Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 117 10
Call-Girls
236134
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Θα συναντούσα τη Λίζα για μια ώρα, έχοντας σχεδόν εξαντλήσει τις αντοχές μου μετά από τέσσερις μέρες στην πρωτεύουσσα και θέλοντας να βάλω το κερασάκι στην τούρτα. Φευ! Το κοριτσάκι αυτό δεν είναι για ξεμπούκωμα και ξεπέτες της μιας ώρας. Η κοπέλα το ζει έντονα και το ζεις και εσύ μαζί της. Ψηλή κοπέλα, κορμί λαμπάδα, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά και ωραίο κοριστίστικο προσωπάκι. Βυζάκι ωραίο, κανονικού μεγέθους θα έλεγα. Θα διαφωνήσω με τους προηγούμενους ότι θα ήταν καλύτερο ένα μεγαλύτερο στήθος, θα χαλούσε το αρμονικό σύνολο τους σωματός της. Για το κωλαράκι έχουν γραφτεί διθύραμβοι, τους οποίους προσυπογράφω. Η κοπέλα μπαίνει για μπανάκι, εδώ να τονίσω ότι είναι πενταθαρη και βγαίνει χωρίς χρονοτριβή για να αρχίσει η γιορτή. Απίστευτα χαμουρέματα, γλωσσόφιλα και δαχτυλιάσματα, σα να είναι γκόμενα σου. Επικό σεξ και ανεπιτυχής προσπάθεια παραβίασης οπίσθιας θύρας. Ο κώλος της είναι πάρα πολύ στενός! Τέλος πρώτου γύρου και εγώ της ζητάω επιτακτικά και δεύτερο με επιπρόσθετη μια ώρα. Έλα όμως που είχε άλλο ραντεβού στο ίδιο ξενοδοχείο και στον ίδιο όροφο! Προς τιμήν της δεν άφησε τον συναγωνιστή να περιμένει. Λέω ας κάνουμε μια προσπάθεια στο τέταρτο που απομένει... Με μαεστρική πίπα από την πλευρά της επετεύχθη δεύτερη ανόρθωση σε ελάχιστο χρόνο και ακολούθησε το ανάλογο σεξάκι φυσικά. Και οι δυο καταθέσεις στο στοματάκι της. Νομίζω δε χρειάζεται να ανακεφαλαιώσω, η κοπέλα είναι αστέρι και καθαρόαιμη Ελληνίδα αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό. Τη συστήνω σε όλους αλλά κυρίως στους πρόσφατα χωρισμένους για να τους θυμίσει τη χαρά του έρωτα. Προτείνω ανεπιφύλακτα ραντεβού 2 ωρών και πάνω με θετική διάθεση από την πλευρά σας. Μη χαραμίσετε τέτοιο αστέρι σε ξεμπούκωμα, είναι κρίμα. Καλά γαμήσια...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα