Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Συνάντηση ακριβώς μετά το ματσάκι με την Πάρι όπου έφυγα από το γήπεδο με μια σχετική πίκρα η οποία μάλλον επηρέασε την συνάντηση.

Το μωρό ειναι τούμπανο, απο αυτά που κατεβάζεις παράθυρο και σφυράς κι ας μην το γουστάρεις καθόλου σαν κίνηση.

Με χάλασαν τα πλαστικά βυζιά με τα οποία δεν μπορούσες να ασχοληθείς καθόλου λογω του ότι ειναι πέτρα και ακούνητα αλλά όλο το υπόλοιπο θέαμα ειναι πολύ καλο. Ποδάρες που γεμίζουν το κρεβάτι και κορμί "μακάρι να σε είχα γκόμενα". Πρόσωπο προς το σκυλέ, τόσο όσο να το σκέφτεσαι να την κυκλοφορήσεις.

Ήμουν στο μπάνιο όταν χτύπησε την πόρτα και της άνοιξα γυμνός και βρεγμένος. Μου έριξε ένα πεταχτό φιλί και προχώρησε στα ενδότερα. Τελείωσα το μπάνιο και βγήκα με την πετσέτα και πλησίασα το κρεβάτι. Το μωρό ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι γυμνό Οι ποδάρες ατελείωτες με δυσκόλεψαν να βρώ χώρο να βάλω τα γόνατά μου ώστε να πέσω πάνω στο κορμί της να το γλεντίσω. Βρήκα λίγο χώρο ανάμεσα στα πόδια και έπεσα πάνω της φιλώντας την. Αμέσως με ξάπλωσε και άρχισε να με φιλάει στο στήθος κατεβαίνοντας μέχρι να βάλει τα αρχίδια μου στο στόμα της και αμέσως μετά τον πήρε στο στόμα. Έτσι ήρθε το τέλος. Νομίζω η καλύτερη πίπα που έχω βιώσει. Τολμώ ν α πω καλύτερη κι απο τηε Lauryn. Μπορεί να μην είχε το συνεχόμενο τερμάτισμα της αλλά ήταν μαεστρική σε σημείο που όλα όσα ειχα σκοπό να κάνω μαζί της πήγαν περίπατο και αφέθηκα μέχρι να τελειώσω στο στόμα της.

Αφού γύρισε από το μπάνιο που πήγε να αδειάσει το γεμάτο στόμα της είπαμε 2-3 κουβέντες όπου μου το έπαιξε μαγκάκι και προχωρήσαμε σε ενα 2ο γύρο ο οποίος τέλειωσε χωρίς να τελειώσω Παρί Σεν Ζερμεν γαρ.

Είμαι σίγουρος πως σε μια άλλη φάση πιο χαλαρή θα είχα περάσει ακόμα καλύτερα εξού και το "Ισως" στο αν θα την ξανασυναντούσα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 17, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί