Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 70 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 248928
Γενική βαθμολογία

1.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η ποιο απαράδεκτη συμπεριφορά κοπέλας.
Στην πορνό καριέρας μου.
Τηλέφωνο γραφείο.
Και άμεσα διαθέσιμο το πουτανακι.
Σκάει μύτη ξενοδοχείο.
Χαιρετουρες και μπανάκι.
Συμφωνία για μία ώρα .
Στα 160.
Ξεκινάμε των αγώνα πίπα αγγαρεία στο γαμιση ψεύτικα βογγητα.μεχρι αηδία σας.σε φάση ξενερα σας.τελειωνειτο πρώτος γύρος.στο εικοσαλεπτο.παει για μπάνιο.ερχεται και αρχίζει να ντύνεται.τι λέω πού πας μία ώρα ραντεβού έχουμε.και λέει ότι πρέπει να φύγει.λεω έχουμε μισή ώρα ακόμα και αν θέλει να φύγει να με δώσει τα λεφτά πίσω και να την κάνει.αντι αυτού άρχισε να λέει κάτι μαλακίες στα ρωσικά και να με παίρνει τηλέφωνο το γραφείο και να λέει μαλακίες ότι στο άλλο ραντεβού θα έχεις εκπτώσεις.για μένα απαράδεκτη.καλυτερα φατετα σε σουβλάκια.
Υ.Γ.Με αγάπη μαυρος

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
36
Πόντοι:
2.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 xan4625, srek7, GetYouBarbara και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Νοεμβρίου, 2022
Συγνώμη κυρα dasha μου η κύρε ντασο μου η οποιος γράφει εξ ονόματος σου . Εσυ και μόνο φταις . Αν έχεις κανει τόσες εκατοντάδες ραντεβού και δε μπορείς να διαχειριστείς έναν πελάτη το πρόβλημα το έχεις και θα το έχεις εσύ . Φεύγεις απλά λέγοντας μια απλή δικαιολογία . Πονοκέφαλο , νύστα , ένα τηλέφωνο πριν μπεις που σε έκανε χάλια . Τα χρήματα ηθελες να βάλεις τσέπη απλά δε σου βγήκε οπως νόμιζες . Πάντα υπάσχουν 2 πλευρές στην αλήθεια . Η επαγγελματίας είσαι εσυ όμως . Μη κλαίγεσαι τώρα μετά από τόσος και τόσα ραντεβού . Γιατί δε γύρισες τα λεφτά πίσω και να του πεις συγνώμη δε μπορώ ?
review reaction 3 review reaction 1 srek7, andronikos3, old boy και 3 άλλα μέλη
23 Νοεμβρίου, 2022
Το ότι έκατσε να ολοκληρώσει το ραντεβού δείχνει ποσο καλή επαγγελματίας είναι
Και προσπάθησε με υπομονή από ότι φαίνεται να βγάλει το προγραμμα της
Η κοπέλα αν και δεν την έχω πάρει δε νομίζω να έχει τόσο πολύ ανάγκη για ένα ραντεβού
Όποτε ρώτησα κλεισμένη ήταν…
Με ένα ρνβ και με 160 η 80 δεν έγινε και κάτι ούτε για την Ντασα ούτε για το πρακτορείο
review reaction 1 xan4625, Rensten, Score73
24 Νοεμβρίου, 2022
Σ Τ Η Μ Ε Ν Ο παιχνίδι.
Δυστυχώς ούτε η πρώτη φορά ούτε η τελευταία.
Ο τύπος έκανε ότι μπορούσε για να μην πληρώσει τελικά.
Μαλακία
24 Νοεμβρίου, 2022
Το ότι έρχεται μια κοπέλα να κάνει σεξ επ' αμοιβή μαζί μας, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι είναι υποχρεωμένη να ανεχθεί τον κάθε άπλυτο, και τις μυρωδιές του από τυριλα και προβατιλα. Λάθος της κοπέλας που δεν αποχώρησε από την αρχή!
review reaction 1 papaphilips
28 Δεκεμβρίου, 2022
Ειχα γραψει ολοκληρη εκθεση για πραγματα που γνωριζο αλλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι τον μαυρο τον εχω γνωρισει προσωπικα. Η Dasha η οποιος κρυβεται πισω απο το νικ περιγραφουν ακριβως τον συγκεκριμενο σε θεμα συμπεριφορας του σε κοπελες του χωρου. Και με αλλες κοπελες εχει κανει παρομοια σκηνικα. Επισης ειναι δικαιωμα καθε κοπελας που κανει αυτην την δουλεια να σηκωθει να φυγει η να μην θελει να κανει ραντεβου με καποιον ο οποιος βρωμαει/εχει βρωμικα χερια και δεν εχει καθαρο χωρο. Και ξεκολλατε με την καραμελα "εγω πληρωνο αρα κανω οτι γουσταρω". Αμα θες πρωκτικο να το συννενοηθεις απο πριν και να πληρωσεις και το αντιτιμο οχι πανω στην πραξη να μπερδευεις το μουνι με το κωλι. Για μενα η εν λογω κριτικη πρεπει να σβηστει απο το σαιτ και να μην υπαρχει καν.
14 Ιανουαρίου, 2023
διαβάζω εδώ τα χώνετε στην κοπέλα γιατί δεν έφυγε με επιστροφή χρημάτων αφού ο πελάτης φαινόταν προβληματικός..
Είσαστε σίγουροι ότι είχε τη δυνατότητα ;
Ο Ντάσος της το επιτρέπει ;
Παίδες πουτάνα είναι, όχι δικηγόρος να διαλέγει πελάτες..
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 20
1 2 3