Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 17 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στις φωτο δείχνει πιο femme fatale. Ήλθε με απλά ρούχα, νεανικά. Πρακτικά ήταν άβαφη. Ξανθά κατσαρωμένα μαλλιά προς κοντά (σχεδόν μέχρι τον ώμο), καστανομάτα, πρόσωπο συνηθισμένο και όχι υπεργκόμενας, 1,60-1,65μ, σώμα με καμπυλες ζουμερή λίγο στρουμπουλίτσα –αλλά νόστιμη όμως (ΟΧΙ παχειά), φυσικό στηθος μεσαίου μεγέθους με καλή ελαστικότητα και υφή για ισπανικό, διπλό θηλασμό κτλ., μεσαίου μεγέθους θηλές με ανταπόκριση, κωλαράκι νόστιμο ευρωπαικό, και όχι λατινικο.

Ντουζ εκείνη, εγώ είχα ήδη κάνει καθώς περίμενα αρκετή ώρα στο δωμάτιο. Υποθέτω ότι διαπίστωσε ότι ήμουν καθαρός. Αρχή με χάδια και ρουφήγματα. Γλυψιματα εκατέρωθεν. Έδειχνε ευχαρίστηση στο γλύψιμο που της έκανα αλλά και κάποια κορυφούμενη ένταση, και γι αυτό νομίζω με σταμάτησε. Λίγο ισπανικό με ταυτόχρονο στοματικό με δόντι, mouth fucking, νομίζω δεν το ήθελε βαθύ. Μπάλες δεν πήρε πρωτοβουλία να φαει. Δεχόταν τα ευγενικά δαχτυλοχαιδέματα. Κατόπιν, εκείνη από πάνω με δυνατό και γρήγορο ρυθμό άγρια καβαλάρισα. Αλλαγή σε ιεραποστολικό με εκείνη να χαιδεύει την πλάτη μου και εγώ να ξεκινώ με μετριο ρυθμό και ένταση και να ανεβάζω γρήγορα στροφές για παρατεταμένη ταχύτητα μέχρι τέλους. Κουβέντα. Ντουζ. Και μασαζ body-to-body στα 20 λεπτά που απέμεναν για να συμπληρωθεί το 60λεπτο. Σήμα στα 53 λεπτά από την είσοδο της. Σε λίγο ντύθηκε και αποχαιρετισμός.

Εχει φυσική συμπεριφορά. Είναι χαρούμενη, χαμογελαστή και χαλαρή κοπέλα, άνετη, κάπως έξω καρδιά. Τόσο στο social time όσο και πάνω στις επάλξεις. Στον αγώνα συμμετέχει με απαλά ηχητικά εφφέ. Νιώθω ότι ήταν αρκετά ελεύθερη, αλλά νομίζω η εξοικείωση και η επανάληψη θα την απελευθερώσει κι άλλο. Βυζαγματα και ρουφηγματα ναι, αλλά φιλιά όχι (είναι γνωστό άλλωστε). Δεν μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιό καυτές εμπειρίες μου, αν και δεν ήταν κακή. Λίγο ήταν σαν να το έκανα με κάποια καλή φίλη και όχι με την καυλωμένη αχόρταγη λαγνα γκόμενα μου. Θα την ήθελα επιθετικότερη και διαχυτικότερη και με περισσότερες πρωτοβουλίες. Για το τελευταίο ευθύνομαι λίγο και εγώ επειδή έπαιρνα πρωτοβουλίες οπότε ίσως να φρέναρε εκείνη θεωρώντας ότι αυτό το στυλ μού αρέσει. Πιστεύω επίσης ότι με το κατάλληλο μακιγιάζ θα ανέβαινε πολύ. Ακόμη, νομίζω ότι θα της πήγαιναν και τα κοντύτερα μαλλιά (όχι απόλυτα κοντά) σε λίγο αγορίστικο στυλ με τζελ π.χ. ανακατεμένα ή και όχι).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2013
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
ICCAROS