Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.3 3 10
Call-Girls
6128
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Επειδή δεν πρόλαβα να γράψω κριτική πιο νωρίς, γιατί ταξίδευα, και για να μην πάρει στο λαιμό του άλλους παίκτες ο συνάδερφος που της έβαλε 9,2, να πούμε ότι η Μίρα είναι όχι ο ορισμός του κομοδίνου, αλλά το πατρόν πάνω στο οποίο όλα τα κομοδίνα φτιάχνονται.
Εμφάνιση είναι καλή. Προσωπάκι οκ, με χάλασαν οι τεράστιες ζωγραφιστές φρυδάρες, και το σώμα καλό, με δυο απίστευτα βυζιά, τα οποία είναι από την φύση τους μεγάλα και τα έχει ενισχύσει κι' άλλο, χωρίς αυτό όμως να είναι προφανές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βυζιά, εκεί την πάτησα. Μερικά ενστανέ:
* Μπήκε με υφάκι ξινισμένο. Το είχε ζινισμένο για 30 λεπτά μέχρι που τη έδιωξα. Σε κάποια φάση στο τέλος που της είπα ότι είναι προφανές ότι δεν της αρέσει αυτή η δουλειά, απάντησε "γιατί, ξέρεις εσύ καμία κοπέλα που να της αρέσει".
* Έκανε ντους, και με το που βγήκε δεν έκανε καμία κίνηση. Όταν πήγα να τη φιλήσω, γύρισε το μάγουλο. ΦΙΛΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
* Μου είπε ότι δεν κάνει CIM ή CIF ενώ στη σελίδα της τα έγραφε ως έξτρα.
* Μετά από συζήτηση για το εάν θα μου έκανε πίπα, με ξινισμένα μούτρα άρχισε μια αερόπιπα σε πεσμένο καυλί, το οποίο δεν μου το σήκωσε ποτέ, καθώς κάθε 2 λεπτά με κοίταγε με ύφος "πω πω ρε φίλε, τι τραβάω με σένα τον μαλάκα".
* Στο 30' της είπα να σταματήσει, πήρα το πρακτορείο, συνεννοήθηκα να της δώσω 90 ευρώ (μου ζήτησαν συγνώμη, αλλά την κοπέλα δεν την απέσυραν), και την έδιωξα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ με αυτό το πρακτορείο. Και γενικά, είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι φορές που έχω διώξει κοπέλα από την στιγμή που της λέω να περάσει.
Η κοπέλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτή τη δουλειά, κάνει αγγαρεία, και της βγαίνει πολύ άσχημα. Κρίμα που το πρακτορείο δεν την απέσυρε άμεσα.
Εμφάνιση είναι καλή. Προσωπάκι οκ, με χάλασαν οι τεράστιες ζωγραφιστές φρυδάρες, και το σώμα καλό, με δυο απίστευτα βυζιά, τα οποία είναι από την φύση τους μεγάλα και τα έχει ενισχύσει κι' άλλο, χωρίς αυτό όμως να είναι προφανές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βυζιά, εκεί την πάτησα. Μερικά ενστανέ:
* Μπήκε με υφάκι ξινισμένο. Το είχε ζινισμένο για 30 λεπτά μέχρι που τη έδιωξα. Σε κάποια φάση στο τέλος που της είπα ότι είναι προφανές ότι δεν της αρέσει αυτή η δουλειά, απάντησε "γιατί, ξέρεις εσύ καμία κοπέλα που να της αρέσει".
* Έκανε ντους, και με το που βγήκε δεν έκανε καμία κίνηση. Όταν πήγα να τη φιλήσω, γύρισε το μάγουλο. ΦΙΛΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
* Μου είπε ότι δεν κάνει CIM ή CIF ενώ στη σελίδα της τα έγραφε ως έξτρα.
* Μετά από συζήτηση για το εάν θα μου έκανε πίπα, με ξινισμένα μούτρα άρχισε μια αερόπιπα σε πεσμένο καυλί, το οποίο δεν μου το σήκωσε ποτέ, καθώς κάθε 2 λεπτά με κοίταγε με ύφος "πω πω ρε φίλε, τι τραβάω με σένα τον μαλάκα".
* Στο 30' της είπα να σταματήσει, πήρα το πρακτορείο, συνεννοήθηκα να της δώσω 90 ευρώ (μου ζήτησαν συγνώμη, αλλά την κοπέλα δεν την απέσυραν), και την έδιωξα. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ με αυτό το πρακτορείο. Και γενικά, είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού οι φορές που έχω διώξει κοπέλα από την στιγμή που της λέω να περάσει.
Η κοπέλα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ για αυτή τη δουλειά, κάνει αγγαρεία, και της βγαίνει πολύ άσχημα. Κρίμα που το πρακτορείο δεν την απέσυρε άμεσα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2018
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Ο άλλος είναι σίγουρα ψεύτικη αξιολόγηση
Τρια ειναι τα κριτιρια για το αν θα κρατησεις ή θα διωξεις την κοπελα
1ον η εμφανιση, αν ειναι κοντα στις φωτο ή οχι
2ον το υφακι, αν μπει με τουπε κατα 90% θα φας φολα
3ον πριν ξεκινησεις οτιδηποτε δινεις φιλι, αν το αποφυγει την διωχνεις.
Για να εισαι κυριος και ωραιος μεχρι να ετοιμαστει η κοπελα για να φυγει καλεις επιτοπου το γραφειο και το ενημερωνεις.