Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 38 10
Call-Girls
102835
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σημερινή συνάντηση με την Olivia στο χώρο μου. Η κοπελα στην ώρα της με όμορφο απλό ντύσιμο που είχα ζητήσει και όμορφα αρωματισμένη. Αυτήν τη φορά, σε αντιθεση με άλλες φορές που έχω χρησιμοποιήσει το γραφείο αυτό, η κοπέλα δεν είναι απλών ς όπως στις φωτογραφίες αλλα καλύτερη! Υπέροχο πρόσωπο με όμορφα μάτια! Λιγο κρασάκι και τσιγάρο για να σπάσει ο πάγος και πάμε προς τον πρώτη γύρο. Γδύθηκε και αποκαλύφτηκε ένα υπέροχο κορμί με όμορφα μικρά στήθη, κολαρακι ποίημα, επιδερμίδα άψογη χωρίς τατουάζ. Φιλιά με γλώσσα, τη έγλυψα ολόκληρη όπως και το μουνάκι της, πίπα όχι από τις καλύτερες με λίγο χέρι και όχι βαθειά και δεν είμαι κανένας τεράστιος, σκούφος και συνέχεια με ιεραποστολικό, doggy και τελείωμα του πρώτου γύρου. Διάλειμμα, κρασακι, τσιγαρο κουβεντούλα, ντουζάκι και αρχη δεύτερου γύρου με πίπα και εναλλαγή στάσεων τελειώνοντας πάνω στην κοιλίτσα της. Το σύστημα δεν μπυ αφήνει να βάλω πάνω απο 7 οπότε θα έβαζα Πρόσωπο 10! Σώμα 9 (αν είχε λίγο μεγαλύτερο στήθος θα ήταν δέκα) πραγματικά ενα κορμί όπως αρέσει σε μένα συμπεριφορά 8, επικοινωνια 9 καλά αγγλικά και ευχάριστη στη κουβέντα, συμμετοχη 7 με 8 γιατί αν και παθητική θα έλεγα μάλλον μαγκωμένη δεν είπε όχι σε τίποτα (έτσι και αλλιώς κινούμαι σε GFE Ρυθμούς), αν άξιζε η συνάντηση θα έβαζα 8 με 9. Γενικά συνοψίζοντας θα έλεγα ότι ήταν μια ωραία συνάντηση με μόνο αρνητικό ότι η κοπέλα είναι μαγκωμένη χωρίς όμως να λέει όχι σε κάτι. Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα μόλις μου δωθεί η ευκαιρία!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2023
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή