Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
παντα μου αρεσαν οι ξανθιες μετριου αναστηματος και μολις ειδα την φωτο σκεφτηκα.να κατι που με ενδιαφερει.η συνενοηση με το γραφειο ηταν ευκολη και ετσι σε λιγοτερο απο μια ωρα χτυπησε το κουδουνι.ανοιγω και βλεπω μπροστα μου την λουιζα.ενας ξανθος αγγελος!χαμογελαστη και ομιλητικη με απροσμενα καλα αγγλικα.συνεργασιμη απο το πρωτο λεπτο γδυθηκαμε και ξεκινησε με πιπα χωρις χερια οχι πολυ βαθια αλλα με σωστο ρυθμο χωρις να βιαζεται. ιεραποστολικο για αρχη επιπεδη κοιλα χωρις καθολου περιττα κιλα οπως μου αρεσει.δυσκολα παιρνεις τα ματια σου απο το πανεμορφο προσωπο της και τα μπλε της ματια.στηθος γυρω στο δυομισι σφιχτο.το αρχικο σφιξιμο αρχισε να φευγει σιγα σιγα.στα τεσσερα ηταν ολα τα λεφτα . σφιχτο καλοσχηματισμενο κωλαρακι χυτα ποδια απολαυστικο ροντεο...τελειωμα αβιαστο ευχαριστο.δεν βιαστηκε να φυγει αλλαξαμε μερικες κουβεντες και εσβησα το τσιγαρο μου γιατι καταλαβε οτι την ενοχλει ο καπνος.συμπερασμα.ολα καλα.δεν ειναι λιγα τα 140 αλλα τα αξιζει.μερσι λουιζα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2014
φιλε μου,εχεις γενικως ποιητικη διαθεση ή σου βγηκε αυθορμητα επειδη σου αρεσε παρα πολυ η Λουίζα?αν δεν υπερβαλλεις,τοτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να σε εμπιστευτω και να κλεισω ραντεβου μαζι της.να εισαι καλα.
29 Ιουνίου, 2014
Ο Konto και ο konto-revithoulis γράφουν μόνο στο νήμα για το γραφείο της Ισαβέλλας, μιλάνε μεταξύ τους εκεί, κάνουν αναφορά μόνο για κοπέλες του γραφείου και ω εκ του θαύματος ο ένας κλώνος (που δημιουργήθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η κοπέλα) ανεβάζει τη μόνη κριτική του για τη νέα κοπέλα του γραφείου.

Η κοπέλα μπορεί να είναι όντως μια χαρά, η προώθηση όμως είναι για τα μπάζα.
30 Ιουνίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

όσο να θέλουν κάποιοι εδώ μέσα να προωθήσουν η και το αντίθετο μια κοπέλα αν η κοπέλα είναι καλή ή όχι θα φανεί με των χρόνο απλά κάποιοι νομίζουν το ότι γράφουνε 100 ποστ την ημέρα θα αποκτήσουμε και εξουσία και θα επηρεάσουν καταστάσεις ΚουλΧμμμ;ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία
30 Ιουνίου, 2014
2 φορες ή μια ?
(Updated: 01 Ιουλίου, 2014) 30 Ιουνίου, 2014

Μισαδακι ειναι μωρε..Αλλα ομορφο μισαδακι..
01 Ιουλίου, 2014

τι να κανουμε μεξικανε.μας αρεσουν τα μισαδακια...
01 Ιουλίου, 2014

οσο για σενα deuka 75 βρες μου μια κουβεντα που ειπα με τον πως τον λες...και δευτερο αφου μιλαω εκει για ποινου γραφειου κοπελες να μιλαγα?μηπως θα βολευε να εγραφα για καμμια ανεξαρτητη θεοποιημενη που τωρα παει για 200 και 250 η που χρειαζεσαι μεσον για να τις κλεισεις?οσο για σενα μπακουρε εδω μπορει να μην κανεις 100 ποστ την ημερα αλλα διπλα εισαι λαλιστατος.
01 Ιουλίου, 2014

Αδερφε δεν κριτικαρα τα λεγομενα σου οπως δεν το εκανα ποτε για καμμια κριτικη αντιθετα ειπα οτι ειναι ομορφο απλα ειναι μισαδακι..
01 Ιουλίου, 2014
Αυτά που γράφει ο τύπος για την εμφάνιση είναι ακριβή. Και για την πίπα επίσης. Στα 140 αλλά και στα 100 ακόμα, έχω πάρει καλύτερο service αλλά με υποδεέστερη εμφάνιση. Άμα την ζορίσετε το λέει καλά το τραγούδι, εάν όχι παίζει πολύ φάλτσο. Τα υπόλοιπα τραβάτε δείτε τα μόνοι σας.
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9