότι λόγω προέλευσης δεν είναι εύκολη η συνεννόηση. Σου απάντησα με βάση την εμπειρία όπως και το άλλο μέλος, η κυρία γνωρίζει καλά ελληνικά, η συνεννόηση γίνεται πάντα άμεσα και χωρίς ανάγκη για επαναλήψεις - επεξηγήσεις, δεν υπάρχει καλός ή κακός κώδικας επικοινωνίας. Το πρόγραμμα πάντως υπάρχει στην ιστοσελίδα, η τιμή είναι συγκεκριμένη για κάθε κοπέλα (χωρίς +20, +20 κτλ) και το μόνο που προσφέρεται extra, από ότι έχω δει, είναι anal, αν κάνει η κοπέλα.
Στο 5ο σχόλιο που έκανα πριν μάλλον ήμουνα λάθος. Πραγματικά όπως και σε μας μπορεί να τύχει κάτι τη τελευταία στιγμή έτσι και στις κοπέλες. Είναι πολύ σπαστικό αν συμβεί τελευταία στιγμή και δε μπορείς να είσαι σίγουρος 100% αν λένε αλήθεια ή όχι, ίσως προηγούμενη εμπειρία με τη κοπέλα ή το γραφείο βοηθάει να κρίνει κάποιος.
Από όλη αυτή την ιστορία πάντως στη θέση σου θα "στενοχωριόμουν" που τελικά δεν έκατσε η φάση με τη Κατερίνα, η Κατερίνα όντως είχε σταματήσει κάποιες μέρες και τώρα φεύγει. Πολλοί είμαστε αυτοί που έχουμε γράψει πολύ καλά για τη Κατερίνα και περάσαμε ακόμα καλύτερα αλλά η τελευταία αποχαιρετιστήρια που ανέβασε το μέλος εδώ τα λέει όλα.
Πιστεύω ότι ήσουν λίγο άτυχος και σου έκατσαν οι στραβές μαζεμένες, ούτε υπάρχει νοοτροπία επόμενης πίστας, πρώτη φορά μαζί τους έκλεισα τη Κατερίνα χωρίς κανένα πρόβλημα, το ίδιο και τη δεύτερη φορά.
Καλή συνέχεια, μακάρι να είναι η τελευταία αναποδιά που σου κάθεται.
2) Δεν είναι κακό κάποια να διαλέγει πελάτες. Είναι και καλύτερο, γιατί δε θα κάνει αγγαρείες. Ποτέ δε μου άρεσε να κάνω σεξ με κάποια που δε με γουστάρει καθόλου. Ακόμα κι όταν πληρώνω.
3) Οι αναπάντητες εμένα δε με χαλάνε, γιατί δεν είμαι παντρεμένος. Με χαλάνε μόνο γιατί δε με καλούνε και πρέπει να τους καλέσω πάλι εγώ.
Εν κατακλείδι, το γραφείο είναι καλό σε γενικές γραμμές. Αν βελτίωνε κάποια πράγματα, όπως το να μην καλεί την κοπέλα αμέσως μόλις τελειώσει ο χρόνος κι ενώ είναι με τον πελάτη κι αν έριχνε λίγο τις τιμές, θα ήταν καλύτερο και σίγουρη επιλογή.