Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 174 10
Call-Girls
230951
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Με την Angela έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και θα βρεθώ άλλες 3.000 τουλάχιστον...! Υπέροχη από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε έως την τελευταία. Ευγενέστατη με χαμόγελο και με πολύ καλή ερωτική συμπεριφορά. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα ήρθε στην ώρα της φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο και έβγαλε και έπαθα την πλάκα μου όταν είδα αυτό το θεϊκό κορμί με μαύρα εσώρουχα… καύλωσα τόσο πολύ που τα 5 λεπτά που πήγε για μπανακι μου φάνηκαν μηνάς…. ..!!! Στο κρεβάτι η Angela είναι ότι καλύτερο υπάρχει είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ θηλυκό με πανέμορφο στήθος που δεν χορταίνεις να χαϊδεύεις, υπέροχο στην αφή με καυλωτικές ρόγες, όπου ο πουτσος "χάνεται" κυριολεκτικά εκεί μέσα σε ένα καταπληκτικό ισπανικό! Νινάκι και κωλοτρυπιδούλα ξυρισμένα και πεντακάθαρα, πανέμορφα όπου δε "χορταίνεις" να τα πιπιλίζεις ότι πρέπει για γλείψιμο.. και δεν άντεξα στον πειρασμό! Τσιμπούκι απίστευτο από τα καλυτέρα που μου έχουν κάνει ποτέ και πιστεψτε με είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ υπάρχει..!!!! με πνιξίματα, deep throat και ειδικά όταν με κοιτούσε στα μάτια νόμιζα ότι θα βγει η ψυχή μου. Αλλάξαμε αρκετές στάσεις και το τέλος του 1ου γύρου έγινε μέσα στο κωλαράκι της , το οποίο ρε παιδιά ακόμα και τώρα δεν μπορώ να το ξεχάσω με τίποτα!!!!! Κάναμε ντουζακι και πιάσαμε την κουβέντα για διάφορα θέματα, ήταν πολύ θερμή και ευχάριστη και μου έκανε εντύπωση που μου ζήτησε από μόνη της να πάμε για δεύτερο γύρο… η συνεχεία δεν περιγράφεται τον πήρε στον στόμα με βαθιά πνιξίματα και γλείψιμο στα αρχιδια με τόσο πάθος που κόντευε να εκραγεί ο πουτσος μου από την καυλα, μου φοραει το σκουφάκι γονατίζει στον καναπέ σαλιώνοντας την τρυπούλα της και πιάνοντας μου τον ανυπόμονο πουτσο μου τον οδηγεί στην τρυπούλα της…. Περιττό να σας πω ότι δεν άντεξα παραπάνω από 2 λεπτά όπου έγινε και η δεύτερη κατάθεση. Το κορίτσι είναι απίστευτο , με πρόσωπο μοντέλου. Η angela για μένα είναι το απόλυτο θηλυκό που σε κάνει να ξεχνάς τα πάντα όση ώρα είσαι μαζί της. Το σεξ που κάνεις μαζι της και η ηδονή που σου προσφέρει είναι απερίγραπτη. Όσες φορές και να βρεθούμε μεταξύ 1ου και 2ου γύρου κάθομαι και την χαζεύω από πάνω μέχρι κάτω και πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα ότι είναι δημιούργημα θεϊκό με υπέροχο σώμα το οποίο είναι έργο τέχνης. Είναι το ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ μου!!!!!!!!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2015
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
z4
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2015
ρε Angela και ξερό ψωμί λέμε μπράβο z4 που πέρασες καλά
company of heroes tho
07 Νοεμβρίου, 2015
Αρκετά καλή είναι η Angela, αλλά είναι προφανές ότι ο z4 έχει δική του κλίμακα στην βαθμολογία... Η ουσία φυσικά είναι να περνάς καλά, άρα όλα καλά...
Kaloeros
07 Νοεμβρίου, 2015
Ένα από τα πιο αξιόλογα call-girl με υψηλά επίπεδα service. Αν δε σε χαλάει το πρόσωπο λιγάκι και η κάπως ψυχρή συμπεριφορά περνάς εξαιρετικά. Αλλα σε καμια περίπτωση "έργο τέχνης" αντικειμενικά.
P
polax
07 Νοεμβρίου, 2015
Όλα κααλ ρε παιδια με την Ατζελα. Αλλα εκεινο το βλέμμα του Οδυσσέα ?? Λθπη χαρα ιδιο πουλεγε και ο καραγκουνης
erikos_E
10 Φεβρουαρίου, 2016
χαχχαχαχα το βλέμμα του Οδυσσέα??
L
loco8
10 Φεβρουαρίου, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τελικά η συγκεκριμένη ή η Βαλέρια είναι ποιό ψυχρή?Βέβαια η Αντελα οταν σου ερθει με το λευκό φόρεμα απλά δεν παίζεται
D
dimsko
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6