Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
236150
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Προσωπο γλυκο, ρωγες κουμπια απο ραδιοκασετοφωνο (πιανεις sport fm και τζερονιμο γκρουβι), μπουταρες, ωραιο δερμα χωρις ιχνος κυτταριτιδας και τριχες και η ΚΩΛΑΡΑ. Ειδικα οταν φοραει τα τακουνια και σου γυρισει τον κωλο αρχιζει και θολωνει το αντρικο μυαλο. Της ειπα να γυρισει να δω τον κωλο της και ημουνα ετοιμος να κανω φονικο. Της εγλυφα και της τραβαγα μεχρι το πατωμα τα κωλομερια μεχρι που η κοπελα ακουστηκε σε ολο το Λακομπα. Ειχα παλαβωσει με τον κωλο της.
Γλωσσιδια, ψιθυροι αγαπης και χυσιμο πανω στην κοιλια της, την τσαντα της και το κινητο της. Μετα χυσιμο στο στομα της φορωντας τακουνια και να βλεπω απο τον καθρεπτη την κωλαρα της. Οταν μου επαιρνε πιπα και τουρλωνε τον κωλο της ειχα αρχισει να θολωνω. Ο κωλος της και η στενη μεση της εφτιαχναν κατι καμπυλες που μεχρι και ο Αρχιμανδριτης Ιεροσολυμων θα καυλωνε.
Πεσιμο στο πατωμα, μου εφερε το μουνι της στο προσωπο, με εφτυνε, της εγλυφα τα κωλομερια και να τον παιζω. Η Λιζα προσαρμοζεται σε ολα. Ειναι χαμογελαστη και δε δυνασχετησε καθολου αν και της εκανα τον κωλο κοκκινο σαν της μαϊμους απο τα δαγκωματα μου.
Γλωσσιδια, ψιθυροι αγαπης και χυσιμο πανω στην κοιλια της, την τσαντα της και το κινητο της. Μετα χυσιμο στο στομα της φορωντας τακουνια και να βλεπω απο τον καθρεπτη την κωλαρα της. Οταν μου επαιρνε πιπα και τουρλωνε τον κωλο της ειχα αρχισει να θολωνω. Ο κωλος της και η στενη μεση της εφτιαχναν κατι καμπυλες που μεχρι και ο Αρχιμανδριτης Ιεροσολυμων θα καυλωνε.
Πεσιμο στο πατωμα, μου εφερε το μουνι της στο προσωπο, με εφτυνε, της εγλυφα τα κωλομερια και να τον παιζω. Η Λιζα προσαρμοζεται σε ολα. Ειναι χαμογελαστη και δε δυνασχετησε καθολου αν και της εκανα τον κωλο κοκκινο σαν της μαϊμους απο τα δαγκωματα μου.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα