Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 15 10
Call-Girls
36197
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πρωτη μου κρητικη γι αυτο θελω την κατανοηση σας.Απο καιρο ηθελα να παω με μια γυναικα η οποια να ειναι πληθωρικη.Να εχει τις βυζαρες τις και την κωλαρα της.Μαλιστα με τον μεγαλο κωλο εχω φαει κολλημα το τελευταιο διαστημα δεν ξερω γιατι.Ημουν αναμεσα στην IRIS και την VALERIA και επειδη με την πρωτη δεν υπηρχε περιπτωση να βρω τηλ αποφασισα την valeria. Συναντηση λοιπον με την valeria πριν 2 βδομαδες περιπου.Επικοινωνια ευκολη απανταει ενας κυριος στο τηλ.H συναντηση κανονιστηκε για το σπιτι.Η valeria ηρθε στην ωρα της μην σας πω και λιγο νωριτερα.Ειδα μια ψηλη γυναικα νταρντανα με συμπαθητικο προσωπο.Ηλικια γυρω στα 40 νομιζω.Αρκετα ανετη ηταν λες και ειχαμε συναντηθει και αλλη φορα.Στα του αγωνα τωρα.Η αληθεια ειναι οτι με το που εβγαλε τα ρουχα προβληματιστηκα .Δεν το περιμενα να εχει τοση κοιλια και ο κωλος παρολο που ειναι μεγαλος ειναι καπως φλατ.Επιπεδος.Ευτυχως ομως ξεκινησε αμεσως το γλυψιμο και ετσι δεν ειχα χρονο να σκεφτω.Πιπα αρκετα καλη οχι πολυ βαθια αλλα με πολυ σαλιο και φτυσιμο.Αφου με περιποιηθηκε αρκετη ωρα [δεν εχω κανενα παραπονο]εσκυψα να προσκηνησω και εγω.Νινακι πεντακαθαρο και με πολλες καυλες.Αχισε να μου λεει κατι στα ρωσικα και να μου σπρωχνει το προσωπο στο μουνι της.Τωρα εαν τελειωσε θα σας γελασω.Στο sex παρα το μεγεθος της και τα κιλα της ειναι ευλιγιστη και την κανεις ευκολα καλα.Η συμμετοχη της εινα αρκετα ψηλα.Αντεχει αρκετα δεχεται σφαλιαριτσες στον κωλο και σε προτρινει για ποιο προστυχο sex με βρισιες και φωνες.Δειχνει να το απολαμβανει και αυτη καποιες στιγμες.Η καταθεση εγινε στο στομα της μεχρι τελευταιας σταγονας και δεν εφυγε τρεχοντας για το μπανιο.Μετα το μπανακι αραξαμε λιγο και αν και ειχαμε γυρω στα 15 λεπτα ακομα αρχισε να ετοιμαζεται χωρις να με ρωτησει καν για 2 γυρο.Η αληθεια ειναι οτι δεν ψηνομουν κιολας.Κλεινωντας λοιπον θα ελεγα για την valeria οτι εχει πολυ καλη συμμετοχη σε φτιαχνει με την συμπεριφορα της στο κρεβατι αλλα απο την αλλη το κορμι της δεν την βοηθαει καθολου.Τα κιλα ειναι ασχημα κατανεμμημενα.Οι φωτο που εχει στο site πρεπει να ειναι αρκετα παλιες. Για 80 ευρω πιστευω οτι εινα ακριβη.Στα 60 πιστευω οτι θα ηταν το πιο σωστο.Εαν εχει καποιος συναγωνιστης καποιο τηλ απο νταρντανικο μωρο ας κανει εναν κοπο να στειλει το τηλ.Σας ειπα οτι αυτην την περιοδο εχω φαει σκαλωμα με τους μεγαλους κωλους.Ελπιζω να βοηθησα.Καλως σας βρηκα Υ.Σ.Οπως ειπα πρωτη μου κριτικη γι αυτο λιγο κατανοηση.HELP.Προσπαθω να στειλω προσωπικο μηνυμα αλλα μου γραφει το site οτι δεν μπορω να στειλω προσωπικα μηνυματα.Μπορει καποιος με με βοηθησει για το εαν κανω κατι λαθος?
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
λιγο ακριβη αλλα πολυ καλη για τους λατρεις του ειδους
για να στελνεις πμ πρεπει να εχεις κα ποιο αριθμο μυνυματων(post)
Καλως ηρθες