Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 3 10
Call-Girls 22273
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ημερομηνία ενδεικτική, συνάντηση στον χώρο μου. Είναι ψηλή κοπέλα με κάστανα μάτια και μαλλιά. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν στο σάιτ είναι αντιπροσωπευτικές εκτός από 2 τατού (το ένα είναι μικρό) ενώ ο κώλος δεν είναι τόσο σφιχτός όσο φαίνεται στις φωτό, χωρίς όμως να είναι άσχημος σε καμία περίπτωση.
Στο θέμα υπηρεσιών τα πράγματα ήταν αρκετά περίεργα. Δεν νομίζω να μου έχουν ξαναπάρει τόσο ρηχή πίπα. Κυριολεκτικά ούτε το κεφαλάκι δεν έβαζε όλο στο στόμα. Δεν ένιωθα τίποτα. Πάντα με ευγένεια την παρακάλεσα νομίζω 5 φορές να το πάρει πιο βαθιά όπου και με τα χίλια ζόρια το έκανε. Φαινόταν όμως ότι δεν το ήθελε γι’αυτό και δεν επέμενα. Γλωσσόφιλα ούτε καν. Προσπάθησα να ασχοληθώ με το όμορφο στήθος της και ξεκινησα να γλυφω και να πιπιλάω τις ρώγες της. Από την πρώτη στιγμή όμως έβαλε το χέρι της μπροστά, ενώ έγλυφα. Το πήγα από την αρχή πολύ σιγά και απαλά, γι’αυτό δεν μπορώ να καταλάβω τί την ενοχλησε (ήμουν μοσχομυριστός και ξυρισμένος κόντρα). Την ρώτησα επίσης για άναλ και μου είπε οτι δεν κάνει (αν και στην καρτέλα της το γράφει). Ήμουν όμως ξενερωμενος και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω.
Δεν θέλω να είμαι άδικος με την κοπέλα. Είναι ψηλή με ωραίο στήθος και αν τη δεις στο δρόμο με κολλητά ρούχα θα γυρίσεις να την δεις. Από την άλλη όμως δεν μπορώ να μην περιγράψω τί έζησα. Στο τέλος της ημέρας έδωσα 160 ευρώ και αντί για απόλαυση γέμισα με ερωτηματικά. Επομένως δεν θα ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
17
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, delipas, old boy και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Απριλίου, 2023
Το «χαχα» … για τον τίτλο!! Ναι!
review reaction 1 review reaction 3 Rossonero1990, hornyasfuck, linear
06 Απριλίου, 2023
Ίδια εμπειρία και εγώ. ΠΕΤΑΜΈΝΑ ΛΕΦΤΆ.
review reaction 1 Rossonero1990, hornyasfuck, linear
06 Απριλίου, 2023
Δεν είσαι καθόλου άδικος με την κοπέλα, φίλε μου.
Από τη στιγμή που έχει καποιες υπηρεσίες ως παρεχόμενες στο σάιτ του γραφείου, αλλά αρνείται να τις παράσχει, έστω και με έξτρα χρήματα, όπως το αναλ, δεν τίθεται θέμα αδικίας αλλά εξαπάτησης. Ο κάθε υποψήφιος πελάτης κλείνει μια κοπέλα επι τη βάσει των φωτογραφιών της και των διαφημιζόμενων υπηρεσιών της. Αν η κοπέλα είναι άλλη από αυτή των φωτό ή αν αρνείται να προσφέρει τις υπηρεσίες αυτές, τότε κινείται εκ του πονηρού.
review reaction 1 old boy, STAVROS6969, draxan04 και 5 άλλα μέλη
06 Απριλίου, 2023
160€ για υπηρεσίες μπουρδελου στον χωρο σας εχει γινει η φαση.
review reaction 1 hornyasfuck
07 Απριλίου, 2023
Καλύτερα να πήγαινες καζίνο !!
review reaction 3 hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5