Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 43 10
Call-Girls
79920
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αν και είχα επιφυλάξεις όσο αφορά την συγκεκριμένη κοπελιά λόγο του ότι οι φωτογραφίες της είναι σχετικά παλιές και σε ορισμένες κριτικές δε φιλάει, διαψεύστηκα πανηγυρικά. Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα και γρήγορά σε γνωστό ξενοδοχείο. Με το που άνοιξα την πόρτα είδα μια νεαρά κοπελιά με όμορφο πρόσωπο και κάτι μάτια πολύ ερωτεύσιμα.
Μετά την ευχάριστη συζήτηση που είχαμε (θα μπορούσα να μιλάω ώρες μαζί της) γδύνεται και μένω ΜΑΛΑΚΑΣ δεν περίμενα να δω τέτοιο όμορφο σωματάκι το οποίο σώμα της δεν είναι ούτε πολύ αδύνατο και σε καμία περίπτωσης με περαιτέρω κιλά, ενώ τα φυσικά της τριάρια στήθη ολοκλήρωναν αυτήν την όμορφη παρουσία. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε ρομαντικά φιλιά, απίθανα στησίματα ιδίως στα τέσσερα και κάτι μάτια να με κοιτούν με έναν έντονο ερωτισμό.
Υ.Γ.1 Κατερίνα θέλω την επόμενη φορά να έχεις μαυρισμένο σώμα από την παραλία, αλλιώς θα σου μαυρίσω εγώ τον πισινό
Υ.Γ.2 Τώρα καταλαβαίνω τον Z4 που έχει πάθει μουνόπλακα με την εν λόγο γκόμενα.
Μετά την ευχάριστη συζήτηση που είχαμε (θα μπορούσα να μιλάω ώρες μαζί της) γδύνεται και μένω ΜΑΛΑΚΑΣ δεν περίμενα να δω τέτοιο όμορφο σωματάκι το οποίο σώμα της δεν είναι ούτε πολύ αδύνατο και σε καμία περίπτωσης με περαιτέρω κιλά, ενώ τα φυσικά της τριάρια στήθη ολοκλήρωναν αυτήν την όμορφη παρουσία. Την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε ρομαντικά φιλιά, απίθανα στησίματα ιδίως στα τέσσερα και κάτι μάτια να με κοιτούν με έναν έντονο ερωτισμό.
Υ.Γ.1 Κατερίνα θέλω την επόμενη φορά να έχεις μαυρισμένο σώμα από την παραλία, αλλιώς θα σου μαυρίσω εγώ τον πισινό
Υ.Γ.2 Τώρα καταλαβαίνω τον Z4 που έχει πάθει μουνόπλακα με την εν λόγο γκόμενα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2015
Να εισαι καλα φιλαρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z
z4
13 Ιουλίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Τα σέβη μου
company of heroes tho
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2