Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 5 10
Call-Girls 11968
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κλείσιμο ραντεβού 2 μέρες πριν γιατι φοβηθηκα μηπως δεν τη βρω διαθεσιμη. Που να ξερα...φτανω στο ξενοδοχειο, χτυπαω πορτα και μου ανοιγει η κοπελα. Λοιπον θα μπορουσα να δω την κοπελα των φωτογραφιων μονο αν ημουν πολυ μεθυσμενος. Και εξηγουμαι...χείλη διαφορετικα απο των φωτογραφιων, μυτη οπως την περιεγραψαν αλλοι συναγωνιστες και μαγουλα που μου θυμιζαν ροφο και σε καμια περιπτωση την κοπελα των φωτογραφιων. Προς στιγμη σκεφτηκα να φυγω αλλα με κερδισε με το χαμογελο και τη συμπεριφορα της. Εντυπωσιαστηκε απο το πραγματικα business dress μου και μου ελεγε συνεχεια ποσο πολυ της αρεσε και ποσο κομψος ημουν. Πριν καν βγαλω το σακακι μου ορμηξε και αρχισε να με φιλαει με παρα πολυ παθος που τα εχασα. Ανταπεδωσα και αρχισε το χουφτωμα εκατερωθεν. Αφου πηρα μια ανασα εβγαλα τα ρουχα μου και μπηκα για ενα ντους. Βγηκα με την πετσετα περασμενη στη μεση και με περιμενε ετοιμη για μαχη. Εγω ξαπλωσα στο κρεβατι και της ζητησα να κανει στριπτηζ για χαρη μου. Εκεινη υπακουσε και αρχισε να γδυνεται. Φανηκαν τοτε τα στηθη της τα οποια ειναι οπως τα περιεγραψαν αλλοι οι ζαρτιερες που ειχα ζητησει (για πρωτη φορα το πρακτορειο τηρει τα οσα εχουμε πει) και το κωλαρακι της το οποιο αν και δεν ειναι γυμνασμενο ειναι μια χαρα για να φτιαξει εναν αντρα. Αφου γδυθηκε την πλησιασα και αρχισαμε παλι να φιλιομαστε με παθος και να χουφτωνομαστε. Σιγα σιγα περασαμε στο κρεβατι οπου η κοπελα μου προσεφερε ενα υπεροχο τσιμπουκι αργο και βασανιστικο. Εγω αν και δε δοκιμασα να της το ανταπωδωσω εχωσα 2 δαχτυλα στο μουνι της και τα εχωνα μεσα εξω με διαρκως αυξανομενο ρυθμο μεχρι που το χερι μου εγινε μουσκεμα απο τα υγρα της με εκεινη να αναστεναζει εντονα. Τοτε γυρισε και μου ειπε "I want you to fuck me like crazy"...αλλο που δεν ηθελα εγω την ανεβασα καβαλα στον πουτσο μου και αρχισα να την γαμαω αργα στην αρχη και μετα ολο και πιο εντονα μεχρι που τελειωσα. Και εδω ξεκιναει αυτο που εγραψα στον τιτλο. Ενω εχω βγει απο το μουνι της εκεινη συνεχιζει και αναστεναζει και βογκαει. Μετα βιας κρατιομουν να μη σκασω απο τα γελια με το σκηνικο. Αφου λοιπον ηρεμησε σηκωθηκα και πηγα για ενα ντους και οταν βγηκα με περιμενε με ενα τεραστιο χαμογελο στο κρεβατι. Πριν αρχισουμε παλι αρχισαμε να μιλαμε για αρκετη ωρα και εντελως ξαφνικα με αρπαξε και αρχισε παλι να με φιλαει με πολυ παθος αρχικα ενω ουτε που καταλαβα το ποτε βρεθηκε το καυλι μου στο στομα της. Ωστοσο ειπα οτι αυτη τη φορα θα δοκιμασω διαφορετικα πραγματα και σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη την εβαλα να γονατισει, την αρπαξα απο το πισω μερος του κεφαλιου και της τον εχωσα ολο μεσα στο στομα. Εκεινη τον πηρε αδιαμαρτηρητα ενω εγω αρχισα να τις γαμαω το στομα και να της τον χωνω ολο και πιο μεσα αλλα εκεινη τον επαιρνε αδιαμαρτηρητα. Αφου με ειχε κανει καγκελο την εστησα στα τεσσερα και της τον εχωσα πισοκολλητο. Ενω αρχισα να τη γαμαω εχωσα μια - δυο μπατσες στα καπουλια της πραγμα που φανηκε να της αρεσει και στη συνεχεια της αρπαξα την κοτσιδα και την τραβαγα προς τα πισω καθε φορα που της τον εχωνα. Εκεινη ουρλιαζε αλλα δεν μου ελεγε να σταματησω, το αντιθετο θα ελεγα. Μετα απο ενα ανηλεες σφυροκοπημα το τελος ηρθε. Τοτε εκεινη αν και στα τεσσερα γυρισε και με τραβηξε προς το μερος της και με ξαναφιλησε. Μετα απο λιγο κατσαμε στο κρεβατι αγκαλιασμενοι και αρχισαμε να μιλαμε. Αφου περασε λιγη ωρα σηκωθηκα πηγα για ενα ακομα ντους, ντυθηκα την ευχαριστησα και εφυγα. Γενικη εντυπωση απο την αποδοση της κοπελας ηταν παρα πολυ καλη. Αν θα ξαναπηγαινα μαζι της. Λογω εμφανισης μονο αν δεν εβρισκα κατι καλυτερο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 21, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, alpula, hornyasfuck και 6 άλλα μέλη