Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 137316
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
3 καιρικά φαινόμενα φοβάται η Ελλάδα...
Τα ακραία καιρικά φαινομενα εκ βορρά, τους μεσογειακούς κυκλώνες εκ δυσμών και τους καύσωνες εκ νότου..
Η Jessica ειναι η συνισταμένη των 3 αυτών συνιστωσών....
Είναι απο το βορρά, ήρθε απο τη Δύση.....για να μας γαμήσει, ενώ όταν φεύγει εσύ στάζεις απο τον ιδρώτα...

Ζήτησα απο την Ελένη να έρθει μόνο με το πανωφόρι της..
Κι ο τυφώνας Jessica, ως ακραίο σεξουαλικό φαινόμενο υπάκουσε.

Καπαρντίνα μαυρη κυριλέ, μπότες κολλητες μαυρες over the knee κυριλέ κι απο μέσα τίποτα..

Μπήκε μέσα, άφησε τα πράγματα σε 10 δευτερόλεπτα κι η γλώσσα της είχε ήδη φτάσει στο λαρύγγι μου...

Το έχω ξαναπεί, θα το φωνάζω και θα το λέω....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΛΩΣΣΑ...
Μόνο σε τσόντες θα τη δείτε, μακριά, πλατυά, παιχνιδιάρικη...σου τρώει τα σωθικά..

Κι αυτό το στόμα είναι τόσο μεγάλο, τόσο μαλάκο, τόσο εύκαμπτο, είναι ένα ΔΩΡΟ για αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις...

Αφού γίναμε λούτσα με τα γλυψίματα και τα φτυσίματα στο στόμα και στη μάπα, έπεσε στα γόνατα για την αυτοκρατορική πίπα...
30 λεπτά τον είχε στο στόμα..
Τί deepthroat, τί σκληρό mouthfuck, τί να μου σφαλιαρίζει την πούτσα, τί να μου τον φτύνει και να τα ξαναρουφάει, έφτυνα κι εγώ απο πάνω, είχε γεμίσει η πούτσα και το πάτωμα υγρά, τί να μου γλύφει και να μου ρουφάει τα αρχίδια, τί να μου κάνει γλειφοκώλι.......μια οδύσσεια πούτσας έλαβε χώρα..

Δεν είχε μήτε Κύκλωπες, μήτε Λαιστρυγόνες...
Μόνο Σειρήνες, μια τσιμπουκομάνα Κίρκη...Τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, τις ορθάνοιχτες Συμπλυγάδες του λαρυγγιού της..
Πού να φτάσει ο καυλωμένος Οδυσσεύς στην Ιθάκη....Ξέμεινε στα πελαγα να σκορπαει το σπερμα του ένθεν κι ένθεν, εκείθεν κι εντεύθεν...

Μετά απο 30 λεπτά τσιμπούκι θανάτου, εφόρεσα καπόταν κι εμπηκά εις τα άδυτα της κολάσεως....

Τί πανέμορφο μουνί έχει η Σκύλλα ρε, να το γλείφεις, να το φτύνεις και να το ξεσκίζεις στο ανελέητο γαμίσι..

Το γαμίσι που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά βίαιο, όπως γάμησε ο Οδυσσεύς τους μνηστήρες..
Απαγορευμένο για αγαπούληδες..

Το highlight ήταν στο upright doggy, της ειχα πιάσει την κοτσίδα με το ένα χέρι( παρότι εχει extensions ), και με το άλλο το λαιμό σε φάση choking, είχε γυρίσει ανάσκελα το κεφάλι και φιλιόμασταν, με τη γλώσσα της να φτάνει λαρύγγι ενώ τα χέρια της τα είχε δέσει πίσω μόνη της σε φάση υποταγής...
Δεν άργησα να τελειώσω μ αυτην στο τέλος να ουρλιάζει κι εγω να της λέω να το βουλώσει αφού η ώρα ηταν 11 το βράδυ..

Μπάινουμε για μπάνιο, βγαίνουμε και της λέω κανε μου μασάζ γιατί είμαι πτώμα πολέμου....
Ιλιάδα κι Οδύσσεια μαζί..
Αχιλλεύς κι Οδυσσέας..

Ξεκίνησε μασάζ και σε 5 λεπτά τον είχε πάρει πάλι στο στόμα...
Ρε μασάζ δε σου είπα να κάνεις ???
Θέλω την πούτσα σου μου λέει..

Τσιμπουκι παλι κανενα μισαωρο και γλειφοκωλι με τη γλωσσαρα της να μου έχει κάνει τη κωλοτρυπίδα μούσκεμα...
Οποιος δεν ενιωσε αυτη τη γλωσσαρα να του σπατουλαρει τον κωλο, εχει χασει μια απο τις καλυτερες εμπειριες..
Δεύτερος γύρος με βίαιο riding grinding, σφαλιάρες εκατέρωθεν, μουνιές και βαθειά βίαια καθίσματα, η γλώσσα της έξω να μου τη δείχνει και να με ρωτάει you like my long tongue, fucking pervert..

Χτυπησε το κινητο αργοπορημενα, δεν ειχα τελειωσει...πηγαινε για μπανιο της λεω..
Ημουν εξω απο το μπανιο και τον επαιζα, ανοιξα την πορτα μπηκα μεσα ενω εκανε μπανιο, την καθισα στα γονατα και της τον εβαλα τερμα μεσα και της εδωσα το σπερμα στο φαρυγγα...Η γλωσσα της δε σταματησε να γλειφει και για κανενα λεπτο τον ειχε μεσα και τον σπατουλαρε ενω εγω ορθιος ειχα σφιξει κωλομερια και σπαρταρουσα ολοκληρος.....

Δε ξέρω τί να πώ γι'αυτη τη λυσσασμένη Σκύλλα που εχει κάνει άγαλμα τον πούτσο και τον προσκυνάει μέρα νύχτα...

Τέτοια πουτάνα είναι once in a lifetime...

Οι ρώγες της καθόλη τη διάρκεια της Ομηρικής μάχης ήταν τέρμα καυλωμένες..

Έχυσε 2 φορές και φωναζε dont stop....
Τη 2η φορα που εχυσε ήταν στο βιαιο riding, ειχαν γυρισει τα μάτια της, είχε σφίξει κώλο κι είχε τεντώσει πόδια....ΕΠΟΣ

Δεν προλαβα να παρω κωλο !!!!!!!!!
Επρεπε να την εχω κλεισει 3ωρο...

Ειναι η μονη πουτανα που μετα απο τετοιο γαμισι αισθανομαι οτι της δινω λιγα χρηματα...

ΡΕΕΕΕΕΕΕ........ΞΥΠΝΑΤΕ...
Μην την αφησετε σε χλωρο κλαρι..
Ειναι η επιτομη της πουτανας

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 22, 2022
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
144
Πόντοι:
25.186
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, TOMCRUISE, OUROBOROS και 43 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2022
@roughfucker δεν σταματάω απο το γέλιο έχω και κόσμο δίπλα μου και δεν φαντάζεσαι τι θα λένε μηπως να τους δείξω την κριτική σου??????????????????
P
paparovicz
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Marquis_de_Sade, pavlos23 και 2 άλλα μέλη
23 Ιανουαρίου, 2022
εύγε συνάδελφε, πάντα τέτοια! Θα την τιμήσω και εγώ!! Γενικά αποφέυγω συναντήσεις σε κοπέλες με φωτογραφίες χωρίς πρόσωπο , αλλά μου έδωσες ώθηση για να την γνωρίσω! Πάντα τέτοια!
review reaction 1 hornyasfuck, roughfucker
23 Ιανουαρίου, 2022
Μαλάκα κλαίω...
Όπως γάμησε ο Οδυσσέας τους μνηστήρες!!!!
Χαχαχαχαχαχαχα!!!

Πάντως είναι σκυλί του πολέμου η ρουφιάνα.
Θα γράψω και εγώ.
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, pavlos23, roughfucker
24 Ιανουαρίου, 2022
Φαντάσου να είχες να γαμήσεις είκοσι χρόνια όπως ο Οδυσσέας τι θα έκανες
review reaction 3 roughfucker
24 Ιανουαρίου, 2022
@HoneyVoskos
λοιπον φιλε, οι ιστορικοι ερευνητες συγκλινουν τα τελευταια χρονια στην αποψη οτι ο Οδυσσεας ηταν ο ιδιος ο Ομηρος...
Σαν αυτοβιογραφια δλδ ηταν η Ιλιαδα κι η Οδυσσεια..
Πιστευω θα την ειχε κανει την κουτσουκελα του..
Οπως κι η Πηνελοπη με τους μνηστηρες..Εκει μπορει να ειχαν παιχτει σκηνικα αρχαιου gangbang και bukkake
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5