Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 8 10
Call-Girls 19679
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να συναντήσω την Sunny αλλά πάντα κάτι μου συνέβαινε και δεν έκλεινα. Σήμερα το αποφάσισα, το ραντεβού κλείστηκε εύκολα, ζήτησα και έγινε επιβεβαίωση μια ώρα πριν. Ευγενικό, χαμογελαστό, αυθόρμητο , φιλικό κορίτσι, έχει μια απλότητα και αμεσότητα στο χαρακτήρα της που δεν χρειάστηκε να την κάνω να χαλαρώσει και να νοιώσει άνετα μιας και το έκανε αυτή για μένα. Ένα τσιγαράκι και λίγο κουβεντούλα σε πολύ φιλικό στυλ και κατευθείαν για μπανάκι. Μπαμπάτσικο κορμί κοντά στα 1,70, καυλιαρικη φατσούλα, στήθος 3αρι φυσικό που στέκει στο ύψος του, σφιχτό κορμί χωρίς κυτταρίτιδα και μια σούπερ κωλάρα. Δεν τσιγκουνευεται να δίνει βαθιά γλωσσοφιλα. Πεντακάθαρη δέχεται με ευχαρίστηση την περιποίηση, φαίνεται να την αρέσει και το απολαμβάνει χωρίς ακροτητες, και είναι δεκτική σε δακτυλοσκοπισεις μπρος και πίσω. Πίπα αρκετά καλή με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής και δεκτική σε καθοδήγηση. Στο σεξ όπως ανέφερε και ένας συναγωνιστής, ότι κάνει το κάνει αρκετά καλά, με πάθος, φυσικότητα και καυλωτική πουτανιά, χωρίς ακρότητες, συμμετέχει σε όλες τις στάσεις αδιαμαρτύρητα και δείχνει να αντέχει να ακολουθεί να συμμετάσχει και να το απολαμβάνει με μια (το επαναλαμβάνω) διεγερτική φυσικότητα, χωρίς μη και μη (εκτός από το σφιχτό κωλαράκι της που μου το αρνήθηκε). Απόλαυση η κωλάρα της στα τέσσερα όπου ξέρει να τον κουνάει και να σε τρελάνει. Κατάθεση στο στόμα σε αργό βασανιστικό ρυθμό χωρίς βιασύνη και στράγγισμα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Μπανάκι μαζί, τσιγαράκι κουβεντούλα και χαλάρωση χωρίς καμία πίεση χρόνου παρόλο που είχαμε ξεπεράσει κατά πολύ την ώρα (πράγμα που δύσκολα βρίσκεις σε γραφεία αλλά και ανεξάρτητες). Μια όμορφη συνάντηση σε πολύ ευχάριστο κλίμα που σύντομα θα επαναλάβω. Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε άτομα που δεν έχουν πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σωματότυπο (που από την εμπειρία μου βγάζει τις καλύτερες καυλες).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 04, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
KyklopasPolifimos
Μέλος
26
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Δεκεμβρίου, 2014
Η Sabby ειναι απο τα πιο ξηγημενα και cool κορίτσια που κυκλοφορούν.Κουλ
05 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κι αυτή συμπαθεια είναι ? Αμαν πια. Πες μια που δεν σ αρεσει μεγαλε . χαχαχα
05 Δεκεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

To εχω αναφερει πολλες φορες Eriko οτι αποφευγω να αναφερω τα κακα ραντεβου, και επισης προσπαθω να αποφευγω τις κατατοπιες.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3