Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 46 10
Call-Girls 88920
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση πριν κανά μήνα στο Μπιλ με τη φίλη της που είχε φέρει από Ρουμανία. Την Αντζελίνα την έχω ξαναπάρει σε τριο με άλλη γκόμενα και είναι σκέτη καύλα. Όπως λέει και η ίδια, γουστάρει πιο πολύ το μουνί από την πούτσα.
Με την συγκεκριμένη που ήρθαν υποτίθεται είναι και ζευγάρι πολλά χρόνια. Χημεία στο κρεβάτι είχαν καλή αλλά η φίλη ήταν αρκετά μαγκωμένη.
Στα του αγώνα, η Αντζελίνα τον εξαφανίζει. Πρακτικά έκανα παιχνίδι με την Αντζελίνα και η φίλη ήταν μπαλαντέρ. Τις έβαζα να γλύφονται να καυλώσω. Ξικανάνε με πίπα εναλλάξ όπου την Αντζελίνα την ζόρισα πολύ. Σκουφί και πρώτα πήδημα στα τέσσερα την φίλη. Η Αντζελίνα δίπλα να παίζει το μουνί της και να καυλώνει. Κάποια στιγμή έρχεται μπροστά στη φίλη και ξεκινάει γλυφομούνι όπου φαίνεται ότι είναι ζευγάρι και εκτός δουλειάς.
Αλλαγή σκουφιού και στήσιμο την Αντζελινα. Βάζω την φίλη από κάτω σε στάση 69 να της γλύφει το μουνί όσο την έχω στα τέσσερα. Η φίλη είχε πολύ αργή ανταπόκριση με αποτέλεσμα να χάνεται ο ρυθμός που έδινε η Αντζελίνα. Κάποια στιγμή κουράζομαι από το σφυροκόπημα, βγάζω σκούφο, ξαπλώνω ανασκελα την Αντζελίνα με το κεφάλι στην ακρη του κρεβατιού και όπως είμαι όρθιος, της γαμάω το στόμα όσο πιο βαθιά έμπαινε. Εκεί την ζόρισα πολύ και δεν είπε τίποτα.
Τέλος τις φέρνω και τις δυο στο πάτωμα με την πλάτη στο κρεβάτι και τα πόδια ανοιχτά να τριβουν τα μουνιά τους στις κνήμες μου. Κατάθεση σχεδόν παντού και ταυτόχρονο γλύψιμο οι γκόμενες μεταξύ τους.

Τα δυο αρνητικά:
1. Η φίλη ήρθε Ελλάδα (ξανα) να κάνει αρπαχτή και να φύγει.
2. Μετά την πρώτη κατάθεση, ενώ δεν είχε κλείσει ώρα, μπήκαν για μπάνιο και σιγά σιγά ετοιμάστηκαν να φύγουν. Δευτερος γύρος δεν θα έπαιζε αλλά έπρεπε να κάτσουν.

Η Αντζελίνα προτείνεται για τρίο με την γκόμενα σου. Εκεί πραγματικά τα δίνει όλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
F
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2015
Είσαι σίγουρος ότι έδωσες μόνο 160€ για διπλό με φίλη τηςΧμμμ;...
13 Νοεμβρίου, 2015
Η Ατζελινα θυμαμε ηταν στο 100ρικο/ωρα τωρα 160 για duo Χμμμ; εκτος αν ειχατε συμφωνηση αυτή τη τιμη για έναν γυρο η εχει ριξει την τιμη στο 80ρι οποτε βγαινει η συναρτηση .
Παντως η Ατζελινα για τους γλυφομουνακιες (σαν και μενα) είναι η τελεια γκομενα απογειωνετε μετα .
14 Νοεμβρίου, 2015
Δεν συμφώνησα κάποια τιμή. Αυτή ήταν εξ αρχής.
Πάντως, αν θυμάμαι καλά, η Αντζελίνα είχε κατεβάσει την τιμή της πριν κάποιο καιρό στα 80.
F
filippos_bd
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3