Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 12 10
Call-Girls 27784
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εν μέσω της Μήδειας της χιονοθύελλας και ότι άλλο κακό θα μας βρει, επικοινωνία στο γραφείο μέσω whatsup και το γραφείο πρότεινε Κυρα.
Η συνομιλία μας ήταν συνοπτική, γράφοντας στη τηλεφωνήτρια ποια μου προτείνει για να με ζεστάνει στις 16:00 και η απάντηση ήρθε: Κυρα αν θες να πάρεις φωτιά ??.

Ζωηροκοριτσο και πουτανακι χαβαλετζηδικο,ξεκινήσαμε κάνοντας πλάκα για το κρυο γιατί ήρθε κάπως ελαφρά ντυμένη και μου λέει εγώ από κει που είμαι αυτά εδώ σήμερα σε σας είναι καλοκαιρία για μένα αλλά εκτός αυτού το γατάκι μου με κρατάει πάντα ζεστή...δεν ήθελα και πολύ έπεσα στα γόνατα μπροστά της να τσεκαρω και ήταν ήδη υγρή.
Σωματακι όλα νορμάλ,βυζάκια ότι βλέπουμε,ρογα καλή,δερματακι ωραίο,καυλωμένη συνέχεια.
Ότι λένε οι συναγωνιστές για τη πίπα της ισχύει.πιπα για βραβείο και με φοβερό άρμεγμα και χειρισμό της πουτσας.
Γαμηθηκαμε περίπου 15 λεπτά αλλά στο σύνολό η πίπα της ήταν κάνα 20 λεπτό αν βάλω και τη πρώτη φορά και τη δεύτερη που τελείωσα μαζί.
Και τις δύο άδειασα στο στόμα της,χαμένη δεν πήγε ούτε σταγόνα σπέρματος.

Γουστάρει και γλυφομούνιασμα αλλά όχι τόσο 69,μου είπε όταν παιρνει πίπα θέλει να απολαμβάνει τελείως τη πουτσα και όχι να αποσυντονιζεται.
Ε ρε τρελα, τι ακούμε και τι μαθαίνουμε κάθε φορά.

Πάντως η ώρα μαζί της ήταν γεμάτη και ευχάριστη, με τρελα και γούστα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2021
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή