Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 19 10
Call-Girls
23084
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Νέος στο forum παλιός στο κουρμπέτι !!! Αλλά ακόμα δεν έχω πάθει πολλά για να μάθω μάλλον !!! Όπως είπα ποιο πανό αν έδινα 200€ θα τα έκλαιγα ! Είχα διαβάσει ότι είναι πολύ αδύνατη η Αλεξάνδρα αλλά δεν περίμενα τόσο κ αντί να κάνω μεταβολή έκανα ένα βήμα εμπρός κ μπήκα ! Ευγενική κ χαμογελαστή με αρκετά καλό μπλα μπλα ! Στα του αγώνα πίπα καλή τον ρουφάει αρκετά κ παίζει αρκετά κ με @@ αφού ήρθε στα ίσια του το φιλαράκι μου εκεί κάτω της είπα να με καβαλήσει όπως κ έκανε ! Στένο μουνακι με δυσκολεψε στην αρχή για να μπω δεν χρησιμοποίησε κάποιο λιπαντικό παρά μονάχα σάλιο , με τελείωσε γρήγορα ..... πήγα για ντουζακι κ ξάπλωσε περίμενα να κάνει το ίδιο αλλά μπα .... Μασαζάκι κ πάμε για δεύτερο γύρο εκεί ξενέρωσα .... ξεκινάει πιπα όλα οκ κ μετά κάθεται στα 4 όπως της ζήτησα , αλλά δεν ήξερα ! Μου ήρθε μια μυρωδιά υδροτηλας όποτε σταμάτησα πλήρωσα κ έφυγα !
Η κοπέλα του γραφείου άψογη με δυο τηλεφωνήματα έκλεισε το ραντεβού !
Ελπίζω να μπόρεσα να βοηθήσω κ εγώ με την σειρά μου !
Η κοπέλα του γραφείου άψογη με δυο τηλεφωνήματα έκλεισε το ραντεβού !
Ελπίζω να μπόρεσα να βοηθήσω κ εγώ με την σειρά μου !
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2017
Φίλε,η Αλεξάνδρα ειναι καλη και πολύ καθαρη κοπελα ,ομως με αυτά που γραφεις το θεωρώ πολύ παραπλανητικο!
C
Crazy_man
02 Σεπτεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Δεν έχω κάποια εμπάθεια γράφω αυτό που συνάντησα στο ραντεβού που έκανα !
rakalos1212
16 Σεπτεμβρίου, 2017
Γιατι ρε φιλε εσυ δεν ιδρωνεις;; οτι να ναι.Η Αλεξαντρα ειναι δυνατο μωρο κανει τα παντα εκτος που δεν αφηνει δακτυλα.
Π
Πουτσαρας4
16 Σεπτεμβρίου, 2017
Επειδη εινΙ ακομα καλοκαιράκι, κανονικα θα πρεπει πελάτης και εκδιδόμενη να κάνουνε ντουσακι στο ημίχρονο. Αν δεν εγινε, φάουλ τοτε.
P
polax
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4