Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 6 10
Call-Girls
10023
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Εχοντας παρατηρησει την Βαλερια εδω και καιρο στον καταλογο του Golden (μου φαινοταν οτι την εβλεπα και πριν τις 31/7 που λενε οτι ηρθε δεν ξερω αν εχει ξαναρθει ή αν ειναι η εντυπωση μου) ειπα να δοκιμασω. Επειδη μου χουν κατσει στραβες ημουν αγχωμενος με το πως θα ναι αυτη που θα συναντησω και πως θα συμπεριφερεται. Το σαιτ λεει 20 χρονων αλλα δεν θα μου κανε εντυπωση αν εμπαινε καμια 30αρα....Ανοιγει η πορτα και μπαινει μεσα η Βαλερια....20 δεν ειναι αλλα ειναι γυρω στα 25 οποτε καλη αρχη. Με τις φωτογραφιες μοιαζει απλα ηταν αβαφτη. Το προσωπο της ειναι ωραιο και νεανικο. Το φοβερο ομως σ αυτη και ενας σημαντικος λογος που την διαλεξα ειναι οι βυζαρες της. Με Β κεφαλαιο. Tεραστιες και φυσικες...Βαριες στο πιασιμο.... Εμενα μου μοιαζαν με D παρα με C...Μαλλον στο Golden τους ειχαν πιασει οι μετριοφροσυνες οταν το γραφαν αυτο.... Η αναλογια του κυκλικου σχηματος που περιβαλλει την ρωγα και η ιδια η ρωγα ειναι ιδανικη. Για μενα ειναι ο ορισμος της λεξης βυζαρες. Μεση κανονικη. Κωλος μεγαλος στρογγυλος και καλοσχηματισμενος με λιγη κυτταριτιδα. Απο εμφανιση πολυ καλα. Στην πραξη τωρα πιπα πολυ καλη. Δυνατο ανεβοκατεβασμα κεφαλιου με επισης δυνατο και βαθυ dt. Στο σεξ αντεχει μεγαλες ταχυτητες με κουνηματα δικα της και δυνατα βογκητα συμμετειχε και εδειχνε μα καλοπερναει. Επιπλεον αν και εβαλε τζελ η αισθηση οταν εμπαινα μεσα της ηταν αρκετα καλη. Στα τεσσερα η θεα ειναι φοβερη. Μια καλοσχηματισμενη κωλαρα και απο πανω ενα ωραιο τατουαζ...Τελος μπορουσαμε να συννενοηθουμε στ αγγλικα πραγμα που μου κανε εντυπωση...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
στο γαμηση κατι ελεγε στη δικια τις γλωσσα ποναγε ξερω γω τις εριχνα και γω καντιλια μια χαρα συνενοηση παντως