Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 37 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Χθεσινή συνάντηση με την κοπέλα έπειτα από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο.Εφτασε στην ώρα της και όταν άνοιξα την πόρτα αντίκρισα μια κοπέλα 28-30 χρόνων με καστανοξανθα μαλλιά πρόσωπο πολύ κάτω του μετρίου(έφερνε σε τραβελοφατσα),γυμνασμένο σώμα,ειδικά στις πλάτες και με ωραίο κώλο.Τα ελληνικα της σπαστα αλλά με πολύ διάθεση και χιουμορ.Αφου συστηθήκαμε πήγε μέσα για μπάνιο για φρεσκάρισμα,σε αυτό το σημείο θέλω να τονεισω ότι προσέχει πολύ την καθαριότητα της και μπράβο της.
Όταν βγήκε ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικα με γλωσσοφιλα,χάδια και διάφορα παιχνίδια,η πίπα της δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό,αφήστε δε που έκανε κατι περίεργους ήχους με την γλώσσα της σαν να πνιγόταν.
Στο σεξ της αρέσουν τα άγρια πράγματα να την τραβάς απ τα μαλλιά να την σφαλιαρηζεις στα κωλομέρια χωρίς καμμια αντιρηση.Επισης δέχεται δάχτυλο στην κωλοτρυπίδα της αδιαμαρτυρητα.Στο κυρίως πιάτο στον πρώτο γύρω δοκιμάσαμε μόνο μια στάση με αυτήν στα 4 οπου στην αρχή την πηρα για λίγο από μπροστά ενώ στην συνέχεια με την βοήθεια λίγο τζελ την πήρα από πίσω σφυροκοποντας την με αυτήν να βογγαει σαν λυσσασμενη και να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά λέγοντας μου βρωμολογα,παίζει να μας άκουσε και όλος ο όροφος.Ετσι με βρήκε το τέλος του πρώτου γύρου μέσα στο κωλαράκι της.Ντουζακι και απ τους δυο μας λίγη συζητησουλα και έναρξη δεύτερου γύρου με την μπιανκα να μου λέει να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό,έτσι γονάτισε κάτω στο πάτωμα με εμένα όρθιο και ξεκίνησε να με πιπωνει κ αφού έγινα ντούρος στήθηκε στον τοίχο και ξεκίνησα να την πηδαω με αυτην να φωναζει έντονα,στην συνέχεια κάθισα στην καρέκλα και ειρθε από πάνω μου δεν άντεξα πολύ και της τα έδωσα στο στόμα.Ο χρονος είχε τελειωσει,έτσι ο καθένας πήρε τον δρόμο του
Συνοψιζοντας η μπιανκα βγαζει όμορφη τρελά στο κρεβάτι,της αρέσουν οι αγριες καταστασεις,σίγουρα δεν ειναι για αγαπουληδες και αγκαλιες με μόνο μελανό σημείο το πρόσωπο της

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mihla
Γλομπεάρχης
194
Πόντοι:
30.298
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, motofcd, LanciaRallye037 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2017
Μένω έκθαμβος ! Ολα αυτά η Μονικα Χμμμ;
Φαίνεται οτι έπεσαν αναδουλειές και άλλαξε ταχύτητα.
Μπράβο το κορίτσι !!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1