Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 13 10
Call-Girls
27092
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση με την δεσποινίς την οποία δεν είχα στο μενού, αλλά κάποιες άλλες που παλεύω να συναντήσω ήταν εκτός σήμερα ή κάποιο ναυάγιο τις φόρτωσε για Χαλκιδική......
Ενδιαφέρον επιλογή, πολύ καλος χαρακτήρας και εξαιρετική συμπεριφορά.
Εμφάνιση πάνω κάτω ότι βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά έβαλα παραπλανητικές γιατί η γαλλική μυτούλα μάλλον γέρνει προς αρχαιοελληνική....
Μου είπε ότι είναι από Μολδαβία, δεν έχω και πολύ εμπειρία από Μολδαβές, πάντως το λαρύγγι της έλεγε Ρουμανία all the way..........
Τέσπα, καλό κορμί από αυτά που γουστάρω, φυσικό, καθαρό από ζωγραφιές και σε συνδυασμό με την όρεξη και την καύλα που έβγαζε από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω καλά.
Πολύ ενεργή στο κρεβάτι, πρόθυμη, ορεξάτη και με καλά στησίματα.
Πίπα είπαμε, σχολή ρουμανίας και σε συνδυασμό με το βλέμα της την ώρα της πράξης σε κάνει τούρμπο.
Να αναφέρω και το εξαιρετικό στήσιμο στο πισοκωλητό όπου μπορείς να δώσεις στροφές όσο αντέχεις θαυμάζοντας το κωλαράκι της.....εγώ πάντως κλάταρα για άλλη μια φορά....
Γενικά αποπνέει μια πολύ ωραία πουτανιά και δείχνει έμπειρη στο άθλημα. Έπεσε και λίγο mouthfuck όπου το πήγε πολύ καλά.
Θετικότατο ραντεβού, με ικανοποίησε πλήρως και θα την ξαναέβλεπα σίγουρα. Λίγο πολύ επιβεβαιώνω ότι έχουν γράψει όλοι, είναι μια πολύ καλή και ασφαλής επιλογή για να περάσεις καλά.
Καλά βόλια σε όλους....... ps.Μιχαέλα να κλείνεις το φλας....
Ενδιαφέρον επιλογή, πολύ καλος χαρακτήρας και εξαιρετική συμπεριφορά.
Εμφάνιση πάνω κάτω ότι βλέπετε στις φωτογραφίες αλλά έβαλα παραπλανητικές γιατί η γαλλική μυτούλα μάλλον γέρνει προς αρχαιοελληνική....
Μου είπε ότι είναι από Μολδαβία, δεν έχω και πολύ εμπειρία από Μολδαβές, πάντως το λαρύγγι της έλεγε Ρουμανία all the way..........
Τέσπα, καλό κορμί από αυτά που γουστάρω, φυσικό, καθαρό από ζωγραφιές και σε συνδυασμό με την όρεξη και την καύλα που έβγαζε από την πρώτη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο ήμουν σίγουρος ότι θα περάσω καλά.
Πολύ ενεργή στο κρεβάτι, πρόθυμη, ορεξάτη και με καλά στησίματα.
Πίπα είπαμε, σχολή ρουμανίας και σε συνδυασμό με το βλέμα της την ώρα της πράξης σε κάνει τούρμπο.
Να αναφέρω και το εξαιρετικό στήσιμο στο πισοκωλητό όπου μπορείς να δώσεις στροφές όσο αντέχεις θαυμάζοντας το κωλαράκι της.....εγώ πάντως κλάταρα για άλλη μια φορά....
Γενικά αποπνέει μια πολύ ωραία πουτανιά και δείχνει έμπειρη στο άθλημα. Έπεσε και λίγο mouthfuck όπου το πήγε πολύ καλά.
Θετικότατο ραντεβού, με ικανοποίησε πλήρως και θα την ξαναέβλεπα σίγουρα. Λίγο πολύ επιβεβαιώνω ότι έχουν γράψει όλοι, είναι μια πολύ καλή και ασφαλής επιλογή για να περάσεις καλά.
Καλά βόλια σε όλους....... ps.Μιχαέλα να κλείνεις το φλας....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιουλίου, 2022
Ωραίος ρε φίλε, το ξέρεις ότι εκτιμάω πολύ τις κριτικές σου.
P
passas87
04 Ιουλίου, 2022
Αδερφέ και γω το διο έπαθα . Για ποιες ακριβώς μιλάμε ; ?
N
Noem_22
04 Ιουλίου, 2022
α) "Τὴ δεσποινΙΔΑ" καί β) "ἐνδιαφέρουσα ἐπιλογή"
hornyasfuck
04 Ιουλίου, 2022
Κάπου θυμάμαι έγραψα και ότι καπνίζει και σε ρωτάει αν της το επιτρέπεις αλλά με τα copy paste δεν μπήκε.........
mallias20
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4