Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το μωρο το ειχα βαλει στο ματι εδω και πολυ καιρο και αφου τελειωσαν οι γιορτες και περισσεψαν μερικά χρηματα ειπα να κανω και ενα δωρακι στον ευατο μου. Συνεννοηση πανευκολη με 3 sms και το ραντεβου κλειστηκε για το γνωστο ξενοδοχειο πισω απο το Ωνασειο που βολευει και εμενα λογω περιοχης. Πηρα δωματιακι και εστειλα το νουμερο στο μωρο για να ερθει να με βρει. Ακριβεστατη στην ωρα της την ακουω να χτυπαει την πορτα του δωματιου. Εχοντας διαβασει τοσα για αυτη ειχα αγχος αλλα μολις ανοιξα την πορτα και αντικρισα αυτη τη γυναικαρα μου εφυγε τελειως!!! Φορουσε σεξυ κολαν κατω και μπλουζιτσα πανω ενω το μαλι μακρυ κατω απο του ωμους που της πηγαινε πολυ.

Αφου περασε μεσα στα ενδοτερα του δωματιου παραγγειλα κατι να πιουμε και μολις κατευθασαν τα ποτα αρχισαμε το χαλαρο σοσιαλ. Χωρις πολλες ντροπες (ψιλιασμενος απο τα σχολια που διαβασα απο προηγουμενο παιχτη) της ζητησα να μου δειξει αν εχει μαζι της καποιο χαρτι απο προσφατες εξετασεις και με πολυ μεγαλη μου εκλπληξη αμεσως ανοιξε την τσαντα της χωρις να πει κουβεντα και μου εδειξε τις εξετασεις της που ηταν πεντακαθαρες και πολυ προσφατες. Καπου εκει ανακουφηστηκα και την καλεσα να περασουμε μαζι για ντουζακι. Εκει ηταν που χαθηκε και η μπαλλα οπου η κοπελα με πλακωσε αμεσως στα γλωσσοφιλα και χωρις να το καταλαβω ειχαμε βρεθει στο κρεβατι να μου παιρνει πιπα και να με κοιταζει στα ματια. Λιγα λεπτα αργοτερα περασμα καποτας και εκκινηση του αγωνα. Και εγω δεν θυμαμαι ποσες στασεις αλλαξαμε οπου τελικα ηρθε το τελος στα τρομερα σιλικονουχα βυζια της με μεγαλη εντασση! Κατσικογάμης

Συζητησουλα πολυ καλη αφου μιλαει τελεια ελληνικα και τσιγαρακι για να χαλαρωσουμε. Στο δευτερο γυρο το σκηνικο ηταν παρομοιο με μεγαλυτερη ενταση οπου φανηκε ακουραστη μιας και αργησα να τελειωσω. Δεν δυσανασχετησε πουθενα οση ωρα αλλαζαμε την μια σταση μετα την αλλη. Γενικα μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου και μακαρι να συνεχισει τοσο καυλωτικα το 2014 οπως ξεκινησε με αυτη την γυναικαρα στο κρεβατι. Τυπακι τρομερο και καλο παιδι μου φανηκε οπου σιγουρα θα την ξανασυναντουσα με την πρωτη ευκαιρια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 14, 2014
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
mpixtis86
Νέο Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2014
ΟΚ μεγάλε,μας έπεισες..Δεν ξέραμε που να σπρώξουμε το 150άρι...
16 Ιανουαρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ok μικρε... την αλλη φορα θα ζητησω την αδεια σου που θα σπρωξω τα λεφτα μου... Μαλακία Μαλακία Μαλακία τραβα τωρα ενα μεταξι να ξεχαρμανιασεις...
16 Ιανουαρίου, 2014
Παικτη ηρεμα με την βαθμολογια ! Ημαρτον ! !
16 Ιανουαρίου, 2014
Ρε μην τρελαίνεστε..
Το που θα σπρώξει ο καθένας τα φράγκα του είναι δικό του θέμα..
Επίσης κάποια που εμένα μου φαίνεται μουνάρα,σε κάποιον άλλο μπορεί να μην αρέσει..
Η βαθμολογία είναι υποκειμενική,γι'αυτο κ υπάρχουν πολλές κριτικές κ βγαίνει ο μέσος όρος!!
Εγώ στέκομαι στο θέμα της καθαριότητας κ των εξετάσεων,που είναι στα + της κοπέλας!!
17 Ιανουαρίου, 2014
νομιζα πως ειχε φυγει για αγγλια και οτι το δωρακι ηταν 100 ... αλλα μαλλον επειδη εκατσε 1.5 ωρα πληρωσες +50 φανταζομαι ;
18 Ιανουαρίου, 2014

Εδω ειναι το μωρο. Δεν μου ειπε κατι τετοιο για Αγγλια εμενα αλλα δεν το ηξερα κιολας... Χμμμ; 100 η 1ωρα και οπως ειπες 150 η 1,5ωρα.
21 Ιανουαρίου, 2014

Έρωτας Hi ,,1h 100€ ,,,1:30min 150€ akoma denexo figi opote the fago sigoura tha enoumroso sto foroum filakia Μεγάλο χαμόγελο
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7