Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 19 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η συνάντηση έγινε σε ξενοδοχείο του κέντρου και το ραντεβού κλείστηκε πριν λίγες μέρες και απλά επιβεβαίωσα 2 ώρες πριν το ραντεβού.
Η alexia είναι μια γυναίκα κοντούλα 30άρα περιπου πληθωρική που ενώ δεν εντυπωσιάζει σε κερδίζει με την αύρα που βγάζει σαν ανθρωπος και σαν γυναίκα, έχει πλούσιο γεμάτο στήθος, μεγάλα γεμάτα μουνοχειλα, αφράτα καπούλια και γενικά είναι μπαμπάτσικη με αρμονικά φτιαγμένο σώμα (για τα γούστα τα δικά μου το σώμα της είναι όπως πρέπει).
Στα του αγώνα δίνει ρέστα σε καταπίνει για πλακα είναι πολύ άνετη με το σώμα της παίζει μαζί σου φιλάει υπέροχα, γλείφει τα πάντα,γλείφει παντού και γουστάρει αυτό που κάνει και το γουστάρει τρελά.
Αν ασχοληθείς μαζί της θα στο ανταποδώσει στο μάξιμουμ θα την δεις να χύνει ασταμάτητα και θα σε τρελάνει στις φωνές, (φωνάζει μάγκες δυνατά και συνεχως) προσέξτε που θα την πάτε.
Εγώ πέρασα υπέροχα και ήταν από τα καλύτερα ραντεβού που θυμάμαι και σίγουρα θα ξανακανω.
Υ.Γ να ευχαριστήσω τον drax Καπέλο που με προέτρεψε να την συναντισώ.

Να περνάτε καλά και να γαματε καλύτερα. ..

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
270€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
maniouel
Μέγας
25
Πόντοι:
3.910
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, Jim25jim, ILIAS1339 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2016
Μπράβο πολύ καλή και περιεκτική κριτική Καπέλο
01 Νοεμβρίου, 2016
Η κριτικη σου πολυ καλη!Χαμόγελο
01 Νοεμβρίου, 2016
Ευχαριστώ για την κριτική μαν! Από πρόσωπο τι λέει? Σε πια φέρνει περίπου αν μπορείς να μας πεις! Thanks!
14 Δεκεμβρίου, 2016
Δεύτερο ραντεβού ακόμα καλύτερο, έντονα ερωτικό, γεμάτο πάθος και γούστα. .. (scuirting)...Έγινε το στανταράκι μου.
22 Δεκεμβρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ καλή κριτική! Νέος εδώ,αλλά πέρασα ώρες, βλέποντας τις κοπέλες και διαβάζοντας για αυτές! Σίγουρα η Αλεξία είναι ο επόμενος στόχος!!! Ευχαριστούμε, φίλε μου, για την εμπεριστατωμένη κριτική!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5