Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 89 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Είναι αρκετές οι φορές, που επιβεβαιώνονται οι στίχοι του τραγουδιού "εμείς γι αλλού κινήσαμε, κι αλλού η ζωή μας πάει". Κάπως έτσι κατέληξα στην Αννα και ξεσκιστήκαμε προ 5ημέρου. Τι ξεσκιστήκαμε?.... στα πόδια μου δεν μπορούσα να σταθώ μετά τη συνάντηση.
Την ξέρουν και οι πέτρες την Άννα..... Χρόνια στο κουρμπέτι η μεγαλοκοπέλα, που κατέχει καλύτερα από πολλές επαγγελματίες μασέρ και την τέχνη του μασάζ.
Εμπειρότατη και δεκτική. Δεν είναι άσχημη, τουναντίον.... για τα χρόνια της (44-50) μια χαρά μιλφάρα είναι. Βάζει κάτω, πολλές άλλες με τα μισά της χρόνια!
Φτιαχτό βυζί (3+) όμορφο σαν εικόνα, αλλά σκληρό στην υφή. Πρόσωπο σπασμένο, κορμί εύκαμπτο. Λίγο στα γλωσσόφιλα υστερεί, και πιθανόν να μην τα γουστάρει.

Τι να γράφω τώρα?!? Μπορεί νάναι χαμηλών τόνων, αλλά στο κρεββάτι μεταμορφώνεται σε ακάματο σκυλί της ηδονής.
Με ξεζούμισε... ύστερα από μισάωρο και παραπάνω, θεϊκό μασάζ μου ρούφηξε και το μεδούλι που λένε.....
Είχε προηγηθεί βίαιο γαμήσι μουνί-κώλο, στο κρεβάτι, στο όρθιο, στο πάτωμα, στα 4, στη καρέκλα, στη μπανιέρα. Σκληροί ρυθμοί που τους γουστάρει και τους απαιτεί!!! Πολύ βία... μαλλιοτράβηγμα, μάπες, κωλοχάστουκα, (ήθελε πιο δυνατές) βυζοτράβηγμα κλπ σαδιστικά, που δεν είναι και πολύ του γούστου μου. Προτιμώ πιο χαλαρούς ρυθμούς, με κάποιες κορυφώσεις, αφού η συνεχής ένταση με διαλύει. Αυτό μου συνέβη, στην τελευταία συνάντησή μαζί της.

3η κατάθεση στο στόμα της -για επίλογο- ύστερα από δυνατό υγρό τσιμπούκωμα, με γλειφορούφηγμα αρχιδιών-ε και γλειφοκωλάδα.....Μεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
I
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, chris1955, kwstasxat και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Δεκεμβρίου, 2017
μας καβλωσες τωρα...ελπιζω να ειναι αληθινη η καταχωρηση....
15 Ιανουαρίου, 2018
Φοβερή παρουσιάση, αν θες στείλε σε pm το τηλέφωνο της μήπως την ευχαριστηθούμε και εμείς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2