Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 59 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 125691
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό πορνοξενοδοχείο.Η επικοινωνία και το κλείσιμο του ραντεβού ήταν εύκολη και γρήγορη.
Η Daniella είναι μια μελαχρινή,ψηλή και αρκετά τσαχπίνα κοπέλα..Θα έλεγα ότι κατέχει πολύ καλά το άθλημα,ξέρει να γαμηθεί..
Με το που μπήκε στο δωμάτιο η φαντασία μου άρχισε να παίζει τρελά..Μου έβγαζε μια ατελείωτη καύλα στο πρόσωπο και στο όλο στήσιμό της!
Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό έκανε το μπανάκι της και με το που βγήκε από το μπάνιο ξεκίνησε πίπα ακα..Καλό γλύψιμο,με έντονο πέρασμα από τους κοντούς..Ομολογώ ότι περίμενα να κάνει πιο έντονα dt και mouthfucking,αλλά δεν το χε και πολύ..Ίσως έφταιγα κι εγώ!!Έκανα κι εγώ τα δικά μου κόλπα,αλλά είχα όρεξη για ξέσκισμα και όχι για γλυφομούνια,69 και μαλακίες..
Περασμα καπότας και πρώτη στάση στα τέσσερα..Ωραίο πατούρι,στήθηκε καλά,αλλά σε κάποιες φάσεις τραβιόταν προς τα μπροστά..Έντονο σφυροκόπημα,βρισίδια κτλ ώσπου τη γυρίζω και της τα φέρνω στο στόμα και τα καταπίνει μέχει σταγόνας!!Τον γυάλισε κανονικά που λέμε..
Ντουζάκι και οι δυο,λίγο social και πάμε για 2ο γύρο!Πάλι πίπα,τρελές ματιές,μερικά γλωσσόφιλα τα οποία δεν προτιμώ και πολύ,αλλά μάλλον αυτή τα γουστάρει και τα κυνηγάει..
Καπότα και καβάλημα..Το μωρό ξέρει να κουνήσει τη λεκάνη της,αυτό είναι σίγουρο!Χτυπιόταν κανονικά πάνω στον πούτσο μου,αλλά εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα..Όλο και πιο απότομα ανεβοκατεβάσματα,μπινελίκια,σκαμπίλια στα κωλομέρια της και δαχτύλιασμα της κωλοτρυπιδούλας της,η οποία φάνηκε δουλεμένη,αλλά δεν ψηνόμουν σε εκείνη τη φάση!!
Μετά απόλίγο τη γύρισα στα πλάγια,αλλά δεν τραβούσε η φάση,οπότε ξανά πίπα για το δεύτερο χύσιμο!Και πάλι καλό τσιμπούκι,βαθύ και με κοίταζε στα μάτια όλη την ώρα..Κάπου εκεί κατέθεσα!!!
Καταλήγοντας,θεωρώ ότι τιμάει τα λεφτά της,γαμιέται καλά,αλλά δεν είναι ούτε gfe (με τίποτα),αλλά ούτε και pse (ακόμα)..Ίσως κάτι ενδιάμεσο!
Το σίγουρο είναι ότι θα ξανατιμηθεί!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 12, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
gmakro
Μέλος
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2013
Παρομοια εμπειρια ειχα και γω φιλε.
Οντως πολυ καλη πιπα, αλλα δεν κανει deepthroat (αν κ το προσπαθησε). Επισης λωκο δεν δινει απ'οτι μου πε..
Και αυτο με τα γλωσσοφιλα και το 69 πρεπει να το γουσταρει αλλα εγω δεν..παρολο που ειναι πολυ καθαρη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1