Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Άλλη μια συνάντηση που στέφθηκε με επιτυχία. Στην αρχή παραλίγο να φύγω γιατί δεν μου άνοιγε την πόρτα. Τελικά μου εξήγησε ότι ήθελε λίγο χρόνο να ετοιμαστεί από το προηγούμενο ραντεβού γι αυτό και άργησε. Σε σχέση με τις φωτογραφίες έχει λίγο πιο γεμάτο σώμα αλλά το οποίο όμως δεν με χάλασε ιδιαίτερα.Οι βυζουμπες τρομερές σε πρώτο πλάνο...
Με αγκάλιασε και με φιλούσε για πολύ ώρα δημιουργώντας μια όμορφη ερωτική ψευδαίσθηση ότι είμαι με μια νεαρή πιπίνα που μόλις γνώρισα έξω.Καυλωσα και με την αίσθηση του φιλιού ενώ τα χέρια της έπαιζαν με τον μικρό...Αλληλογδυθήκαμε σιγά σιγά και μόλις ξαπλώσαμε στο κρεβάτι συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό. Μετά τον πρώτο γύρο ακολούθησε κοινό ντουσάκι όπου εκεί συνεχίσαμε να φιλιόμαστε σαν ερωτευμένο ζευγάρι. Δεύτερος γύρος και η μικρά ανέβασε ταχύτητα. Το χρειαζόμουν για να μπορέσω να ολοκληρώσω όπως και έγινε μετά από λίγο. Σίγουρα περνάς καλά με ένα καυλακι που δείχνει όρεξη να σε ευχαριστήσει.Καλα μόνο και μόνο η ιδέα να τον βαζει τον μικρό ανάμεσα στις βυζουμπες δεν θες κάτι άλλο...Το γραφείο γρήγορο σε συνεννόηση και παρόλο που πήρα επέκταση 30 λεπτών και το είπα τελευταία στιγμή

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2022
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή