Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 49 10
Call-Girls
134739
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την είχα σταμπάρει καιρό ήρθε η ώρα της.Φαουλ του γραφείου μισή ώρα πριν με παίρνουν για δωμάτιο και ότι περιμένει η κοπέλα.Τους λέω και μισή είπαμε όχι ακριβώς εκεί επέμενε ένας κύριος στο τηλ τελικά το δέχτηκε για και μισή του στέλνω και screenshot καπάκι για να μην λένε.Ερχεται η Τζοανα
δεν την γνώρισα στην αρχή το πρόσωπο της δεν είναι άσχημο για μένα αλλά οι φωτο δείχνουν μια κοπέλα γύρω στα 28-30 ενώ από κοντά είναι 40+ γνωμη μου.Αρχισε να γκρινιάζει ότι την άφησα να περιμένει μισή ώρα της εξηγώ ότι το λάθος ήταν του γραφείου.Της έβαλα μουσική μου έκανε στριπτίζ ωραίο σώμα καλοδιατηρημενο λαμπάδα φακίδες στα χέρια αλλά το κορμί απ'τα καλύτερα.Μου έκανε κάτι περίεργα στα φιλιά στριφογυριζε την γλώσσα της στο 69 μου ήρθε και μια οσμή όπισθεν.Πιπα με χέρι και δόντι που βελτιώθηκε γλύψιμο μπάλες με προτροπή μου.Στο σεξ δεν μασάει τίποτα μόνο στο ντογκι την πήρα 3 φορές αλλά πολύ τυπική και δήθεν κραυγή μου θύμισε μια ταινία με τον ψάλτη που είχε πέσει πάνω στην Βινα Ασικη αυτή βογκουσε δήθεν και όταν την πήρε χαμπάρι και την κοιτούσε αυτή συνέχισε να βογγαει ενώ δεν την άγγιζε καν χαχαχα.Στο τέλος μου ζήτησε να της γράψω κριτική χωρίς να της έχω πει ότι γράφω της λέω που το ξέρεις ότι γραφω;να λέει οι πιο πολλοί Έλληνες που παίρνουν εσκορτ γράφουν στο site.Της είπαν απτό γραφείο έχε το νου σου αυτός γράφει αλλά της είπα θα γράψω την αλήθεια ομως μην περιμένεις να γραψω τέλεια ότι νιώθω θα γράψω.
Το όχι στο αν θα την ξαναεβλεπα δεν είναι ότι δεν την θέλω η δεν πέρασα καλα αλλά επειδή νομίζω ότι καλυφθηκα απτό ραντεβού δεν έχω κάτι παραπάνω να πάρω.
δεν την γνώρισα στην αρχή το πρόσωπο της δεν είναι άσχημο για μένα αλλά οι φωτο δείχνουν μια κοπέλα γύρω στα 28-30 ενώ από κοντά είναι 40+ γνωμη μου.Αρχισε να γκρινιάζει ότι την άφησα να περιμένει μισή ώρα της εξηγώ ότι το λάθος ήταν του γραφείου.Της έβαλα μουσική μου έκανε στριπτίζ ωραίο σώμα καλοδιατηρημενο λαμπάδα φακίδες στα χέρια αλλά το κορμί απ'τα καλύτερα.Μου έκανε κάτι περίεργα στα φιλιά στριφογυριζε την γλώσσα της στο 69 μου ήρθε και μια οσμή όπισθεν.Πιπα με χέρι και δόντι που βελτιώθηκε γλύψιμο μπάλες με προτροπή μου.Στο σεξ δεν μασάει τίποτα μόνο στο ντογκι την πήρα 3 φορές αλλά πολύ τυπική και δήθεν κραυγή μου θύμισε μια ταινία με τον ψάλτη που είχε πέσει πάνω στην Βινα Ασικη αυτή βογκουσε δήθεν και όταν την πήρε χαμπάρι και την κοιτούσε αυτή συνέχισε να βογγαει ενώ δεν την άγγιζε καν χαχαχα.Στο τέλος μου ζήτησε να της γράψω κριτική χωρίς να της έχω πει ότι γράφω της λέω που το ξέρεις ότι γραφω;να λέει οι πιο πολλοί Έλληνες που παίρνουν εσκορτ γράφουν στο site.Της είπαν απτό γραφείο έχε το νου σου αυτός γράφει αλλά της είπα θα γράψω την αλήθεια ομως μην περιμένεις να γραψω τέλεια ότι νιώθω θα γράψω.
Το όχι στο αν θα την ξαναεβλεπα δεν είναι ότι δεν την θέλω η δεν πέρασα καλα αλλά επειδή νομίζω ότι καλυφθηκα απτό ραντεβού δεν έχω κάτι παραπάνω να πάρω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2021
Ο κ.Αγγελος!Ευεγενεστατος κυριος αλλα παντελως αταίριαστος για γραφειο με πουτανες.Θα μπορουσε να δουλευει με τέτοια ευγενικη φωνη στο Μπακινχαμ Πάλας,σαν γραμματεας στο παλάτι ή σαν ιδιαιτερος του δουκα της Κορνουάλης!!....Οποτε το σηκωνει αυτος λεω σας παρακαλω δωστε μου μια γυναικα να μιλησω.Απλα ξενερωνω με τετοια ευγενεια
gnnakos
14 Απριλίου, 2021
Gnnakos γέλασα πολύ με την Κορνουάλη και ας μην ξέρω που πέφτει.
steveman7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2