Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 26 10
Call-Girls
76378
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετα απο 3 ακυρα που εφαγα πρόσπαθοντας να κλεισω ραντεβου εκλεισα ξανα με την nadia.τριτη φορα που την συναντω.στην ωρα της στό γνωστο μερος.μετα την απαραιτητη κουβεντουλα κ ντουζακι τσουπ στο κρεβατι!εχοντας προηγηθει σχεδον δεκαωρη εργασια δεν ειχα ορεξη για πολη κουραση οποτε για να μην τα πολυλογω την επομενη μια ωρα κ κατι εγινε του γλειψυματος το καγκελο!ξεκινησε αυτη με την γνωστη καλη υγρη πιπα της η οποια συνοδευτηκε απο περιποιηςη ολης της περιοχης στη συνεχεικ εγω την εγλυψα απο πανω μεχρι κατω με επικεντρο βεβαια την γνωστη περιοχη στην συνεχεια 69 διαλειμα ολιγων λεπτων για αγκαλιτσες κ φιλακια κ μετα ξανα εκατερωθεν γλυψιμο κυριολεκτικα οι γλωσσες μας πηραν φωτια.το τελος ηρθε(μαντεψτε!!)με σπεσιαλ mouth fucking οπου αδειασα την κρεμα μου στα βυζια της.δεν ξερω αλλα μ αρεσε πρωτη φορα εκανα σεξ χωρις δειησδηση(δεν λεμε για αρπαχτες στ αμαξι)η nadia μου ειπε οτι γαμησι χωρις να μπει ο πουτσος στο μουνι δεν υπαρχει η οπως ειχε πει πριν απο αρκετα χρονια ο κυριος bill το στοματικο δεν θεωρειται σεξ.λαθος καλη διαθεση να υπαρχει κ ολα γινονται
Αυτα
Αυτα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 27, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαΐου, 2013
σεξ ειναι η διειησδηση. Καλα σου λενε...
blooddead
28 Μαΐου, 2013
Εμενα παλι μια πουτανα πριν χρονια μου ειχε πει "Τι τσιμπουκι τι μουνι" εννοωντας οτι η ιδια ευχαριστηση ειναι.Η πιπα παντως ειναι "πασακλιδικη"
S
seminole
28 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Χα χα φιλαρακι συμφωνω για μενα το στοματικο ειναι the best thing in sex!παλια ειχα σχεση με μια γκομενα κ με ρωτησε τι πρεπει να κανω για να με παντρευτεις κ γώ της λεω θα μου παιρνεις 3 περιποιημενες πιπες την ημερα κ τρελαθηκε χα χα
jimy.m.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3