Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 66 10
Call-Girls 125920
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Αυτή την φορά δεν θα μιλησω για το πόσο ωραια γυναίκα είναι και πόσο καλή σε αυτό που κανει είναι. Είναι ΠΟλΥ ευκολο να φανταστεί τι γινεται οταν συναντιωμαστε. Τόσο πολύ με εσκορτ ποτε ξανα. Η Νικολ είναι μια ιδιαιτερη παρουσία. Αγγελος και σατανάς μαζι. Προσωπο αθωο και αγγελικο, την μια την αλλη σελινιασμενη. Αυτο η εναλλαγη εικόνων την κανει τοσο ελκυστική. Θα μου πειτε οτι ο παππους ερωτευτηκε και μιλα ετσι. Ξερω οτι αυτο που ο καθενας μας ζει σε μια ωρα με μια πληρωμενη γυναικα, δεν ειναι αληθινο. Η επιτυχια και επιβεβαιωση το αν η επενδυση στο ψεμα πετυχε, είναι με κοπελες σαν και αυτή. Πιστευουμε το ψεμα. Μπραβο της Νικολ και μπραβο στο γραφειο που μας την προσφερε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2022
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
148
Πόντοι:
27.055
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Karelis69, doc_lin, TOMCRUISE και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2022
ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΕΤΥΧΕ. ειπες μια τεραστια αληθεια. αυτο ειναι που μετραει.αγοραζεις ενα ψεμα συνειδητα κι αυτο που εχει σημασια ειναι να φυγεις και να εισαι ικανοποιημενος απο την αγορα σου. σε καθε διαφορετικη αντιμετωπιση του θεματος υπαρχει προβλημα. κυνικο μεν , πραγματικο δε.
27 Ιουνίου, 2022
Την έχω δει έξω κομψά ντυμένη και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ εντυπωσιακή παρουσία !!! Έτσι!
27 Ιουνίου, 2022
Υποψιάζομαι ότι οι υπηρεσίες της βελτιώνονται αν είσαι τακτικός πελάτης. Το δουλεύει καθαρά επαγγελματικά το πράγμα. Έχει μια γκάμα υπηρεσιών που τις προσφέρει στανταρντ. Θυμάμαι ότι την είχα κλείσει για μιάμιση ώρα και δεν με άφηνε να φύγω αν δεν τελείωνα δεύτερη φορά. Όμως δεν σου αφήνει μεγάλα περιθώρια να κινηθείς ελεύθερα. Είναι συγκεκριμένα πράγματα αυτά που σε αφήνει να κάνεις και αυτό είναι κάπως περιοριστικό. Πάει ένας χρόνος απο τότε που την είχα συναντήσει και δεδομένου και των επόμενων εμπειριών μου με άλλες κοπέλες του χώρου, συμφωνώ ότι πρόκειται για κάλη περίπτωση, αν βέβαια σου αρέσουν οι υπηρεσίες της. Με ψήνει πάντως να την συναντήσω δεύτερη φορα.. θα δούμε..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3