Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 11 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με Νέλυ πριν 2-3 βδομάδες περίπου (ημερομηνία στο περίπου), πολύ εύκολη συνενόηση με την ίδια απευθείας στο τηλέφωνο, την πέτυχα αμέσως μετά το τελευταίο της ραντεβού, κοντά στη γειτονιά μου, και σε λιτότερο από 20 λεπτά την είχα να με περιμένει στην πόρτα μου.

Αρχική εντύπωση θετική, πρόσωπο λίγο σκυλέξ αλλά, όμορφο κορμί, απλά ντυμένο με τζινάκι κι ένα ωραίο κολλητό λευκό πουλοβεράκι να διαγράφει τις βυζάρες της. Ευχάριστο social, με άνεση και χαδάκια, Ελληνοβουλγάρα με περισσότερο Ελληνό παρά Βουλγάρα (δεν τα πολυμιλάει τα Βουλγάρικα), δηλώνει 29 αλλά είναι πιο κοντά στα 35, γύρω στο 1,70 χωρίς τα τακούνια.

Μετά από σύντομο αλληλοχούφτωμα επί του καναπέως, πέρασμα στο υπνοδωμάτιο όπου το κορίτσι αποκάλυψε την μοσχομυρωδάτη κορμάρα της, τέλειες καμπύλες με μαλακές κι ευχάριστες στο χούφτωμα, αλλά στητές στο μάτι βυζομπαλάρες που φχαριστιέσαι να χαϊδεύεις και να ρουφάς. Πολύ όμορφη επιδερμίδα, ζωηρή στα στησίματα και δεκτική στα χάδια, δεν δέχεται δακτυλοσκοπήσεις, αλλά το νινί της στάζει μέλι.

Τσιμπούκι ελεύθερο, βαθύ, αργό, με διάρκεια και γλωσσοπαιχνιδίσματα, δίχως χέρια, απ' τα καλύτερα που έχω συναντήσει. Το ύψος της κι η ζωηράδα της την κάνουν μανιτζέβελη κι ευκολοχείριστη, καλά στησίματα με εξαιρετικό αυτό στα τέσσερα, έτσι όπως τουρλώνει το κωλαράκι της, αψιδώνει την πλάτη και βουλιάζει τη μούρη της στα μαξιλάρια.

Με λίγα λόγια πολύ ωραίο κρεβάτι, ωραία παρουσία κι ευχάριστος χαρακτήρας, αν δεν έχεις μεγάλη κάψα για το ακάποτο (που χρεώνεται +20) είναι μια άριστη επιλογή στα 80.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 28, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
DocHollywood
Μέλος
5
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Απριλίου, 2013
ΟΚ αλλα ξεχασες κατι βασικο. CIM παιζει???
22 Απριλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν έχω ιδέα Ντροπή
(Updated: 22 Απριλίου, 2013) 22 Απριλίου, 2013
Προσωπικως μου φανηκε αρπαχτη του κερατα. Εκανε ο,τι μπορουσε για να φαει χρονο κ γεμισε το πατωμα του μπανιου μου νερα. Συν την κάκιστη υποκριτκη της επι τω εργω και το πλαδαρό της σώμα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3