Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230951
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Την Angela έχω να την συναντήσω πάνω από δύο χρόνια αφήνοντας μου πολύ καλές εντυπώσεις. Έκτοτε για την κοπέλα αυτή έχω διαβάσει πολλές κριτικές απο διάφορα αξιόλογα μέλη και εντύπωση μου προκαλεί που σχεδόν όλοι τους περνάνε πολύ καλά με την κοπέλα αυτή. Έτσι λοιπόν με αυτά τα δεδομένα το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.
Εμφανισιακά η Angela, είναι αρκετά εντυπωσιακή και παραμένει έτσι όπως την πρωτοσυναντησα. Ήρθε στην ώρα της με ωραία διάθεση, κεφάτη και χαμογελαστή. Για όσους δεν την έχουν συναντήσει έχει όμορφο πρόσωπο, ύψος γύρω στο 1,70 με ωραίες αναλογίες και κάτι 3άρια σιλικονατα στήθη, πύραυλοι. Στην συνέχεια στοματικό πάρα πολύ καλό με περιποίηση και φροντίδα, να με κοιτάει με αυτά τα πράσινα μάτια της και να τον εξαφανίζει στο δευτερόλεπτο, ενώ η γλώσσα της να ολοκληρώνει το παιχνιδισμα. Τα φιλιά της αν και φειδωλα στη αρχή γρήγορα γίνανε βαθειά γλωσσοφιλα, αν και θα περίμενα πιο ενεργή συμμετοχή. Έχουν γραφτεί πολλά για το 'παγερό' ύφος της αλλά έτσι είναι η Angela σε άλλους δεν αρέσει, ενώ άλλοι δεν δίνουν σημασία. Στην συνέχεια το μωρό δεν είπε σε τίποτα όχι αναδεικνύοντας επαγγελματισμό και ανοχές στις ορέξεις μου.
Κλείνοντας να πω σημασία για εμένα δεν έχει η εμφάνιση, που στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα, αλλά ο επαγγελματισμός, η διάθεση και η χημεία, αυτά είναι που κάνουν την διαφορά.
Εμφανισιακά η Angela, είναι αρκετά εντυπωσιακή και παραμένει έτσι όπως την πρωτοσυναντησα. Ήρθε στην ώρα της με ωραία διάθεση, κεφάτη και χαμογελαστή. Για όσους δεν την έχουν συναντήσει έχει όμορφο πρόσωπο, ύψος γύρω στο 1,70 με ωραίες αναλογίες και κάτι 3άρια σιλικονατα στήθη, πύραυλοι. Στην συνέχεια στοματικό πάρα πολύ καλό με περιποίηση και φροντίδα, να με κοιτάει με αυτά τα πράσινα μάτια της και να τον εξαφανίζει στο δευτερόλεπτο, ενώ η γλώσσα της να ολοκληρώνει το παιχνιδισμα. Τα φιλιά της αν και φειδωλα στη αρχή γρήγορα γίνανε βαθειά γλωσσοφιλα, αν και θα περίμενα πιο ενεργή συμμετοχή. Έχουν γραφτεί πολλά για το 'παγερό' ύφος της αλλά έτσι είναι η Angela σε άλλους δεν αρέσει, ενώ άλλοι δεν δίνουν σημασία. Στην συνέχεια το μωρό δεν είπε σε τίποτα όχι αναδεικνύοντας επαγγελματισμό και ανοχές στις ορέξεις μου.
Κλείνοντας να πω σημασία για εμένα δεν έχει η εμφάνιση, που στην προκειμένη περίπτωση δεν τίθεται θέμα, αλλά ο επαγγελματισμός, η διάθεση και η χημεία, αυτά είναι που κάνουν την διαφορά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2016
Το Αντzελάκι είναι το ποιο ισορροπημένο cg που έχω γνωρίσει. Μόνο ευχαρίστηση προσφέρει, πραγματικό αγχολυτικό. Πηγαίνεις να την συναντήσεις χωρίς άγχος και ξέροντας ότι θα περάσεις καλά, με τέλεια και ολοκληρωμένη περιποίηση, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
Trapshooter
17 Απριλίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Πολύ σωστά μιλάς φίλε μου, αυτά να τα ακούνε κάτι Ανεξάρτητες που το παίζουν ντίβες, αλλά και κάτι κοριτσάκια που είναι σε γραφεία και παίρνουν διπλάσια χρήματα και δεν αξίζουν ούτε 20αρικο.
company of heroes tho
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2