Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 11 10
Call-Girls
17917
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
λοιπον
ημερομηνια λιγο πριν φυγει απο τη χωρα
παιρνω τηλ στο γραφειο ηθελα την μπιανκα με ευγενεια μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω κανενα τριωρο ειχε δουλειτσα
δεν με πειραξε γιατι ειχα βαλει στο ματι και την μονικα (ας ειναι καλα ο φιλος nukteros) που μο εδωσε την συμβουλη του
και ζητησα την μονικα σε μια ωριτσα ηταν σε γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο τις αθηνας.
η μονικα ηρθε με ενα ωραιο ντυσιματακι,εχει ωραιο προσωπο
περι αγωνας θελει σιγουρα αυτος που ειναι μαζι της να περασει ομορφα δεν φερνει αντιρηση σε τιποτα και δειχνει οτι τις αρεσει, πιπα χωρις προφυλαξη με ρωτησε βεβαια τι θελω,απιστευτη πιπα βαθια με κα@@@@α στα α@@@@α φιλι με γλωσσα τωρα στο αλλο μερος σχεδον τα ιδια με τον φιλο απο κατω.
γι μενα το μονο που πρεπει να φτιαξει ειναι το βυζι της θελει λιγο ανορθωση
η συμπεριφορα της τελεια, τωρα εαν την ξανασυναντουσα εχω βαλει ισως επειδη τα 150+ ξενοδοχειο πολλα τα λεφτα ρε παιδια για την τσεπη μου και μονο.
σιγουρα δεν τα κλαις απλα δεν τα βρισκουμε και στο δρομο το χρημα
εαν ημουν εισοδηματιας σιγουρα ξανα και ξανα
ημερομηνια λιγο πριν φυγει απο τη χωρα
παιρνω τηλ στο γραφειο ηθελα την μπιανκα με ευγενεια μου ειπαν οτι πρεπει να περιμενω κανενα τριωρο ειχε δουλειτσα
δεν με πειραξε γιατι ειχα βαλει στο ματι και την μονικα (ας ειναι καλα ο φιλος nukteros) που μο εδωσε την συμβουλη του
και ζητησα την μονικα σε μια ωριτσα ηταν σε γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο τις αθηνας.
η μονικα ηρθε με ενα ωραιο ντυσιματακι,εχει ωραιο προσωπο
περι αγωνας θελει σιγουρα αυτος που ειναι μαζι της να περασει ομορφα δεν φερνει αντιρηση σε τιποτα και δειχνει οτι τις αρεσει, πιπα χωρις προφυλαξη με ρωτησε βεβαια τι θελω,απιστευτη πιπα βαθια με κα@@@@α στα α@@@@α φιλι με γλωσσα τωρα στο αλλο μερος σχεδον τα ιδια με τον φιλο απο κατω.
γι μενα το μονο που πρεπει να φτιαξει ειναι το βυζι της θελει λιγο ανορθωση
η συμπεριφορα της τελεια, τωρα εαν την ξανασυναντουσα εχω βαλει ισως επειδη τα 150+ ξενοδοχειο πολλα τα λεφτα ρε παιδια για την τσεπη μου και μονο.
σιγουρα δεν τα κλαις απλα δεν τα βρισκουμε και στο δρομο το χρημα
εαν ημουν εισοδηματιας σιγουρα ξανα και ξανα
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
172€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί