Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 5915
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δοκίμασα την Μιρέλα περισσότερο από διάθεση να ζουλίξω τα γιγάντια βυζόμπαλά της. Αδιαφόρησα για τα παχάκια που ήταν έκδηλα στις φωτογραφίες, όπως και για το γεγονός ότι υπήρχαν ελάχιστες καταγεγραμμένες εμπειρίες άλλων συναγωνιστών…

...και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, την πάτησα! Πράγματι, τα βυζιά ήταν αυτά που περίμενα: μεγάλα και ζουπηχτά. Αυτό όμως δεν αναπληρώνει τα εξής σοβαρά μειονεκτήματα:

- Μετριότατη πίπα.
- Δεν έχει τεχνική στην ισπανική (τόσο βυζί και να μην μπορεί να το κουμαντάρει)!
- Είναι υπερβολική (fake) στη συμπεριφορά της. Πολλές και δυνατές φωνές, υπερβολική οικειότητα (όλο μωρό μου και μωρό μου, με πολύ ψεύτικο – ξενερωτικό τρόπο). Αυτό το παιχνίδι θέλει μαστοριά, ικανότητες ηθοποιίας, αλλιώς μοιάζεις με βλαχαδερό.
- Το πιο βασικό από όλα: πολλά, πάρα πολλά περιττά κιλά. Αγύμναστο κορμί, πεσμένος κώλος και κοιλιά με δίπλες! Καθότι κοντή, το συνολικό παρουσιαστικό της είναι μάλλον απογοήτευση. Θα διαφωνήσω με τον συνάδελφο παρακάτω, διότι εγώ θα την αποκαλούσα άνετα ‘χοντρή’.

Επομένως δεν πέρασα καλά, θεωρώ δε το κόστος της συνάντησης εξωφρενικό με δεδομένη την εμφάνιση της κοπέλας. Προτείνεται αποκλειστικά και μόνο σε άρρωστους βυζολάγνους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό