Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230984
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπον την αντζελα την συναντησα περσι τον ιουνιο στο attiki Hotel ..Δεν θα πω πολλα καθοτι εχει παρα πολλες κριτικες κια πανω κατω εχουν ειπωθει ολα εχω απλα θα συμφωνησω οτι ειναι λιγο απομακρη οχι παγερη η αδιαφορη στην εποικινωνια απλα εγω αισθανθηκα αμηχανια φυσιακα και απο την δικη μου μερια δεν ειναι δηλαδη call girl που θα σε πιασει κατευθειαν στα φιλια θα σου πιασει τον πουτσο και τετοια..Πεντακαθαρη ειναι εγω με οποιο call girl και να χω παει γλυφομουνι δεν εχψ κανει αλλα με την αντελα δεν αντεξα καθως οταν το γυρισαμε σε 69 και μου επαιρνε πιπα (παρρπιπτοντως η πιπα της ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ) της δαχτυλιαζα το μουνακι αλλα με τα υγρα που ειχε δεν αντεξα και την εγλυψα οπου εκει πλεον το στομα της καβλωσε ποιο πολυ και με ρουφηξε ακομα ποιο παθιασμενα..Στο σεξ συμμετεχει τρελα οτι σταση θελεις δεν τεμπελιαζει δεν κουραζεται ..Το σωμα της ειναι απλα το καλυτερο που εχω δει σε γυναικα κωλος φοβερος (δεν πηρα αnal καθοτι ηταν λιγο καιρο μετα την επεμβαση που εκανε) βυζι σκληρο αλλα καλοσχηματησμενο με τελειες ρωγες,κοιλιτσα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ.ποδια τελεια ,φατσουλα γλυκουλα οχι κουκλαρα..Αν δεν βρω το τηλ της αννι θα την ξαναπαρω σιγουρα!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Δεν ηταν γνωστό οτι έκανε επέμβαση που δεν επιτρέπει το ανάλ. Να ευχηθούμε περαστικά και καλη επάνοδο και σε αυτή την υπηρεςια..