Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
Call-Girls
12563
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Gerda ειναι ακριβως αυτο που βλεπεις στις φωτογραφιες. Με υποδεχτηκε στο δωματιο καλοχτενισμενη και με ομορφο διακριτικο μακιγιαζ.
Περιγραφη:
Μετριου αναστηματος με φυσικο κορμι οπως το βλεπεις στης φωτογραφιες και με μεγαλη ρογα, τα μαλλια της ειχαν αλλο τονο ξανθου, το κορμι της εχει μαλακη αφη το ιδιο και το βυζι της το οποιο ειναι φυσικοτατο, θα χρειαστει λιγο γυμναστικη στο μελλον για να το διατηρησει. Το προσωπο της ειναι κουκλιστικο και στο πανω χειλος εχει κανει υαλουρικό
Σεξ:
Πιπα καλη, φιλια στην αρχη λιγα μετα ενεδωσε, ξεκινησε αυτη με στοματικο, μετα εγω την εγλυψα , λιγο σεξ σε ιεραποστολικο, και μετα 69 αφου εχυσε αυτη εκανε σολο πιπιτσα και παροτι το ξυπνητηρι αρχισε να χτυπαει ηθελε να με ικανοποιησει και με τελειωσε με τον ηχο του ξυπνητηριου
Σοσιαλ:
Τελεια αγγλικα, χαμογελαστη και ευδιαθετη εμπειρη με πολλα τουρ σε διαφορες χωρες ανα την ευρωπη και την μεση ανατολη, οταν τις ειπα οτι τωρα δυσκολη η βιζα μου απαντησε με αφοπλιστικη ειλικρινεια οτι εχει και δευτερο διαβατηριο που με αυτο ταξιδευει ελευθερα στην ΕΕ
Συμπερασμα:
Το καλυτερο μου ραντεβου για το μηνα Φεβρουαριο εως τωρα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
geroksouras
Σχόλια