Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 4 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλησπερα κυριοι.

Η ημερομηνια ενδεικτικη. Ηθελα να συναντησω την Vanessa απο το Real Date αλλα τα γαμωτηλεφωνα τους τα ειχαν παιξει οποτε ειπα κατσε να δοκιμασω την τυχη μου.

Παιρνω το γραφειο δεν απαντα, μου κανει αναπαντητη μετα απο λιγο και παιρνω. Δηλωνω οτι θελω στις 9(τυχαια ωρα, δεν θυμαμαι τι ωρα ειπα) rendez-vous στο Παγκρατι και μου λεει η τυπισσα -"Να εισαι πιο νωρις εσυ!". Πολυ πιθανο να με πηρε για μαλακα επειδη ημουν λιγο αναποφασιστος ειναι η αληθεια. Τελοσπαντων δηλωνω οτι θελω 2 ωρες προγραμμα και μου λεει -"οκ". Εβλεπα οτι θα εφτανα ακριβως στις 9 και λεω κατσε να τους παρω οτι θα αργησω 10 λεπτα για να ειμαστε οκ. Το κανω και μου λεει κανενα προβλημα. Παιρνω δωματιακι και τους ενημερωνω με τον αριθμο.

Η κοπελια αργησε μια ωρα. Δεν ξερω αν μου το εκαναν επιτηδες αλλα παιζει να ειδα ολοκληρο επεισοδιο απο σειρα που ειχε στην tv. Kαποια στιγμη εφτασε και η Ελπιδα, αλλα ρε παικτες, μου εσκασε με φορμα, αθλητικο παπουτσι οπως να'ναι, full ντεκαβλε.

Μιλαει καλα ελληνικα οποτε ευκολη συννενοηση. Προσωπο απλα οριακα καλυτερο απο μετριο, αλλα μολις γδυθηκε ανακαλυψα οτι εχει ενα φοβερα γυναικειο σωμα (γυρω στο 1.63?) χωρις ιχνος λιπους, με τεραστια βυζια και φοβερες καμπυλες.

Μπηκε για μπανακι. Και βουρ στον αγωνα. Δεν αφηνε βαθεια γλωσσοφιλα, αλλα αφου την ζεστανα λιγο εγινε της πορνης. Γενικα ειναι ασταματητη στην πιπα, η οποια κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλη, οι ρογες της καβλωνουν κολασμενα, και παιρνει φοβερες στασεις.

Αν και δεν πιστευω οτι ειμαι κανενας φοβερος γαμιας, οταν την εγλυφα εσταζε και φωναζε και μου εκανε κεφαλοκλειδωμα και μια αλλη φορα ειμαι αρκετα σιγουρος οτι τελειωσε σε πισωκολλητο.

Της ειπα οτι αφου ειχε αργησει μια ωρα δεν σκοπευα να το κανουμε 2 ωρες οποτε την εστειλα στην μια.

Θεωρω οτι στα 100+20+25 το ξενοδοχειο δεν ειναι οτι πιο συμφερον αλλα αξιζει μια δοκιμη. Δεν κανει CIM ουτε CIF!

Καλο μηνα συντροφοι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σεβαστός
29
Πόντοι:
1.796
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2013
ΟΧΙ ,φιλε. Τα 120 ευρω , ΠΙΑ δεν τα αξιζουν πολλες ....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1