Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 114 10
Call-Girls
301088
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μιας και το χρωστάω στο κορίτσι είπα να γράψω 2 λόγια για να υπάρχουν !!
Να πω ότι έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και πάντα περνάω τέλεια μαζί της.
Η Ελενα λοιπόν έχει ότι με εντυπωσιάζει σε μια γυναίκα !! Σώμα γυμνασμένο, βυζάρες, κωλάρα και τρομερή διάθεση στο sex !!
Η πίπα της είναι σεμιναριακού επιπέδου και σχεδόν πάντα αφήνω να με τελειώσει έτσι στον 1ο γύρο ρουφώντας και τα σκάγια από το καβλί μου και κρατώντας τα για λίγο στο στόμα !! Πράγμα που το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση !!
Δεν σε αφήνει σε ησυχία !! Ξανά πίπα για αρκετή ώρα έως ότου αρχίσει το σφυροκόπημα !! Οποια στάση μπορείς να φανταστείς δεν θα σου την αρνηθεί με αποκορύφωμα το κάρφωμα στην κωλάρα της !!
Μου αρέσει που είναι Ελληνίδα ,γιατί επικοινωνείς καλύτερα απ ότι μια ξένη.
Ρολόι τουλάχιστον μαζί μου δεν εχει κοιτάξει ποτέ και έχω την αίσθηση ότι είμαι μαζί με μια παράνομη γκόμενα !! Χα χα χα !!
Μακάρι να μπορούσα να βρίσκομαι πιό συχνά Αθήνα να την απολαμβάνω !!
Να πω ότι έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και πάντα περνάω τέλεια μαζί της.
Η Ελενα λοιπόν έχει ότι με εντυπωσιάζει σε μια γυναίκα !! Σώμα γυμνασμένο, βυζάρες, κωλάρα και τρομερή διάθεση στο sex !!
Η πίπα της είναι σεμιναριακού επιπέδου και σχεδόν πάντα αφήνω να με τελειώσει έτσι στον 1ο γύρο ρουφώντας και τα σκάγια από το καβλί μου και κρατώντας τα για λίγο στο στόμα !! Πράγμα που το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση !!
Δεν σε αφήνει σε ησυχία !! Ξανά πίπα για αρκετή ώρα έως ότου αρχίσει το σφυροκόπημα !! Οποια στάση μπορείς να φανταστείς δεν θα σου την αρνηθεί με αποκορύφωμα το κάρφωμα στην κωλάρα της !!
Μου αρέσει που είναι Ελληνίδα ,γιατί επικοινωνείς καλύτερα απ ότι μια ξένη.
Ρολόι τουλάχιστον μαζί μου δεν εχει κοιτάξει ποτέ και έχω την αίσθηση ότι είμαι μαζί με μια παράνομη γκόμενα !! Χα χα χα !!
Μακάρι να μπορούσα να βρίσκομαι πιό συχνά Αθήνα να την απολαμβάνω !!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 25, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουλίου, 2017
Ωραια τα λες φιλε αλλα μαλλον εδωσες πανω απο 100 αν πηρες και το κωλαρακι της! Εκτος αν εχει αλλαξει κατι και δεν το ξερω...
N
Nikp
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1