Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
καλημερα κυριοι.
Η συναντηση εχει γινει αρκετο καιρο πριν ,αλλα ηρθε η στιγμη να γραψω και εγω την αποψη μου.
Μετα απο τις κριτικες που διαβασα εδω και ζυγιζοντας τα δεδομενα αποφασισα να στειλω μηνυματακι στο κοριτσι οπως και εκανα.
Συνενοηση ευκολη και γρηγορη,ραντεβου στο λακομπα αυθημερον για μια ωριτσα.Κανω το ντουζακι μου,βαζω mad στην tv και περιμενω. Σκαει μυτη στην ωρα της,ανοιγω την πορτα μπαινει χαμογελαστη και επειτα απο τις απαραιτητες συστασεις μπαινει για ντουζακι.Εδω να αναφερω οτι περιμενα ομορφοτερο προσωπο,στις φωτο ειναι λιγο σουλουπωμενες οι αγριες γωνιες του προσωπου της χωρις να σημαινει οτι ειναι ασχημη.Οπως πολλοι εχουν αναφερει λιγο μαγκια στο υφος αλλα αμα εισαι σωστος της το κοβεις.Βγαινει απο το ντουζ με μια πετσετα και ορμαει πανω μου ,μου κατεβαζει το μποξερακι και αρχιζει το γλειψιμο γυρω γυρω απο τον μαγκα και στις μπαλες.Καθομαι στην ακρη του κρεβατιου την πιανω απο το μαλλι και την βαζω στο πατωμα για να αρχισει να με τσιμπουκωνει ετσι.Πραγματι ααπο τα καλυτερα τσιμπουκια που μου εχουν κανει ποτε ,ισως και το καλυτερο ειχα χασει τα μυαλα μου ! το εχει το κλαρινο πως να το κανουμε και ειναι και η μονη στιγμη στη συνευρεση που δεν σε χαλαει η σκυλοφατσα της.Χυσιμο στο στομα ποταμι μετα απο τετοια πιπα,, συνεχιζει να τον πιπιλαει και μετα στο μπανιο για φτυσιμο και ξεπλυμα.Ερχεται ξαπλωνει στο κρεβατι μιλαμε λιγο λεμε διαφορα για διασκεδαση μπουζουκια και τετοια(ειναι γνωστο σουλατσο σε ολα τα στεκια της αθηνας)και ξεκιναει να μου τριβεται ξανα.σηκωνεται ο μαγκας, πιπα ξανα,περασμα καποτας και να σου η νταννυ απο πανω μου καβαλα.εντονα κουνηματα ,αλλαγη στασης σε ιεραποστολικο και μετα στα τεσσερα με πολυ δυνατο ρυθμο και τραβηγμα των μαλλιων της τοσο δυνατο που νομιζα οτι θα μου πει να σταματησω.παρ ολα αυτα και χωρις να εχω κανενα παραπονο ,δε μπορουσα να τελειωσω με τιποτα στο γαμησι (γενικα δε μπορω να τελειωσω 2 φορες συνεχομενα εκτος και αν εχω να τον χωσω καιρο η το μουνι που εχω να ειναι διαστημικο -να μου κανει το κλικ).Πεταει το σκουφι και αρχιζει παλι το διαστημικο στοματικο.μετα απο εντονη προσπαθεια της,της λεω δε θα τελειωσω και μου λεει αποκλιεται να φυγω και να σε αφησω ετσι.αρχιζει να δινει πονο με μεγαλυτερο ζηλο και πεισμα ,με κοιτουσε στα ματια μου τουρλωνε τον κωλο στο καθρεφτη και γενικα εκανε οτι επρεπε για να την χυσω αλλη μια φορα στα μουτρα και στο στομα.Συμπερασματικα το τιμησε το 100αρικο ,εκατσε πανω απο μια ωρα δε παραπονεθηκε,μιλισαμε και λιγο μετα και ολα καλα.
Κλεινοντας,καλο μουνι η νταννυ αλλα τιποτα το τρελο.συναντας πολυ καλυτερα μωρα σε στουντιο (εμφανισιακα μιλαμε παντα) αλλα δικιολογει το 100αρικο και το οτι ειναι βιζιτακι με την καλη υπηρεσια που προσφερει.δειχνει να προτιμαει τη πιπα απ το γαμησι και αυτο αρεσει και σε μενα.
Υ.Γ. : στη σχεση αποδοσης τιμης εβαλα χαριστικα 5 λογω της νεας τιμολογιακης πολιτικης που ακολουθει.γιαυτο και το ισως στο αν θα την ξανασυναντουσα.ειπαμε μαγκες.ο καθενας ειναι ελεθερος να ζηταει οτι θελει ελευθερη αγορα εχουμε αλλα μη τρελαθουμε κιολας.οχι 150 για βασικα πραγματα.ακομα και αυτοι που τα δινουν ανετα γιατι ειναι φορτωμενοι ,δεν ειναι μαλακες,θα πρεπει να αντιδρασουν.γνωμη μου παντα.καλη σνεχεια να χουμε και καλα γαμησια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2014
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gerontopsolos
Μέλος
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2014
αντικειμενικοτατος!! και πραγματι σκυλοφατσα ..
07 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γάματα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2