Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 4 10
Call-Girls
22511
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
συνάντηση σε ξενοδοχείο του κέντρου, πολύ ευκολή επικοινωνία με 3-4 sms στην ώρα της με καλή διάθεση για κουβέντα ευγενική και καθαρή κοπέλα. Το κωλαράκι που έβλαεπα στις φώτο δεν ήταν αυτό που είδα μπροστά μου κάτι που με ξενέρωσε αρκετά γιατι είχα σκοπό να την έχω στημενη στα 4 για ώρα και να την απολάυσω. Στο προσωπο είναι μια κοπέλα της διλπανής πώρτας αδύνατη με μικρό βυζί. η συμμετοχή της ήταν "συγκρατιμένη" θα την έλεγα ίσως φυσικά να εφταιγα εγώ απο την ξενέρα που έφαγα οταν την είδα στημένη στα 4 .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2015
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
και ο κωλος της βενζίνη
και πότε θ' ανταμώσουμε
η έκρηξη να γίνει.....
Ρεεεεεεε πατε καλα ρεεεεεε!!!!!!!!! Το μωρο εχει κωλαρα και μαλιστα απιστευτα ομορφη!!! Η Δημητρα ειναι απιστευτο μωρο!!! Και απο τα καλυτερα κοριτσια στον χωρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίτρεψέ μου ένα σχόλιο. Δεν είναι το στήθος που κάνει την διαφορά πάντως. Καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είμαστε και κουβαλάμε διάφορα μαζί μας αλλά οι συναντήσεις είναι επαγγελματικές, η συμμετοχή και η διάθεση καθορίζουν τον επαγγελματισμό της κοπέλας που σέβεται τα χρήματα που ζητάει. Η ανάλωση χρόνου με κουβέντα είναι άκομψη και ξενερώνει. Προτίμησε να κάνεις λιγότερα ραντεβού μακροχρόνια αποδίδει περισσότερο από το να βάλεις απλά βυζιά.