Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 186 10
Call-Girls
769722
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και έχω δοκιμάσει αρκετά must - call girl, (βλ. Angela, Adele, Μαριαλένα, Alexia, Natali 2), μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το πιο value for money είναι η Adriana.
Σίγουρα δεν είναι στο prime της ηλικίας της, αλλά η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και θα τι διαπιστώσετε (όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη) μόλις την δείτε από κοντά. Πολύ καλοδιατηρημένη (σώμα και πρόσωπο), με ιδιαίτερη έμφαση στο στήθος της που αν και πλαστικό, έχει τέλεια όψη και υφή. Αναφορικά με την εμφάνισή της, υπάρχει πολύ υλικό και στο τοπικ στο φορουμ της. Το μόνο μελανό σημείο, ίσως ο λίγο ασταθής της χαρακτήρας, αλλά αν σε συμπαθήσει από την αρχή θα σε κάνει να νιώσεις Roco Sifreddi.
Είναι ανεξάρτητη ( τηλέφωνο υπάρχει στο προφίλ της) και δουλεύει μόνο Hotel Bill, οπότε πείτε στην ρεσεψιόν το όνομα της και θα έχετε μια μικρή έκπτωση. Επίσης αν πάτε καλοκαίρι ανάψτε foul κλιματιστικό γιατί έχει θέμα με την ζέστη.
Στα του αγώνα, λέει σε όλα ναι. Απίστευτο anal μιας και μπορεί να ελέγχει τον σφιγκτήρα της και να σε στέλνει αδιαβαστο. Επιπλέον, κάνει double penetration με τη βοήθεια δονητών. Τέλος, κατέχει την τέχνη του deepthroat (στην οποία είμαι λάτρης) και τα καταπίνει.
Την έχω πάρει συνολικά τέσσερις φορές και το μόνο παράπονο μου είναι ότι στις δύο εξ αυτών έφαγα λίγο στήσιμο ( ήμουν βέβαια προετοιμασμένος από προηγούμενες κριτικές), ωστόσο ανταμείφθηκα με δυνατό anal και swallow.
Ημερομηνία είναι ενδεικτική. Ως προς την τιμή, το καλοκαίρι του 2021 με χρέωσε 100€ επισημαίνοντας μου ωστόσο ότι από την επόμενη φορά θα χρεώνει 120€. (πληθωρισμός παντού, τι να κάνουμε?).
Αυτά, προλάβετε, πριν αποσυρθεί.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών